Įkraunama...
Įkraunama...

Pabraidykim po rasotą Jurgos pievą...

Na pagaliau gavau katytes statulele . : Labai daili, bus puiki dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*milka* @ 2011 12 23, 19:10)
Na pagaliau gavau katytes statulele . : Labai daili, bus puiki dovana thumbup.gif

na, pagaliau! thumbup.gif
Labai tikiuosi, kad tikrai patiks! mirksiukas.gif

O čia dar vieni įrankėliai
user posted image
user posted image

Ir mini indukas druskytei

user posted image
Atsakyti
gavau ir as saukstelius, tokie grazuciai negaliu atsidziaugti wub.gif thumbup.gif thumbup.gif ir puodinukai medui su sraigiukais puodeliais bigsmile.gif pokuoju dovanas ir atsidziaugt negaliu biggrin.gif
Atsakyti
Su šventėm flirt.gif

user posted image
Atsakyti
Aciu, mergaites, su grazius zodelius! Man taip gera, kad mano darbeliai Jus dziugina!

Su Sventem, mano BRANGIAUSIOS!!!!!!!! wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
druskine superine!!ypac tas peledziukas.kokia kaina jos,Dziugintele?gal ateity kam sumanysiu dovanot..
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
ačiū, džiugintėle,už šaukštelius ir visas dovanas.ką tu man čia rašei kad skolinga,tai tu čia man tiek visko pridėjai,kad aš likau skolinga biggrin.gif visi tyrinėjo ir grožėjosi papuošaliukais.o mažoji niekam nerodė savo šaukštelių biggrin.gif didelis ąčiū.o jau į maišelį kokį gražų įdėta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2011 12 26, 19:22)
ačiū, džiugintėle,už šaukštelius ir visas dovanas.ką tu man čia rašei kad skolinga,tai tu čia man tiek visko pridėjai,kad aš likau skolinga biggrin.gif  visi tyrinėjo ir grožėjosi papuošaliukais.o mažoji niekam nerodė savo šaukštelių biggrin.gif didelis ąčiū.o jau į maišelį kokį gražų įdėta thumbup.gif

Juk Kaledos! Norejosi Tave pradziuginti! mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
Laisvas puodelis smile.gif

user posted image
Atsakyti
VISOS NAUJIENOS
Atsakyti