Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

QUOTE(saulina19 @ 2009 07 14, 13:56)
vakar buvau pas gine pirmai apziurai - pagal menesines man 11savaiciu. Dare ultragarsa - bet pagal ji vaizdas toks kaip 6-7sav. Be to, matosi apvali puslyte gimdoje, sirdeles nesimato, nu gal, sako gine, toks mazas baltas taskelis (po to i kortele uzrase kad sirdele tipo neaiski +/- ). sako, nenoriu gasdint bet gali buti nesivystantis nestumas sad.gif Net nezinau ka galvoti, nepasake kad jau viskas baigta, bet israse pregnacare plus vitamino E ir dar Spascupreel. Liepe isetis ir pasirodyt kita savaite (gaila kad pas ta pacia gine neis patekt nes iseina atostogu). is tikruju pas gine buvau priregistruota tik po dvieju savaiciu bet vakar ryte pasirode rusvu iskyru, tai issigandau ir nulekiau nesiregistravus - bet sake gali taip buti po l. santykiu. Taigi ir nezinau ko laukti kita savaite - ar jau bus viskas ar dar ne... sad.gif

Stiprybes ir optimizmo, tikekimes, kad viskas bus labai gerai 4u.gif
Atsakyti
saulina19 laikykis, suprantu kaip tau dabar sunku 4u.gif
Atsakyti
saulina19
tavo vietoj nueciau kur kitur skirtingi ehoskopai yra, nuek kur kitur netempk, nes pati prisimenu ta kosmara, jau laikas didelis ir turi matytis vaisius pilnai ir makaluot rankom ir kojom, pasitikrink kitur gal pasenes ehoskopas g.gif
nieko nelauk ir drozk eho pasidaryt privaciai  4u.gif
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalyka: 14 liepos 2009 - 19:43
QUOTE(natalyka @ 2009 07 14, 20:40)
nieko nelauk ir drozk eho pasidaryt privaciai  4u.gif

butent, labai geras patarimas, dar geriau, kad kitas gydytojas paziures ir pasakys savo nuomone....
man kas keisciausia - as kai 9 sav nuejau pas gydytoja, sake viskas puiku, atitinka pilnai 8 savaites, sirdute plaka (nors gan idemiai ir ilgai bande iziuret ta plakima).... o va po savaites pradejo tepliot - tada sako - vaisius nustojo vystytis mazdaug 7 sav... - ziurejo ta pati gydytoja, bet jau su daug geresniu echo...

tai man yra toks itarimas, kad jau ir pries savaite ta sirdute neplake, tik su prastesniu echo nelabai mate... o tai[ dziaugiaus, kad jau buvom i 8 savaite ikope, nes dauguma 7 sav ir nustoja vystytis, tada MB ir savo tevams pranese, nes galvojo, kad jau tikrai viskas bus OK, o iki tol as grieztai draudziau kam nors sakyt..... ir se tau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yolitux: 14 liepos 2009 - 19:47
QUOTE(yolitux @ 2009 07 14, 21:46)
butent, labai geras patarimas, dar geriau, kad kitas gydytojas paziures ir pasakys savo nuomone....
man kas keisciausia - as kai 9 sav nuejau pas gydytoja, sake viskas puiku, atitinka pilnai 8 savaites, sirdute plaka (nors gan idemiai ir ilgai bande iziuret ta plakima).... o va po savaites pradejo tepliot - tada sako - vaisius nustojo vystytis mazdaug 7 sav... - ziurejo ta pati gydytoja, bet jau su daug geresniu echo...

