Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

Labas, likimo drauges. As irgi jau po abrazijos verysad.gif Turejo buti antras mano vaikelis verysad.gif Pagal visus skaiciavimus turejo buti 7 savaites, nes zinojau pastojimo laika su poros dienu paklaida. O ultragaras ir pries dvi savaites, ir dabar rode tik tuscia , maza gemaline puslyte,kuri atitiko ne daugiau 5 savaites,ir dar buvo nelygiiais krastais, deformuota ta puslyte, be jokio progreso, ar vystymosi pozymiu.. O chorioninio gonadotropino tyrimas buvo 326 , ir neaugo. Nebeliko jokiu abejoniu, teko daryti abrazija. Jei ilgiau laikysi savyje nesivystanti nestuma, gali prasideti uzdegimas, arba sutrikti kraujo kresejimas. Padare vakar, isleido ta pacia diena, vakare, nes as taip pati norejau, jauciuos neblogai. Dare su pilna narkoze. Vakar buvau mieguista.
Siandien tai tik bendras silpnumas ima. Ir kazakip kraujavimas toks keistas- man sake, kad bus mazdaug kaip per menesines, bet as per menesines daug gausiau kraujuodavau. Pvz siandien tai tik keli lasai. Ar kam nors yra taip buve? Kiek dienu kraujavot po abrazijos? Ar skaudedavo pilvo apacia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2007 12 06, 14:36)
Labas, likimo drauges. As irgi jau po abrazijos verysad.gif Turejo buti antras mano vaikelis verysad.gif Pagal visus skaiciavimus turejo buti 7 savaites, nes zinojau pastojimo laika su poros dienu paklaida. O ultragaras ir pries dvi savaites, ir dabar rode tik tuscia , maza gemaline puslyte,kuri atitiko ne daugiau 5 savaites,ir dar buvo nelygiiais krastais, deformuota ta puslyte, be jokio progreso, ar vystymosi pozymiu.. O chorioninio gonadotropino tyrimas buvo 326 , ir neaugo. Nebeliko jokiu abejoniu, teko daryti abrazija. Jei ilgiau laikysi savyje nesivystanti nestuma, gali prasideti uzdegimas, arba sutrikti kraujo kresejimas. Padare vakar, isleido ta pacia diena, vakare, nes as taip pati norejau, jauciuos neblogai. Dare su pilna narkoze. Vakar buvau mieguista.
Siandien tai tik bendras silpnumas ima. Ir kazakip kraujavimas toks keistas- man sake, kad bus mazdaug kaip per menesines, bet as per menesines daug gausiau kraujuodavau. Pvz siandien tai tik keli lasai. Ar kam nors yra taip buve? Kiek dienu kraujavot po abrazijos? Ar skaudedavo pilvo apacia? g.gif

verysad.gif liudna, kaid tau taip nutiko. Man irgi buvo daryta viena abrazija tai po jos nieko neskaudejo, kraujo daug nebuvo, tik per pirmas menesines po jos tai jau plaukiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2007 12 06, 13:36)

Laikykis, o antibiotikus geri? Man taip buvo, bet tada uzkresejo ten viduj kiek suprantu viskas ir todel nebego, po to vel pagulde i ligonine ir gyde. Cia taip buvo su antra abrzaija, po pirmos is karto dave antibiotikus stiprius, ir jokiu komplikaciju nebuvo. O tau gal nieko panasaus, gal gimda issivale jau? Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2007 12 06, 13:50)
Laikykis, o antibiotikus geri? Man taip buvo, bet tada uzkresejo ten viduj kiek suprantu viskas ir todel nebego, po to vel pagulde i ligonine ir gyde. Cia taip buvo su antra abrzaija, po pirmos is karto dave antibiotikus stiprius, ir jokiu komplikaciju nebuvo. O tau gal nieko panasaus, gal gimda issivale jau? Stiprybes  4u.gif

Ne, antibiotiku neskyre, bet manu , reiketu. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2007 12 06, 13:49)
verysad.gif liudna, kaid tau taip nutiko. Man irgi buvo daryta viena abrazija tai po jos nieko neskaudejo, kraujo daug nebuvo, tik per pirmas menesines po jos tai jau plaukiau  doh.gif

Laabs, ir tau taip buve? verysad.gif Man irgi taip nutiko, deja. Net netikejau, kad gali man taip nutikti, tokia sveika jauciausi, kai pirmo laukiausi. O dabar va- problemos. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2007 12 07, 13:08)

Papildyta:

Laabs, ir tau taip buve? verysad.gif Man irgi taip nutiko, deja. Net netikejau, kad gali man  taip nutikti, tokia sveika jauciausi, kai pirmo laukiausi. O dabar va- problemos. verysad.gif

console.gif neliūdek, reiskia taip reikejo, gamta taip sutvarke verysad.gif man kai pradejo teplioti per dabartini nestuma buvo 6 savaites, tai gydytoja pasake, kad ivyks kaip turi ivykti verysad.gif jei yra kazkas blogai, tai organizmas pats atmes verysad.gif labai bijojau doh.gif meldziausi kad tik vel taip nenutiktu verysad.gif o kai 13 savaiciu vel pasirode kraujas- maniau kad isprotesiu doh.gif bet viskas lyg ir susistovejo ir su baime laukiu ir tikiu kad pagaliau si karta bus viskas gerai. Ir tau bus, kai tik atsigausi ir pradesi kita vaikelį drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2007 12 07, 19:29)
console.gif neliūdek, reiskia taip reikejo, gamta taip sutvarke  verysad.gif man kai pradejo teplioti per dabartini nestuma buvo 6 savaites, tai gydytoja pasake, kad ivyks kaip turi ivykti  verysad.gif jei yra kazkas blogai, tai organizmas pats atmes verysad.gif labai bijojau  doh.gif meldziausi kad tik vel taip nenutiktu  verysad.gif o kai 13 savaiciu vel pasirode kraujas- maniau kad isprotesiu  doh.gif bet viskas lyg ir susistovejo ir su baime laukiu ir tikiu kad pagaliau si karta bus viskas gerai. Ir tau bus, kai tik atsigausi ir pradesi kita vaikelį  drinks_cheers.gif

