Sveikos
Zluges angele, juokiausi skaitydama

Dabar linkiu greitai tapti
Lauraz5 - sveikatytės
Sviliuke, matyt daugiau šiek tiek laiko reikia, kad nebeskaudėtų, imk
Papildyta:Na, o aš jau irgi po lap

Buvau pati pirma, kaip ir norėjau. Prieš labai jaudinausi, verkt operacinėj pradėjau (pirma narkozė mano gyvenime, atrodė kaip siaubas baubas), kažkaip man rodos, kad ilgai neatsijungiau, nes kai pasakė kad tuoj galva suktis pradės, laukiu laukiu, nieks nesisuka

. Paskui tokia šiluma užėjo, kakle ir krūtinėj "kutent" pradėjo, bet akys nesimerkia, anesteziologė tik kalba, ...iene miegokit, miegokit...
Paskui girdžiu, .... iene atsibuskit, atsibuskit

Jaučiausi sunki sunki. Kai jau pralemenau, paklausiau sesutės kiek valandų, buvo be penkiolikos 10. Klausin4jo ar neskauda, nieks man neskaudėjo, atrodo ir sakiau ir rodžiau galva, bet vistiek suleido į lašelinę dozę. Po truputį dingo migla iš akių, tik silpnka buvo, kad rankos negalėjau iš pašonės ištraukti, tai sesutės paprašiau

Kitos moteriškės pasakojo, kad kai mane parvežė dejavau ir verkiau, tai klausė ar skauda, sakiau, kad ne, tai ko tada verkiu, pasakiau, kad iš laimės

(bet aš to neprisimenu

)
Apie 12 atėjo vyras, bet į pooperacinę lankytojų neįleidžia, tai tik iki wc palydėjo, silpna buvo, bet į parankę įsikabinus nuėjau. Apie antrą jau davė pietus, suvalgiau sriubos, pasidarė silpna, liepė gulėti ir nebevalgyti daugiau. Paskui atėjo gydytojas, viską paaiškino, kas ir kaip. Kaip ir tikėjosi rado tą endo cistą (kažkokia dviejų kanlų

). Taip pat buvo pavienių endo židinukų, kuriuos pašalino, ir dar nedidelę iki 1 cm miomą (jos nebuvo matę per echo). Kiaušintakiai abu pratekami. Paklausiau apie endo stadiją, tai III, nes jei jau yra endo cista iškart ši stadija duodama. Išrašė mėnesiui KT, o po o kibsim rimtai į darbus

Jokių kiaušidžių užmigdymų nebus, nes anot gyd. juk reikia pastoti
Taigi esu viskuo labai patenkinta. Personalas

Dar ir vakarienės gavau, nes paskutinė likus buvau, kol laukiau, kad mane pasiims. Taigi namo grįžau jau vakar.
Pilvą truputį skauda, bet tik kai judu, kosėju. Būna, kad pečius "palaužo". Einu susilenkus kaip bobutė

- taip lengviau, nes atrodo, kad ant pilvo koks arbūzas pakabintas

Vakar dar toks jaumas buvo kad tempo turiu, sesutei sakiau, bet ji nieko. Tai pasimatavau jau vėlai vakare namie. Buvo 37,4. Bet čia turbūt normalu, juk vistiek intervencija į organizmą, ar reikia sunerimti

Ir šiandien gerklė skauda.