Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(liepsnelee @ 2011 10 19, 17:30)
Aš tai irgis mandravoju čia puslapy, klausinėjuos, bet irgis nieko sau neradau..  unsure.gif

paskutiniu metu, isvis nieko gero ner. Visi modeliai vos ne identiski, norisi kazko idomesnio. Anksciau tikrai ivairesniu modeliu buvo 4u.gif
Atsakyti
Tai va, kiek gi reikia panasiu rubu drinks_cheers.gif
As dar labai noriu bliuzoniuko su kailiu. Tikiuosi, uzsakys wub.gif
Dar visokios maikutes su gipiuru ir pan. man labai grazios wub.gif Vienos tikrai neuztektu biggrin.gif
Bent man labiausiai nusibodo spalvos - viskas melyna, pilka doh.gif Ziaurus trukumas spalvu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 10 19, 15:25)
as labai didziuojuos savim, nes atsispyriau ir nesiunciau, nieko man tinkamo nera, kam pirkt bele ka , jei nereik biggrin.gif
ka jus papirkot?  bigsmile.gif

QUOTE(liepsnelee @ 2011 10 19, 15:30)
Aš tai irgis mandravoju čia puslapy, klausinėjuos, bet irgis nieko sau neradau..  unsure.gif

O jus labai , labai stiprios ... tokiom pagundom atsispirti ploja.gif
... labai jau pabodusios aberio spalvos, grey, arba navy blink.gif ziuriu, rubeliai kurie turi mano pareiti, beveik visi bus navy mastau.gif

Vvaiva ta pati parasei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukses_mamyte: 19 spalio 2011 - 15:41
Idomu, kada patvirtinimus atsius, nupirko ar ne g.gif
Atsakyti
aha, stebiuosi savo stiprumu biggrin.gif
Su kailiuku tikrai negblogu yra, ypac vienas wub.gif bet kazkaip gaila 50 dolcu
Papildyta:
QUOTE(VVaiva @ 2011 10 19, 17:43)
Idomu, kada patvirtinimus atsius, nupirko ar ne  g.gif

rase, kad vakare tik surasys lauskus
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 10 19, 15:46)
aha, stebiuosi savo stiprumu  biggrin.gif
Su kailiuku tikrai negblogu yra, ypac vienas  wub.gif  bet kazkaip gaila 50 dolcu

Aha, su kailiukais tai ir man norėtųsi, bet kažkaip skūpa kainos atžvilgiu.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 19, 14:45)
vs sako geresni...

jei apie maudomus , tai man uz vs geresni vix ... kokybe, medziagyte, pasiuvimas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukses_mamyte @ 2011 10 19, 16:56)
jei apie maudomus , tai man uz vs geresni vix ... kokybe, medziagyte, pasiuvimas  wub.gif  wub.gif

Rimtai? g.gif Man tai VIX fainiausi wub.gif Na, bet ir stilius ju visai kitoks ax.gif
Atsakyti
aš turiu ir vix ir aberio, tai man abeji faini.
O vs kažkada pabandymui kažkokį nukainuotą pirkau, tai taip ir neužsidėjau.
Aberio paprastesnė medžiagytė nei vix, gal jie tokie labiau mergaitiškesni, bet labai mieli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 19 spalio 2011 - 16:05
Pamenu, apie sijonuku ilgi diskutavote, bet gal kazka is velvetiniu sijonuku turite, su 93cm klubais kazkur 2 ar 4 geriau g.gif vis paziuriu, bet niekaip neuzisakau rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citanika: 19 spalio 2011 - 16:30
QUOTE(VVaiva @ 2011 10 19, 16:00)
Rimtai?  g.gif Man tai VIX fainiausi  wub.gif Na, bet ir stilius ju visai kitoks  ax.gif

Man irgi VIX Vvaiva 4u.gif wub.gif as su vix maudomu turkijoj pirma karta sulaukiau komplimentu is moteru puses blush2.gif (ruses drasiai klause kur pirkau ir pan., o lietuves tai taip kukliai lotuliukas.gif )

aberiuko man labiau mergaitiski tokie 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukses_mamyte: 19 spalio 2011 - 16:36
Jau gal gavot kuri patvirtinimus? g.gif ax.gif
Atsakyti