hi, aš apskritai, ne apie taisykles. teoriškai galėtų visos moderatorės sukelti nuotraukas, o paskui užsikabinti medalius - kas iš to? džiaugsmo ir malonumo - nulis.
QUOTE(muminukas @ 2011 10 27, 16:02)
hi, aš apskritai, ne apie taisykles. teoriškai galėtų visos moderatorės sukelti nuotraukas, o paskui užsikabinti medalius - kas iš to? džiaugsmo ir malonumo - nulis.
Tai "apskritai" aš suprantu, bet prie "apskritai" ir lieka tas vadinamas asmeninis sąžinės reikalas, o ne nuobaudos už tai kas nenumatyta...
Atvirai kalbant nelabai supratau prie ko čia komentaras apie moderatorių nuotraukas.

Apie anonimiškumo prasmę ir beprasmybę apskritai pačiame SM ko gero iš naujo kalbos užvest nebeverta...
pirmos trys vietos
uz jas ir balsavau

QUOTE(hi
@ 2011 10 27, 17:51)

Tuo labiau, kad iš nkstesnių konkursių dažniau čia besilankantys prisimenam, kad kituose portaluose viešinti savo foto nebūdavo draudžiama.
pritariu

nuo kada čia taip įdomiai cituojasi žinutės, su smailikais kažkokiais

QUOTE(Monmorensi @ 2011 10 27, 18:17)
nuo tada, kai cituoji vienos visad teisios ir protingos žinutes

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 10 27, 17:22)
o tau kuo neįtikau?

Monmorensi, mano nikas su šypsenėle.
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 10 27, 18:22)

QUOTE(l'eau @ 2011 10 26, 15:53)

Kas dėl balsų prašinėjimo, tai baisu, kas darosi pvz. mama.lt, ten tai yra leidžiama, galima prašinėti ir taip laimėti, tai laimi ten tos nuotraukos, kurių autorės turi daugiau laiko ir perlipa per save prašinėdamos

http://www.supermama...p...&phid=22996 šitą foto aš tikrai mačiau kažkuriam konkurse, tik nepamenu būtent kokiame
ar galima su ta pačia foto dalyvaut keliuose konkursuose?

QUOTE(gyvate @ 2011 10 27, 19:32)
http://www.supermama...p...&phid=22996 šitą foto aš tikrai mačiau kažkuriam konkurse, tik nepamenu būtent kokiame
ar galima su ta pačia foto dalyvaut keliuose konkursuose?

negalima. jei prisimintumėte kur matėte, būtų galima autorei pasiųlyti foto pakeisit kita.
beje ne šioje temoje rašote

----------------
dėl taisyklės pažeidimo, tai jose neparašyta, kad prašymas balsuoti turi būti tik Supermama.lt
parašyta apskritai, kad neleistinas pasisakymas, kad dalyvauji.
QUOTE(grange @ 2011 10 27, 14:23)
nenorėčiau turėti tarp fb draugų kažką, kas išskundžia (o taip manau todėl, kad nedrauguose esantys sienos nemato... )
Visi mato sieną

O šiaip aš irgi labai nemėgstu tokių agitacijų.Iš esmės koks skirtumas,kur reklamavo - nesąžininga ir tiek. Tai sakyčiau,bile tik aptinka įrodymus,nesvarbu kur - tegul ir šalina

QUOTE(Rustė @ 2011 10 27, 18:39)
dėl taisyklės pažeidimo, tai jose neparašyta, kad prašymas balsuoti turi būti tik Supermama.lt
Nu kad iš taisyklės būtent taip ir galima suprast, nes ten minimas forumas, profilis, parašas ir t.t. Apie tai, kad šta taisyklė galioja ir už forumo ribų irgi neparašyta.