Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

QUOTE(ela33 @ 2011 10 26, 11:05)
Sveikos,mergaites,dabar daugiau skaitau,negu rasau,bet seku kiekvienos sunkius kelius savo svajones link.Linkiu visom dideles sekmes,tikiuosi Dievulis isklausys musu maldas.praejusi karta man baigesi viskas labai nesekmingai,neisgirdau savo mazylio sirdeles,senbuves prisimena sia istorija  sad.gif Po 4men.pradejom vel,spalio 13d buvo isodinimas.Is 7,liko tik vienas 8lasteliu.24d.dariau HCG-322.Pirma karta is 13,jei gerai pamenu,irgi liko tik vienas 7lasteliu,labai blogai dalinasi.Labai bijau dziaugtis,bijau,kad nepasikartotu,tai kas buvo po pirmoIVF,galvojau nerasyt kol neisgirsiu savo mazylio sirdeles,bet neiskenciau  wub.gif Rasau,nes noriu ikvept vilties,gal kam bus panasi situacija kada  ax.gif Bet taip bijau,bijau,nes supratau,kad tie skaiciukai dar nieko nereiskia.Uz visas laikau kumstelius,kad viskas butu gerai  group.gif

ela33 labai grazios naujienos wub.gif spaudziu kumstukus uz jusu mazyli ir tikiu, kad si karta viskas bus gerai smile.gif linkiu pagaliau isgirsti savo maziuko sirdute wub.gif wub.gif
Atsakyti
ela33, tikekit savo mazojo stiprumu ir tvirtybe wub.gif nerealios zinios wub.gif 4u.gif

danguteks, atijola wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 26 spalio 2011 - 10:40
Ela33 - nuostabu!!!
Kaip faina klausytis Atilojos ir Dangutex.... Taip issamiai mergaites parase, belieka mums kantriai spausti kumstukus!!!
Kamelija - kada uz tave spausti reikes pradet?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 26, 11:35)
Ela33 - nuostabu!!!
Kaip faina klausytis Atilojos ir Dangutex.... Taip issamiai mergaites parase, belieka mums kantriai spausti kumstukus!!!
Kamelija - kada uz tave spausti reikes pradet?

Terze jei tik viskas gerai, tai sestadieni susitiksim su savo mazaisiais wub.gif wub.gif bandau tyliai cia praslyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2011 10 25, 21:48)
Sekmes Jums merginos, tik 2 bruksniuku jau po 10dienu  tongue.gif
Dangutex, o dar 1 kur?  g.gif

Atiloja, o tau kas su kitais embrionukais? Uzsalde?  mirksiukas.gif

Mano trecias buvo 50% fragmentuotas, tai jo ir nesodino
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 26, 11:55)
Terze jei tik viskas gerai, tai sestadieni susitiksim su savo mazaisiais wub.gif  wub.gif bandau tyliai cia praslyt blush2.gif

slapuke ax.gif as laikau kumstukus uz tavo sestadienio leliukus 4u.gif
QUOTE(dangutex @ 2011 10 26, 11:58)

as manau, kad mums dabar dvynuku pakaks 4u.gif o seimyneles padidinimui zygiuosim dar po poros meteliu susikibusios rankutemis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ela33 @ 2011 10 26, 11:05)
Sveikos,mergaites,dabar daugiau skaitau,negu rasau,bet seku kiekvienos sunkius kelius savo svajones link.Linkiu visom dideles sekmes,tikiuosi Dievulis isklausys musu maldas.praejusi karta man baigesi viskas labai nesekmingai,neisgirdau savo mazylio sirdeles,senbuves prisimena sia istorija  sad.gif Po 4men.pradejom vel,spalio 13d buvo isodinimas.Is 7,liko tik vienas 8lasteliu.24d.dariau HCG-322.Pirma karta is 13,jei gerai pamenu,irgi liko tik vienas 7lasteliu,labai blogai dalinasi.Labai bijau dziaugtis,bijau,kad nepasikartotu,tai kas buvo po pirmoIVF,galvojau nerasyt kol neisgirsiu savo mazylio sirdeles,bet neiskenciau  wub.gif Rasau,nes noriu ikvept vilties,gal kam bus panasi situacija kada  ax.gif Bet taip bijau,bijau,nes supratau,kad tie skaiciukai dar nieko nereiskia.Uz visas laikau kumstelius,kad viskas butu gerai  group.gif

Ot slapukė biggrin.gif Skaičiukai puikūs, šįkart viskas bus gerai. Aš irgi labai noriu išgirsti širdelę, tik tada patikėsiu, kad pavyko.
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 26, 11:55)
Terze jei tik viskas gerai, tai sestadieni susitiksim su savo mazaisiais wub.gif  wub.gif bandau tyliai cia praslyt blush2.gif

Sekmes!!! As irgi buciau neiskentus... ir nelaukus... Man dar tenka laukti menesiuka iki savojo starto wacko.gif
Mergaites.. as jau patikeciau pamacius 2 bruksniukus smile.gif Dabar bent taip galvoju wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 26, 12:48)
Sekmes!!! As irgi buciau neiskentus... ir nelaukus... Man dar tenka laukti menesiuka iki savojo starto  wacko.gif
Mergaites.. as jau patikeciau pamacius 2 bruksniukus smile.gif Dabar bent taip galvoju  wub.gif  blush2.gif

Aciukas 4u.gif Sekmes ir D pagalbos tikrai reikia ax.gif
Linkiu, kad tas menesiukas pralektu labai greitai ir gautum pacia grziausia dovana siu metu pabaigoje 4u.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 10 26, 12:14)
slapuke  ax.gif as laikau kumstukus uz tavo sestadienio leliukus  4u.gif

blush2.gif
o mano kumstukai suspausti uz tavo laiminga pabaiga nestuke.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 10 26, 11:58)

o ką reiškia "fragmentuotas"? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 26, 13:12)
Aciukas 4u.gif Sekmes ir D pagalbos tikrai reikia ax.gif
Linkiu, kad tas menesiukas pralektu labai greitai ir gautum pacia grziausia dovana siu metu pabaigoje 4u.gif
blush2.gif
o mano kumstukai suspausti uz tavo laiminga pabaiga nestuke.gif  wub.gif

Aciu!
Spaudziam spaudziam kumstukus!
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 26, 14:04)
Spaudziam spaudziam kumstukus!

thumbup.gif butinai mirksiukas.gif

Atsakyti