Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

QUOTE(RositaK @ 2011 10 10, 13:01)
nu supratau. tai uzsalde 6? per kelias kasetes? siaip gal ir gerai, turesit salduku kitam kartui  wub.gif
matai, as kai pas ji 14c.d. buvau nulekus paskutini karta, tai mate man irgi kraujosruvas, kazkur prie gimdos ir slapimo pusles kaip supratau-irgi nemokejo paaiskinti kas tai tokio, o nuo 21c.d. man pradejo teplioti, taip mazdaug kas antr diena iki mmm g.gif
beje, pasipasakok, ka ten SAVIVALIAVAI prie si IVF?  ax.gif

Užšaldė per dvi kasetes. Labai jais džiaugiuosi. Išsiklausinėjau apie snaigutes. Treijsas sakė, kad visa bėda su jom tame, kad atšildant prarandame jų nuo 30 iki 50 %, bet iš tų kurie lieka, pastoti šnasai lygiai toki pat kaip su šviežiais. Ir dar sakė išimtys kad nei vienas neišgyvena, lygiai kaip ir išimtys kad visi išgyvena
O man jis nieko nematė. Tik seno kraujo likučius. Jei būtų buvusi kraujosruva, kaip suprantu, būtų sodinimo nebuvę. O jis tau ką nors paskyrė? Ir kaip tau su tuo kraujavimu po punkcijos jei kelias dienas? Jis neskė, kad sumažina šansus ar pan?
O savivaliavimas tai pirmiausia gal reiktų paminėti, kad jan net nesakius gėriau 5 tabletes closto blush2.gif
O kita savivalė tai krūva visokių tų papildų. Be visų vit D3, Q10, bičių pienelis, nakvišų aliejus, omega, DHA rūgštys, vit B dar gėriau Thyboną, Wobenzymą ir aspiriną. O jis man liepė gerti tik folio r.

QUOTE(egluzeeele @ 2011 10 10, 13:10)
Sveikos 4u.gif
O visada skiria vietoj spermogramą? MB pasidarė aną savaitę, tai gal ir užteks? O kitus tyrimus ir ilgiau daro?

Mums užteko. Na nebent jei bloga ji, gal tada liepia pas juos kartoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 10 spalio 2011 - 12:24
QUOTE(egk @ 2011 10 10, 13:24)
O man jis nieko nematė. Tik seno kraujo likučius. Jei būtų buvusi kraujosruva, kaip suprantu, būtų sodinimo nebuvę. O jis tau ką nors paskyrė? Ir kaip tau su tuo kraujavimu po punkcijos jei kelias dienas? Jis neskė, kad sumažina šansus ar pan?
O savivaliavimas tai pirmiausia gal reiktų paminėti, kad jan net nesakius gėriau 5 tabletes closto blush2.gif
O kita savivalė tai krūva visokių tų papildų. Be visų vit D3, Q10, bičių pienelis, nakvišų aliejus, omega, DHA rūgštys, vit B dar gėriau Thyboną, Wobenzymą ir aspiriną. O jis man liepė gerti tik folio r.

ne, man dabar mate tas kraujosruvas, t.y. po 3menesiu po IVF unsure.gif nzn kas cia buvo, o ir jis nesuprato.
del savivaliavimo cia labai gerai padarei 4u.gif o Thybona irgi pati, ar skyre kazkas?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 10, 13:29)
ne, man dabar mate tas kraujosruvas, t.y. po 3menesiu po IVF  unsure.gif nzn kas cia buvo, o ir jis nesuprato.
del savivaliavimo cia labai gerai padarei  4u.gif o Thybona irgi pati, ar skyre kazkas?

Thyboną, Wobenzymą ir aspiriną man paskyrė Karpenko. Buvau pas ją birželio 6 d. Iš pradžių net galvojau jų negerti. Ir pati Karpenko neįpūtė man vilties. Bet paskui pagalvojau, kad prarasti jau tikrai neturiu ko

O dėl kraujosruvų dabar kaip tau bus? Reikia palaukti? O snaigiukų pasiimti irgi negalėsi kol nesugis jos? Ar tu dar nenori?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 10 spalio 2011 - 12:36

QUOTE(egluzeeele @ 2011 10 10, 13:22)
Ačiū 4u.gif
Bus savaitės šviežumo tai tikriausiai tiks  biggrin.gif

Aha, supratau  ax.gif Tik aš bandžiau paklaust, ar ta labaratorija, tyrimus daranti, ilgiau nei iki 14val. dirba? blush2.gif Ar tik spermogramą trumpiau daro?