tai man yra toks itarimas, kad jau ir pries savaite ta sirdute neplake, tik su prastesniu echo nelabai mate... o tai[ dziaugiaus, kad jau buvom i 8 savaite ikope, nes dauguma 7 sav ir nustoja vystytis, tada MB ir savo tevams pranese, nes galvojo, kad jau tikrai viskas bus OK, o iki tol as grieztai draudziau kam nors sakyt..... ir se tau  doh.gif

man 2 daktaru nuomone nieko nereiskia visada pasitikrinsiu ir 3 kartus, tada nieko netikejau, nes man 8 sav pasake viskas gerai, o pasirodo vaisius zuvo jau 6 sav
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalyka: 14 liepos 2009 - 20:02
QUOTE(natalyka @ 2009 07 14, 20:58)
man 2 daktaru nuomone nieko nereiskia visada pasitikrinsiu ir 3 kartus, tada nieko netikejau, nes man 8 sav pasake viskas gerai, o pasirodo vaisius zuvo jau 6 sav

tai ka teks ieskotis dar ir kito gydytojo... o ka jus manot ar ankstyvas vaginalinis echo gali pakenkt vaikiukui.....mastau gal kita karta, kai lauksiuos pirma kart pas gydytoja keliaut tik kokiu 10 savaiciu sulaukus, kad nelystu ten be laiko... g.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 07 14, 22:11)
tai ka teks ieskotis dar ir kito gydytojo... o ka jus manot ar ankstyvas vaginalinis echo gali pakenkt vaikiukui.....mastau gal kita karta, kai lauksiuos pirma kart pas gydytoja keliaut tik kokiu 10 savaiciu sulaukus, kad nelystu ten be laiko...  g.gif

niekur neirodita kad jis kenkia
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 07 14, 21:11)
tai ka teks ieskotis dar ir kito gydytojo... o ka jus manot ar ankstyvas vaginalinis echo gali pakenkt vaikiukui.....mastau gal kita karta, kai lauksiuos pirma kart pas gydytoja keliaut tik kokiu 10 savaiciu sulaukus, kad nelystu ten be laiko...  g.gif

Tikrai nera irodyta, kad kenkia, bet as ir tokios pat nuomones, kad jei pavyks pastoti pas gydytoja apsilankysim anksciausiai 8 sav. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fonema_79 @ 2009 07 14, 22:27)
Tikrai nera irodyta, kad kenkia, bet as ir tokios pat nuomones, kad jei pavyks pastoti pas gydytoja apsilankysim anksciausiai 8 sav. ax.gif

as tai negaleciau miegot tas 2 men, nezinodama ar viskas gerai
Atsakyti
Aciu visom uz palaikyma smile.gif Mes kol kas tik porai draugu pasake, tevam dar nieko nes irgi be gydytojo apziuros nenorejau skelbtis. Dabar turbut jau visai nebesakysim nieko... Po to tik dar skaudziau bus is visu gailestis ir uzuojauta...

Gal kuri zinot ar patyret - ar gali lemti vaisiaus nesivystyma begiojimas ristele? As dar nezinojau kad laukiuos ir pradejau begioti gal birzelio pradzioj - tai skaiciuojant nuo menesiniu tada turejo buti nestumui kokios 5-6 savaites. Nubegdavau apie 2km (stadione 5 ratukai). Ne kiekviena diena - gal iseidavo 3-4 kartai per savaite. Kai liepos pradzioj pasidariau testa ir jis buvo teigiamas, tai vis dar begiojau bet maziau - apie 1.5km. Jauciausi gerai tad nemaniau kad kas galetu pakenkti. Dabar save griauziu kad gal del to galejo nustoti vystytis... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulina19 @ 2009 07 15, 10:39)

Gal kuri zinot ar patyret - ar gali lemti vaisiaus nesivystyma begiojimas ristele?

o kad zinotume, kas kenkia.... g.gif as maudziaus, irgi mastau gal kokia infekcija papuole - zinok tu zmogus...
Atsakyti
QUOTE(natalyka @ 2009 07 14, 21:44)
as tai negaleciau miegot tas 2 men, nezinodama ar viskas gerai

Zinai tik dabar taip kalbu, nors nezinau kaip ten bus kai bus ax.gif dabar taip atrodo, o veliau ziuresim ka snekesiu smile.gif bet manau kad daznas vaiksciojimas pas gydytoja irgi nei gera...
Atsakyti