ačiū , brangioji, už gerus žodelius. Ir aš tikiu, kad turėsiu dar vieną vaikelį, kad pavyks išnešioti. Ir daktaras daręs abraziją mane nuramino. Kad , sako , jei turejai vieną normalų nėštumą, ir šaunų vaikutį,, būtinai bus ir antras, tik reikia palaukti, ir tikėti. Po 3-4 mėn leido planuoti iš naujo.
O Tau ir Tavo nestuke.gif Linkiu kuo geriausios sveikatėlės. Laikysiu kumščius . thumbup.gif
Maniškis būtų gimęs rugpjūčio pradžioje, bet ką padarysi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2007 12 07, 22:41)
ačiū , brangioji, už gerus žodelius. Ir aš tikiu, kad turėsiu dar vieną vaikelį, kad pavyks išnešioti. Ir daktaras daręs abraziją mane nuramino. Kad , sako , jei turejai vieną normalų nėštumą, ir šaunų vaikutį,, būtinai bus ir antras, tik reikia palaukti, ir tikėti. Po 3-4 mėn leido planuoti iš naujo.
O Tau ir Tavo  nestuke.gif Linkiu kuo geriausios sveikatėlės. Laikysiu kumščius . thumbup.gif
Maniškis būtų gimęs rugpjūčio pradžioje, bet ką padarysi verysad.gif

suprantu tavo skausma console.gif ta pati isgyvenau :verysad:tikek kad tikrai dar turesi maza stebukleli thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, nezinau ar as cia i tema, bet ryt man daro valyma del nesivistancio nestumo verysad.gif Bet as taip ir nesuprantu tas valymas tai tas pats kaip ir nenorinciom tureti vaikelio daromas abortas? Nes kiek zinau tas moteris l. gazdina del galimybes ateityje netureti vaiku verysad.gif Tai mano pirmas nesumas, labai laukiau sio vaikelio ir nesuprantu kodel dabar turiu darytis aborta kaip kokia k...?
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2008 01 22, 13:47)
Sveikutes, nezinau ar as cia i tema, bet ryt man daro valyma del nesivistancio nestumo verysad.gif  Bet as taip ir nesuprantu tas valymas tai tas pats kaip ir nenorinciom tureti vaikelio daromas abortas? Nes kiek zinau tas moteris l. gazdina del galimybes ateityje netureti vaiku verysad.gif Tai mano pirmas nesumas, labai laukiau sio vaikelio ir nesuprantu kodel dabar turiu darytis aborta kaip kokia k...?

Suprantu tavo skausma, bet tu tikrai neteisi taip sakydama schmoll.gif Jeigu yra nesivystantis nestumas, tai butina daryti valyma, kitaip prasides komlikacijos, tu rizikuotum savo sveikata. Manau yra viena daryti aborta, o visai kas kita - abrazija.
Atsakyti
Tai vat man ir idomu kuo tai skiriasi ar tik moraliniu poziuriu - kad abrazija daroma pries mano nora, o abortas del moters noro, ar tai skiriasi ir pacia procedura? Nes jei tai tas pats tai tada yra l. didele rizika nebetureti vaiku verysad.gif Ar as kazka ne taip vistiek suprantu...
Atsakyti
Sveikutes,as tai pat turejau daug nelaimiu cray.gif .Pirma karta pastojausu dvynukem,deja prasidejo prieslaikinis gimdymas 26 savaite jos gime gyvos,bet neisgyveno sad.gif .Po metu ryzausi dar karta ir laimingai isnesiojau sunu,dabar jam devyneri metai thumbup.gif.Po triju metu pastojau dar karta ir vel nesekmingai,mano dukrytes 37 sav sirdele nebeplake cray.gif nors jokiu patalogiju nerado. Po triju metu ryzausi dar karta,bet ir vel nesekmingai 16 sav pradejo teplioti rusvom iskyrom,vaikelio sirdele nebeplake sad.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaida311 @ 2008 01 22, 21:28)
Sveikutes,as tai pat turejau daug nelaimiu cray.gif .Pirma karta pastojausu dvynukem,deja prasidejo prieslaikinis gimdymas 26 savaite jos gime gyvos,bet neisgyveno sad.gif .Po metu ryzausi dar karta ir laimingai isnesiojau sunu,dabar jam devyneri metai thumbup.gif.Po triju metu pastojau dar karta ir vel nesekmingai,mano dukrytes 37 sav sirdele nebeplake cray.gif nors jokiu patalogiju nerado. Po triju metu ryzausi dar karta,bet ir vel nesekmingai 16 sav pradejo teplioti rusvom iskyrom,vaikelio sirdele nebeplake sad.gif .
.Dabar as vel laukiuosi esu 14 sav nescia,labai bijau ,bet nezadu pasiduoti.Jum tai pat linkiu stiprybes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida311: 22 sausio 2008 - 20:55