egk - ramaus laukimo ir didelių skaičiukų  4u.gif

kitus tyrimus (pvz., krauja) galima ir veliau priduoti, jie ir vakare dirba (mes apie 19 val ejom israso pasiimti, tai ir krauja eme) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 10, 10:28)
Labas rytas

Ką tik skambinau Treijsui ir sulaukiau gerų žinių. Apsivaisino ne 4, o 7 ir visi puikiai dalinasi. Rytoj 10.30 laukia susitikimas su mano stipruoliais, jei Treijsas nepaskambins ir nelieps suktis atgal. Tuomet teks dar dvi dieneles palukėti.
Papildyta:

4u.gif 4u.gif 4u.gif viskas ziuriu puikiai klojasi mes visos už tave thumbup.gif .
turiu klausimeli kelinta ciklo diena daro punkcija, nebepamenu kelinta man dare g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2011 10 10, 15:06)
4u.gif  4u.gif  4u.gif viskas ziuriu puikiai klojasi mes visos už tave  thumbup.gif .
turiu klausimeli  kelinta ciklo diena daro punkcija, nebepamenu  kelinta man dare  g.gif

kaip kam 4u.gif bet orientaciniai gaunasi apie 14-17 cd 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 10, 13:35)
Thyboną, Wobenzymą ir aspiriną man paskyrė Karpenko. Buvau pas ją birželio 6 d. Iš pradžių net galvojau jų negerti. Ir pati Karpenko neįpūtė man vilties. Bet paskui pagalvojau, kad prarasti jau tikrai neturiu ko

O dėl kraujosruvų dabar kaip tau bus? Reikia palaukti? O snaigiukų pasiimti irgi negalėsi kol nesugis jos? Ar tu dar nenori?

nu net nezinau, jis nesake, kad delto negalim isodinimo daryti, bet kazkaip net atvirksciai-del grazios gleivines sake ''sodinam si cikla'', nes kaip tik butume speje smile.gif
bet mes nusprendem si cikla.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 10, 15:10)
nu net nezinau, jis nesake, kad delto negalim isodinimo daryti, bet kazkaip net atvirksciai-del grazios gleivines sake ''sodinam si cikla'', nes kaip tik butume speje  smile.gif
bet mes nusprendem si cikla.

Sėkmės 4u.gif Gal nuojauta taip pasakė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 10, 15:14)
Sėkmės 4u.gif Gal nuojauta taip pasakė. biggrin.gif

nu ne norejau pas Karpenko nueiti, nes jau buvau uzsiregistravus. kolkas labai dziaugiuos, kad taip ir padariau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 10, 15:16)
nu ne norejau pas Karpenko nueiti, nes jau buvau uzsiregistravus. kolkas labai dziaugiuos, kad taip ir padariau.  smile.gif

RositaK, tai pirmadieni leki? Niekas nesikeicia?
As buvau pas savo gine penktadieni, ji sake jau nemato reikalo vaziuot man i LV. Bet Treisui prizadejau, tai ir vaziuosiu. Tegul ramia sazine paleidzia pas LT gydytojus g.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 10 10, 17:07)
RositaK, tai pirmadieni leki? Niekas nesikeicia?
As buvau pas savo gine penktadieni, ji sake jau nemato reikalo vaziuot man i LV. Bet Treisui prizadejau, tai ir vaziuosiu. Tegul ramia sazine paleidzia pas LT gydytojus  g.gif

taip, vaziuosim 4u.gif
bus paciai ramiau, kai pas ji dar karteli nuleksi pasirodyti nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 10, 13:06)
Ačiū, kad tiki 4u.gif
Žinok kažkaip kvailai jaučiausi su tuo savo skubėjimu blush2.gif Prisipažįstu atvirai, kad jau mažai to tikėjimo buvo belikę. Norėjau greičiau viską praeiti, nes su psichika man jau tikrai blogai. Su vyru sutarėm, kad tai bus paskutinis bandymas. Na nebent paskui, po ilgos pertraukos, jei dar aišku nebūtų pervėlu... Gal jei atradus pinigų varyt pas tą Georgį į UK, jei vėl bandyt Bet tiesiog nebuvo nei pinigų, nei jau laiko, nei jėgų. O dabar vėl susijaukė visi jausmai...
O kaip tu laikais? Gal jau ir tu planuoji?

Gal gi nuojauta kazka kuzdejo, kad taip skubejai bigsmile.gif Oi, kaip lauksiu tavo hcg dienos. bigsmile.gif O beje kada ji?
O as zinok vis vietoje stoviu verysad.gif Bet jau rezgasi mintis iki Nauju sustartuoti, tik jau bijau ka ir planuoti, nes kai planuoju, tai visada kas sutrukdo doh.gif
Atsakyti