Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi žiedais tema

QUOTE(Tina* @ 2011 10 09, 23:23)
Ar jusu cimbai dar lauke?

Aš saviškį šian įsinešiau namo. Nežinau, turbūt jau ir nebeišnešiu atgal - naktį Vilniuje žada tik +2, o šią savaitę dar žadėjo palynot (mano atviras balkonas), penktadienį - jau nulis laipsnių naktį, o šeštadienį, pasižiūrėjau - jau ir šalnos. Nešu vidun, kol neprasidėjo šildymo sezonas, gal ne toks didelis stresas dėl temperatūrų skirtumo bus...

Hm, čia turbūt priežiūros temą reikėjo... smile.gif
Atsakyti
jediara, koks gausus oncidiumo žydėjimas wub.gif , ot, kažkaip man su jais sunku sutart blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už temutę 4u.gif
Merii na tikras džiunglynas,bet koks wub.gif wub.gif super
QUOTE(Tina* @ 2011 10 09, 23:23)

Aš jau tempiau namo,kol nenušaldžiau..kaip Emila sako:ne toks stresas dėl temp bus.Priaugino manau naujų auginių,kažin ar šiais metais žydėsim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 10 10, 08:57)
Merii na tikras džiunglynas,bet koks  wub.gif  wub.gif  super

taip, džiunglės pas mane fantastiškos ir namie ir darbe, tik lianų trūksta hihihi.gif
visada kas nors įdomaus žydi smile.gif
Mano cimbidžiai lauke šala, nžn kas ten iš jų likę, nes palikti likimo valiai, bet jau ryt-poryt trauksiu.
Ceologyne cristata tik nakčiai namo įsinešu, dienomis dar laikau lauko sąlygomis.
Atsakyti
taip cimbai lauke, nors pievose jau buvo viena kita šalna, cymbidiumai stovi pusantro metro nuo zemes, ant lauko palanges, tai dar tikrai pabus ilgokai jie ten.
Atsakyti
As savaji vakar po savo klausimo variau namo parsinest. Nakti apgraibom susiradau pievoj doh.gif Is tiesu namie dar vesoka tai geriau adaptuosis. Manojo ppradejo gelst lapeliai, del to pamaniau kad jam jau salta.

Siandien buvau uzlekus i TIK geles, bet nieko ypatingo be kvepianciu katleju ir keliu vandu. Gal ne viska maciau, nes labai skubejau.
Atsakyti
kad rudeni cymbidium krentas ir gelsta lapai - normalu. Proto ribose aišku.
Atsakyti
Kitoj temoj raso, kad snigo Kaune. As nepastebejau kazkaip.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Šis oncidiumas žydi kiekvieną pavasarį ir rudenį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2011 10 09, 11:10)
Naujokai vokietukai vanda coerulea (3 in 1) ir nuostabi katlėja  smile.gif
Džiunglynas ir kt.

katlėją jau gyriau,bet vanda tai nustebinai blink.gif ,linkiu sulaukt tokio trigubo žydėjimo-manau atrodys įspūdingai,teks parodą daryt kokioj ''megoj'' mirksiukas.gif ,sulėktume paaikčiot biggrin.gif

QUOTE(Tina* @ 2011 10 10, 00:23)

jau nebe

Ačiū už naujus,gražius ''namus'' 4u.gif

visų žiedeliai gražūs,tai atskirai ir negirsiu 4u.gif 4u.gif
o mano raibuolė vis dar nežydi verysad.gif ,manau susipyksim mudvi umn.gif ,taip nervus tampo doh.gif
Atsakyti
Seminaras Marijampolėje
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2011 10 10, 22:04)
katlėją jau gyriau,bet vanda tai nustebinai  blink.gif ,linkiu sulaukt tokio trigubo žydėjimo-manau atrodys įspūdingai,teks parodą daryt kokioj ''megoj''  mirksiukas.gif ,sulėktume paaikčiot  biggrin.gif

oi, niekada negali nieko žinoti gyvenime 4u.gif
Pas mane dauguma vandų su "vaikais", taip įdomiau.

Lerika, o kodėl pasirinkot Marijampolę seminarui?
Atsakyti