Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi žiedais tema

QUOTE(evers @ 2011 10 24, 15:33)
~Sandrita~ kas tas paskutinis. wub.gif
na dar eidama pamačiau kad kažką mano cimbidis leidžia (jau įsisvajojau  4u.gif )dar viena nežiniukė katlėja žydės,bus vėl smulkiažiedė...

ten Katlėja bus smile.gif irgi nežiniukė,praeitais metais nusipirkau "iš po stalo",vasarą lauke prabuvo ir va iš naujo auginio du žiedai smile.gif laukiu nesulaukiu kada parodys savo grožį smile.gif Nedidukė ji,matyt iš tų mažūjų wub.gif
O dėl cimbų...jaučiu ir šiais metais nieko nesulauksiu....naujus auginius net 4 varo... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2011 10 24, 15:42)

4u.gif
Tai dar kas nors iš forumo bus seminare? smile.gif būt faina susipažint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 10 24, 15:53)
ten Katlėja bus smile.gif irgi nežiniukė,praeitais metais nusipirkau "iš po stalo",vasarą lauke prabuvo ir va iš naujo auginio du žiedai smile.gif laukiu nesulaukiu kada parodys savo grožį smile.gif Nedidukė ji,matyt iš tų mažūjų  wub.gif
O dėl cimbų...jaučiu ir šiais metais nieko nesulauksiu....naujus auginius net 4 varo... unsure.gif
Papildyta:

4u.gif
Tai dar kas nors iš forumo bus seminare? smile.gif būt faina susipažint  mirksiukas.gif

planavau, bet šitas dvi dienas taip nesiseka, šnd pusę dienos mašiną remontavo, taip nusiknisau,kad jau nieko nebenooooriu.. unsure.gif
Atsakyti
gaila sad.gif ateis ir pas tave baltas dryžis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ką gi,seminaras praėjo gerai smile.gif buvo pažįstamų veidų.Man pačiai tai nieko naujo,tai nors draugė išklausė smile.gif Mamai nupirkau gražų,stiprų Liudisia augaliuką smile.gif Ačiū už seminarą,buvo malonu 4u.gif
Atsakyti
mama padovanojo liepa ir iki dabar zydi

user posted image

o čia man labai patiko ir nusipirkau

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GRAŽINA25: 25 spalio 2011 - 10:28
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2011 10 25, 11:26)

groooziai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 10 23, 12:34)
Maloniai kvepia visas miegamas  wub.gif

Kokia nuostabi spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2011 10 25, 10:26)

user posted image

o čia man labai patiko ir nusipirkau

user posted image

pirmoji tai nuostabiai grazi wub.gif o antroji tai pas mane lygiai tokia pati tik va nusipirkau per akcija,labai pagailo (saknys sveikos taciau serganti buvo) tai va atgijo o jau kokia pasiutusi doh.gif kiek pumpuru!! blink.gif be galo juos leidzia thumbup.gif dabar sakiau noriu zalsva tokia nusipirkt smile.gif
Atsakyti
Grazina 25, pirmoji wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms, man abi grazios ir mamos dovanota ir mano pirkta, kur as pirkau jai kazkas su saknimis lyg ir puna jos, dabar stebiu kas darysis , jai ka reiks persodinti, nors zinau , kad reiktų kai nuzydes, bus matyt
Atsakyti
Gražina, aš tokią pačią kaip jūsų turiu, antroj nuotraukoj. Kažkaip ir manąją kažkas puola, baigia žydėti po truputį, įtariu, kad šaknys negeros bus, nes, rodos, net substratas kažkokį kvapą turi g.gif Na, bus matyt.
Atsakyti
Klausykit gal kas is Klaipedos auginate orchidejas ir noretumet parduoti vaikuciu?galetume susitarti smile.gif
Atsakyti