Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(Carlin @ 2011 10 16, 12:35)
gal kas pirkot savo vyrams ir netiko? mielai priglausciau 32 dydi, jei ju dydis atitinka  smile.gif
nes pardavime tik 34 likes cray.gif

user posted image

Aš laukiu tokių 32, tik spalva kita. Ir yra įtarimas, kad gali netikti MB doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe1 @ 2011 10 16, 15:00)
Aš laukiu tokių 32, tik spalva kita. Ir yra įtarimas, kad gali netikti MB doh.gif

tai jei ką - rašykit man biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(boruzhe1 @ 2011 10 16, 15:00)

Atitinka jie dydi.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 10 16, 15:23)
Atitinka jie dydi.

idealiai atitinka..beje jei neklystu Linamog tu tokius pardavineji...ciupkit merginos tas grazuoles savo vyrams jei dar turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 10 16, 11:52)
Nea, aš laukiu jau iš senai super skiniuku  smile.gif
Tokių:
user posted image

Boot modeliukų nemėgstu...
Labai norėčiau tokių kaip tu parduodi arba kaip Vvaiva pardavė paplėšytų  bigsmile.gif

Kokie grazus wub.gif kazin ar nera labai ploni?ziemai noretusi storesniu...
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2011 10 16, 14:03)
tai jei ką - rašykit man  biggrin.gif

OK drinks_cheers.gif

QUOTE(linamog @ 2011 10 16, 14:23)
Atitinka jie dydi.

Nu tadu bus 'šakutės' doh.gif Arba teks MB pastportuot tongue.gif

QUOTE(spygliz @ 2011 10 16, 14:45)
idealiai atitinka..beje jei neklystu Linamog tu tokius pardavineji...ciupkit merginos tas grazuoles savo vyrams jei dar turi biggrin.gif

Tai va ir spirgu kuo greičiau jas gauti tongue.gif , nes jei netiks, tai esu jas jau nužiūrėjus pas Linamog ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 10 16, 18:43)
Kokie grazus wub.gif kazin ar nera labai ploni?ziemai noretusi storesniu...

Nežinau, kai gausiu būtinai parašysiu komentarą drinks_cheers.gif Žiauriai laukiu biggrin.gif
Atsakyti
as irgi noreciau ziemai storesniu kokiu dzinsiuku...bet tu zinok kurie stori kurie ne biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 17, 11:32)
as irgi noreciau ziemai storesniu kokiu dzinsiuku...bet tu zinok kurie stori kurie ne biggrin.gif  lotuliukas.gif

Jo,nes kiek siunciu,tiek ploni doh.gif doh.gif
Atsakyti
Gavau sia maikute ir kaip zadejau atnesu atsiliepima biggrin.gif
iki 165 cm ugio ilgis visai geras, aukstesnei trumpa butu smile.gif tampri, modeliukas tikrai labai grazus smile.gif Kadangi pardavinesiu ir siaip kitoms gal naudinga bus ikeliu realia foto, XS dydis.
Ugis 164 cm, krutine 70C, mazesne geriau butu.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Merginos, per kur dabar i Aberi ieinat? Proxypass dabar man nesamones rodo. Ileidzia, bet kai ruba paspaudziu raso temporarily unavailable doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 10 17, 14:27)
Merginos, per kur dabar i Aberi ieinat? Proxypass dabar man nesamones rodo. Ileidzia, bet kai ruba paspaudziu raso temporarily unavailable  doh.gif

Per unblockwebs.net 4u.gif
Atsakyti