Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi žiedais tema

mmm... vandos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 29 spalio 2011 - 12:06
QUOTE(rrine @ 2011 10 29, 12:03)
labai gražūs pirkiniai , raibuolė panaši į paphiopedilum king arthur

tikrai taip, labai dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Kokie grožiai wub.gif

O ar raibuoles labai sunku auginti?
Atsakyti
QUOTE(cinikė @ 2011 10 29, 13:31)
Kokie grožiai  wub.gif

O ar raibuoles labai sunku auginti?

tikrai nesunku, tik reikia atitaikyti salygas 4u.gif (čia aš apie LT perkamas, rūšinės lepesnės)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 29 spalio 2011 - 13:02
Oj, rūšinių aš dar nepribrendus auginti. Nedrąsu, bijau pinigus numarinti biggrin.gif
Pratinuosi prie falenopsių. Ir labai jau mini marko noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cinikė @ 2011 10 29, 14:12)
Oj, rūšinių aš dar nepribrendus auginti. Nedrąsu, bijau pinigus numarinti  biggrin.gif
Pratinuosi prie falenopsių. Ir labai jau mini marko noriu  ax.gif

užveža jų kartais... maniškis leidžia žiedstiebį, kas žino kiek laiko aš juo džiaugsiuos, ar tik nereiks kam perleist truputį vėliau biggrin.gif
Atsakyti
wink.gif
O aš jų dar niekur nesu mačius. Va, pas Kkunigundą yra albume, nuostabūs žiedeliai...
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 10 29, 10:11)
Naujienos, seniai ką bepirkau, vos ne prieš metus...

oi,kokios grazios thumbup.gif

QUOTE(Merii @ 2011 10 29, 11:05)
mmm... vandos

ir visos tavo??? blink.gif nieko sau,grazuoles!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
raibuoles auginti nesunku, sunkiau pražydinti.
Papildyta:
taip, manosios, tik kažko šiandien apšvietimas ne koks, vėliau perfotkinsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 29 spalio 2011 - 13:36
QUOTE(Partizanė @ 2011 10 29, 13:11)
Naujienos, seniai ką bepirkau, vos ne prieš metus...

o jau žiedų bigsmile.gif ,grožiai wub.gif wub.gif

QUOTE(cinikė @ 2011 10 29, 13:56)
O gal kas gali parekomenduoti orchidėją, kuri kvepia.

Ir dar - gal žinote, kur galima įsigyti Vilniuje Mini Mark?

Oze yra kvepiančių mirksiukas.gif tiksliau Prismoj,apie 15lt. raudonai žydinčios ''A LA CAMBRIJOS'' su naujais žiedstiebiais,bet tokią turiu,tai nepirkau biggrin.gif

o čia jau retesnis egzempliorius,pernai ermitaže buvo,bet vilniuj jie brangūs-kituose miestuose ir maksimose merginos nusipirko,ir plius žymiai pigiau unsure.gif ,aš ermitaže tokį vos gyvą už 35lt pirkau doh.gif ,bet labai norėjau,pavyko išsaugoti,jau neblogai atrodo,šaknų naujų turi kuokštelį (visos nupuvusios buvo),lapelių užsiaugino-beliko žiedų sulaukti,jis vienintelis iš visų šiuo metu neturintis žiedstiebio-kiti 11 jau kažką žada rolleyes.gif

QUOTE(Merii @ 2011 10 29, 14:05)
mmm... vandos

nuvaliau seiles nuo klavos biggrin.gif
Atsakyti
rytoj man atveža www.orchidejos.lt katlėjų, bus ir su pumpurais ax.gif , bet labiausiai laukiu stambios žievės ir anglies žaizdoms tepti. Cinamono košelę sunku užtept.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2011 10 29, 16:28)
rytoj man atveža www.orchidejos.lt katlėjų, bus ir su pumpurais 

pasamprotausiu ne visai į temą biggrin.gif vat kaip vienoj krūvoj atrodo milijonas dar galiu įsivaizduot,bet kaip bilijonas jau nebe schmoll.gif ,kaip vienam bute atrodo-80 vazonų su orchidėjom,dar galiu įsivaizduot ir žinau,nu,bet kur tu tiek sukiši-jau iš fantastikos srities doh.gif lotuliukas.gif ,nepyk,aš tik juokauju ,tiesiog niekaip nesudėlioju galvoje tų vazonų,jaučiu kai dauguma žydės tai nei į darbą neisi kol neatsigrožėsi biggrin.gif
Atsakyti