Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

QUOTE(Rute @ 2011 10 06, 14:00)
Matau naujoj temutėj virusiukų nerasta. Apčyyyyy... kad tik liptų ir priliptų  4u.gif  wub.gif
Linkiu visoms dideliausios sėkmės siekiant tikslo  wub.gif

ačiū imam 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 06, 11:27)
užeinu  4u.gif

norma, nerealu  thumbup.gif sutarėm  drinks_cheers.gif nai nai nai, visą dieną bendrausiu su  nestuke.gif

Busim kartu maziausiai 8 valandas, tiek laiko uzteks tave uzkresti nestuke.gif nestuke.gif , pamatysi , zinok as ragana, zinau ka sakau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2011 10 06, 13:47)
Ai dar vakar klausiau del diferilino susileidimo....tai niekas neatsake..paskambinau Treiso sesutei ir labai maloniai viska nupasakojo.Gal kam bus aktualu ,kas pacios leisites ,tai esme tokia: suleidus skysti i miltukus..jokiu budu stipriai nepurtyti ir nemaskatuoti!-nes pasidarys labai tirsta ir granuliuota mase,kurios negalesite surinkti atgal i svirksta, reikia atsargiai labai paversti -atversti kol susimaisys skystis ir miltukai, tada itraukti i svirksta jau susidariusia subsensija ir ora isleisti tik!!pries darant duri! kitaip vel sutirsteja kaip cementas ir nebesuleisite, ir trecia idurus BUTINA! patraukti ir pazeti ar nera kraujo svirkste..jai yra- BUTINA! istraukti atgal visa svirksta ir daryti nauja duri...nes pataikius i kraujagysle vaistai NEVEIKIA ir nebus jokio efekto. Cia sesutes zodziai,kuriuos smulkiai ir susirasiau...

pirmą dozę man leido greitojoj. ir kraujas bėgo iš tos vietos, kur suleido. ir gūzas nemenkas buvo. ir skaudėjo ilgokai.
tai kaip man žinot, buvo kraujo švirkšte, ar ne? doh.gif

šiaip tai jaučiu, kad veikia vaistai. tai tikiuos, kad viskas bus gerai. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 06, 14:22)
pirmą dozę man leido greitojoj. ir kraujas bėgo iš tos vietos, kur suleido. ir gūzas nemenkas buvo. ir skaudėjo ilgokai.
tai kaip man žinot, buvo kraujo švirkšte, ar ne?  doh.gif

šiaip tai jaučiu, kad veikia vaistai. tai tikiuos, kad viskas bus gerai.  ax.gif

O kaip jauti? kas darosi? man su siuo vaistu bus pirmas kartas,tai noriu zinoti kas manes laukia... doh.gif
RositaK ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif Karpenko man patare ,kad pradejus stimuliuoti 8 diena reikia susileisti imunoglobulina..
Treisas man rado problemu su skydliauke (kas nusikele geram pusmeciui)..ko niekada nemate musu medikai..issiunte pas endorkinologa..geriu vaistukus..lygtais taisosi viskas...vel pradejau pas Treisa vazineti po pusmecio doh.gif norejau pavasari..bet isejo snipstas...
Nu zodziu dabar bus visa puokste gydytoju,vaistu,nuomoniu,patarimu ir t.t.
Pas Treisa man labai patinka..tik 09-26 buvau vizitui ,tai nuo 10.30 prieme mane 14.30 doh.gif galvojau kad nupusiu doh.gif ..cia daznai taip pas ji?..nes kazkaip stebuklingai praeitus kartus nuvazivau ir buvo tuscia-priimdavo is karto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 10 06, 13:00)
Matau naujoj temutėj virusiukų nerasta. Apčyyyyy... kad tik liptų ir priliptų  4u.gif  wub.gif

gaudau gaudau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dijav @ 2011 10 06, 13:33)
Nu zodziu dabar bus visa puokste gydytoju,vaistu,nuomoniu,patarimu ir t.t.
Pas Treisa man labai patinka..tik 09-26 buvau vizitui ,tai nuo 10.30 prieme mane 14.30 doh.gif galvojau kad nupusiu doh.gif ..cia daznai taip pas ji?..nes kazkaip stebuklingai praeitus kartus nuvazivau ir buvo tuscia-priimdavo is karto thumbup.gif

cia kaip kada. ir priklauso nuo to, ka darys - ar trumpai paziures, ar daugiau tyrimu, aptarimu. nes jei trumpa konsultacija, tai nereikia tiek laukti
Atsakyti
Dijav, aš jau ne pirmą kartą leidžiuosi tuos vaistus. tiksliau man suleido. nes pati nė už ką, o vyras irgi nepasirašė. pirmas kartas buvo po laparaskopijos, tuomet leidausi 3 kartus (kas 28 d.).
šįsyk skyrė dėl ivf 2 dozes.

