Įkraunama...
Įkraunama...

Viduriavimas

Sveikos, busimos ir jau esamos mamytes ir pas mane tapati beda. Man jau 16 savaiciu, o viduriai laisvi, gal nuo kokios 8 savaites, buna i diena i WC einu 4 kartus, buna 1k, buna visai vandeneliu, buna kietoki... Bet jei pora dienu normaliai, tai kitas pora, jau begom i WC. Niekaip nesuprantu, su pirmu nestumu istisai kietejo, o dabar g.gif Idomu, kodel taip, ar tai tiesiog toks nestumas, ar verta susirupinti g.gif
Atsakyti
Mano taip pat laisvoki viduriai, tai ir gine parate ir knygoj skaiciau, kad labai svarbu gerti daug skysciu.
Atsakyti
Kmynu arbata daro stebuklus! biggrin.gif
Atsakyti
Neradau nei vienos pasisakiusios kuriai grėstų persileidimas ir ji dar viduriuotų... Gal tai nesusiję, bet man kažkaip neramu unsure.gif
Prieš savaitę per apžiūrą gyd pamatė, kad yra krausjoruvų, o vakare labai smarkiai suviduriavau, išėjo daug rudų išskyrų, nesu tikra, ar nebuvo ir šviežio kraujo pėdsakų... Nėštumo požymiai nedingo, viskas kaip ir tvarkoj. Šiandien vėl suviduriavau - per 1,5 h tualete buvau 7 kartus, jaučiausi tragiškai, net nebeturėjau kuo tuštintis, bet pilvo skausmai ir raižymai mane vis ten varė... Ačiū D, tą košmarą sustabdė smecta. Tiesa, šiandien kažkokių spalvotų išskyrų jau nebuvo. Kažin, ar nekenkia visa tai nėštumui? g.gif Pas gydytoją man reikia tik po savaitės.
Atsakyti
Kai mane buvo ''suėmęs'' baisus viduriavimas, išvadavo tik kmynų arbata ir smecta. Iš maisto valgiau tik ryžius, grikius ir bananus. Dar sausus trapučius.
Atsakyti
smekta 2 pokučiai iš karto ir bus thumbup.gif
Atsakyti

Sveikos, šventinis laikotarpis, gydytojai nedirba, o ir karantino metu norisi kuo mažiau kontaktų, gal Jūs patarsite. Esu 22 +1 sav nėštumo, 3d. , skauda skrandį, pilvą... Kaip gelbėtis ?

Atsakyti

Sveikos, šventinis laikotarpis, gydytojai nedirba, o ir karantino metu norisi kuo mažiau kontaktų, gal Jūs patarsite. Esu 22 +1 sav nėštumo, 3d. Viduriuoju, skauda skrandį, pilvą... Kaip gelbėtis ?

Atsakyti