QUOTE(jediara @ 2011 10 24, 20:27)
QUOTE(mumrikas @ 2011 10 24, 11:47)
Fonda, laaabai gražus rudenėlis, bet ypatingai gražios jo dovanėlės, "kiviukai"
O čia margalapės ar dailiosios aktinidijos derlius?
O antroj nuotraukoj kažkoks rudeninis astras ar jau čia man visur jie vaidenas

O antroj nuotraukoj kažkoks rudeninis astras ar jau čia man visur jie vaidenas
Ačiū ačiū už pagyras
Na dar vieną mįsliuką prisegu...
Gal čia japoninė plukė 
Papildyta:
Ir aišku spalvoms turi įtakos dirvos cheminė sudėtis. Pas mane yra vidutinio aukščio šviesiai violetiniai rudeniniai astrai. Gimtinėj pas mamą gėlių daržely užmačiau ryškiai ryškiai mėlynų tokio pat ūgio, išsikasiau kerelį, pasodinau, tai per dvi savaites šviesėjo šviesėjo kol pasidarė tokie pat kaip iki tol turėti
Vadinasi skiriasi dirva
Papildyta:
Ir aišku spalvoms turi įtakos dirvos cheminė sudėtis. Pas mane yra vidutinio aukščio šviesiai violetiniai rudeniniai astrai. Gimtinėj pas mamą gėlių daržely užmačiau ryškiai ryškiai mėlynų tokio pat ūgio, išsikasiau kerelį, pasodinau, tai per dvi savaites šviesėjo šviesėjo kol pasidarė tokie pat kaip iki tol turėti
QUOTE(mumrikas @ 2011 10 24, 21:10)
Gal čia japoninė plukė 
Papildyta:
Vadinasi skiriasi dirva 
Papildyta:
Oi oi... nieko nuo Jūsų nepaslėpsi
O pas mane japoninė plukė šiemet nežydėjo
lapus užsiaugino didžiulius, krūmas didelis ir atrodo puikiai, o žiedelio anei vieno neišstenėjo - prieš tai dvejus metus žydėjo labai gausiai. Ir auga sakyčiau geroj vietoj, drėgmės netrūksta, saulėj neiškepa
QUOTE(mumrikas @ 2011 10 24, 22:34)
lapus užsiaugino didžiulius, krūmas didelis ir atrodo puikiai, o žiedelio anei vieno neišstenėjo - prieš tai dvejus metus žydėjo labai gausiai. Ir auga sakyčiau geroj vietoj, drėgmės netrūksta, saulėj neiškepa 
O mano ši plukė po vienos žiemos neišdygo
QUOTE(jediara @ 2011 10 24, 21:38)
Na užuojauta...
Papildyta:
QUOTE(mumrikas @ 2011 10 24, 21:34)
Ar nepertręšėt
QUOTE(Fonda @ 2011 10 25, 22:22)
Ne, jokių gėlių pas save netręšiu isskyrus vazonuose augančias hortenzijas ir rododendrus
QUOTE(zuikis5 @ 2011 10 27, 13:44)
Aciu
QUOTE(zuikis5 @ 2011 10 27, 12:44)
Fantastika
Jau patys pačiausi žiedeliai - mano miniukės rožytės vis dar nepasiduoda šalčiams