ką jaučiu? karščio bangas. nežymų prakaitavimą, dar būna nuotaikų svyravimai.
šįsyk (tfu tfu tfu) nėra "ten" sausumo tokio, kaip anąkart.
na žodžiu, klimaksas. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2011 10 06, 14:33)
RositaK ACIU 4u.gif  4u.gif  4u.gif Karpenko man patare ,kad pradejus stimuliuoti 8 diena reikia susileisti imunoglobulina..

man liepe pradeti ji leistis nuo 12c.d. 4u.gif o ka ji tau nustate del imunines sistemos? 4u.gif
dziaugiuosi, kad skydliaukes problemas rado-sutvarkysi ir atkris vienas faktorius smile.gif
Gal tu nepasakei Baibai, kad ne pirma karta vaziuoji, nes taip ilgai reikia laukti pirmakart vaziuojant g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 10 06, 14:00)

aciu Rutele, uz virusiukus, jie labai mums reikalingi 4u.gif Ach, kad tik priliptu smile.gif

QUOTE(RositaK @ 2011 10 06, 14:13)
Atijola, jau rasiau neseniai, kad sustate planeli pagal turimus imuninius tyrimus, ka gerti ir leistis pries snaigutes  4u.gif bent jau pasikonsultuoti su ja visoms rekomenduociau  4u.gif

o kur jinai dirba? gali konktaktus imesti i az? Ir ar sunku pas ja patekti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 06, 15:59)

o kur jinai dirba? gali konktaktus imesti i az? Ir ar sunku pas ja patekti?  4u.gif

ji dirba Vilniuj, turi nedidele klinika gedvydziu gatvej-nete rasi info tikslesne ir telefona. siaip reik luktelt apie menesiuka kol pas ja patenki unsure.gif tad geriau is anksto registruotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 06, 11:31)
Kaip tavo sveikatele dabar?  4u.gif
Lai sie namuciai visoms cia besilankancioms tampa issvajotu rezultatu  nestuke.gif liudininkais  4u.gif

Ačiū, rūpestėli tu 4u.gif Man atrodo, kad gerai. Tikiuosi tą patį parodys ir kraujukas

QUOTE(RositaK @ 2011 10 06, 12:50)
pas Bykova po neigiamo 5IVF nebesikreipiau-nepadejo ji man. Dabar buvau pas Karpenko LT, bandysiu jos metoda su imunoglobulinu pasiimant snaigutes  ax.gif

Sėkmės 4u.gif Džiugu, kad patikėjai savo snaigiukais biggrin.gif

QUOTE(Dijav @ 2011 10 06, 13:47)
ji man siule taip pat imunoglobulina stimulaicijos metu..ir kaip nelebai rekomendavo vaziuoti pas Bykova..nors sake seniau ji pati siusdavo pacientes pas ja..dabar to nebedaro..

O man Karpenko nieko nesiūlė verysad.gif Na tik išrašį Thyboną, Wobenzymą ir aspiriną.

QUOTE(Dijav @ 2011 10 06, 14:33)

Tai tau pasisekė, kad tuščia buvo biggrin.gif Dažniausiai tenka laukti. Užknisa mane tas irgi žiauriai...
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 06, 16:39)
Sėkmės  4u.gif Džiugu, kad patikėjai savo snaigiukais biggrin.gif

tongue.gif tongue.gif
neturiu daugiau kuo tikėt, tik jais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 06, 16:26)
ji dirba Vilniuj, turi nedidele klinika gedvydziu gatvej-nete rasi info tikslesne ir telefona. siaip reik luktelt apie menesiuka kol pas ja patenki  unsure.gif tad geriau is anksto registruotis  4u.gif

aciu 4u.gif o jinai ginekologe? As kazkaip maniau kad imunologe g.gif
QUOTE(egk @ 2011 10 06, 16:39)
Ačiū, rūpestėli tu 4u.gif Man atrodo, kad gerai. Tikiuosi tą patį parodys ir kraujukas

labai dziaugiuosi, kad jau geriau 4u.gif o kraujuka kad ajau turesi? Labai noriu kad greiciau startuotum 4u.gif
Atsakyti