Na ir mumriko ziedeliai kasmet dziugina:)
QUOTE(Dajulita @ 2012 05 29, 10:14)
O šitas misteris man ypač patiko.
Nepažinojau tokio. Einu pasidomėt kas čia per grožis 
gražuoliai bijūnai
mano gencijonas buvo pasislėpęs po kitų gėlių lapais, tai tik vieną žieduką išperėjo, bet dabar persodinau atvirai, tai kitais metais tikiuosi gausesniais žiedais džiaugtis ypač kai iškleido kelis naujus auginukus
QUOTE(EljaRo* @ 2012 05 29, 12:03)
Na ir mumriko ziedeliai kasmet dziugina:)
QUOTE(mumrikas @ 2012 05 29, 11:36)
gražuoliai bijūnai
mano gencijonas buvo pasislėpęs po kitų gėlių lapais, tai tik vieną žieduką išperėjo, bet dabar persodinau atvirai, tai kitais metais tikiuosi gausesniais žiedais džiaugtis ypač kai iškleido kelis naujus auginukus
smagiausia, kad žiedai daug didesni už augalą

Tokia mintis šovė
QUOTE(amarrile @ 2012 05 29, 14:05)
Ir aš ir aš noriu
QUOTE(amarrile @ 2012 05 29, 14:05)
Tokia mintis šovė
imkis verslo
Priiminėk ekskursijas susipažinimui su gėlytėmis
Tiktų darželinukai,moksleiviai,dar tokie kaip aš,kurie turguj ir visur augakiukais grozisi ir norėtų artimiau su jais susipažinti..darbas neišeinant iš namų,mielas,ko daugiau norėt
Ir pertekliniai augaliukai naujus namus rastų...
o norintiems į svečius vartai nemokamai atveriami
QUOTE(Dajulita @ 2012 05 29, 14:06)
ko
....................
sinevadai pražydo ir šiemet jų lapai vos man ne iki bambos

tamsiai mėlynas

o kaip šio sidabrinio "kilimėlio" vardas - turiu tokį stambesnį ir smulkutį, vat šį:

QUOTE(mumrikas @ 2012 05 29, 21:06)
sinevadai pražydo ir šiemet jų lapai vos man ne iki bambos

tamsiai mėlynas

tamsiai mėlynas

Kokie grazus
Mumrikai, dažnai pavartau Jūsų augaliukų albumus ir jau seniai norėjau Jums parašyti, kad be galo žaviuosi Jūsų darbžtumu, Neišsenkama fantazija, meile augalams, kantrybe..... Ir priimkite visas pagyras, nes esate tikrai to verta ir ne tik... Smagu, kad pasidalinate savo idėjomis, kad nuolat džiuginate savo nuostabiais žiedeliais
QUOTE(mumrikas @ 2012 05 29, 22:06)
o kaip šio sidabrinio "kilimėlio" vardas - turiu tokį stambesnį ir smulkutį, vat šį:
Tai uolaskėlės
QUOTE(kristinkag @ 2012 05 29, 21:22)
turiu po atliekamą kelmą abiejų spalvų - jau suaugę jie, šiuo metu žydi
Papildyta:
QUOTE(erika_daug @ 2012 05 29, 21:37)
Mumrikai, dažnai pavartau Jūsų augaliukų albumus ir jau seniai norėjau Jums parašyti, kad be galo žaviuosi Jūsų darbžtumu, Neišsenkama fantazija, meile augalams, kantrybe..... Ir priimkite visas pagyras, nes esate tikrai to verta ir ne tik... Smagu, kad pasidalinate savo idėjomis, kad nuolat džiuginate savo nuostabiais žiedeliais

ačiūūūūūūūūūūūūū labai labai labai
QUOTE(jediara @ 2012 05 29, 21:43)
dėkui
Baltoji sedula

Gal žinot kokie šių gėlyčių vardai

Gal žinot kokie šių gėlyčių vardai
Žiedai kas dieną vis nauji, kad niūri diena taptų saulėta

Šiek tiek bendrų gėlynėlių vaizdų

jau tuoj tuoj lelijos žydės

šviežiausias gėlynėlis, ką tik pasodinti augalėliai, todėl nabagiukas tuščias atrodo

tuoj naujos gėlytės į tuščius tarpis sušoks

jau tuoj tuoj lelijos žydės

šviežiausias gėlynėlis, ką tik pasodinti augalėliai, todėl nabagiukas tuščias atrodo

tuoj naujos gėlytės į tuščius tarpis sušoks