Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 9

QUOTE(Eugi @ 2011 12 21, 16:25)
nana ir del ko gi mums padai dega ? smile.gif

Man rodos, nei tau, nei man jie nedega, bet šioje temoje sužinojau, kad tai gana dažnas dalykas, todėl pasidarė įdomu. ax.gif
Atsakyti
nana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 21, 17:26)
Man rodos, nei tau, nei man jie nedega, bet šioje temoje sužinojau, kad tai gana dažnas dalykas, todėl pasidarė įdomu.  ax.gif

oj tikrai man nedega, man degtu tai nenusiraminciau kol neisiaiskinciau smile.gif

beje del tu peduciu:) kiekvienas atvejis vel gi, nepasakisiu nieko naujo, unikalus. taigi venareiksmiskai negalim atsakyt.
tesiog tai pirmiausia 'priminimas'
o toliau jau reik ziuret gyliau..
Atsakyti
QUOTE(Eugi @ 2011 12 21, 15:44)
as asmeniskai pazistu, kas isgyjo nuo vezio, kam isoperavus po traumos dali smegenu, vissiskai viskas atsisatate. alergijos, sienlyge, trumparegiste. tai viska kas as pats zinau realei.
bet. neisgide ju niekas, jie patis dirbo sunkei ir pagijo patis. vat koks skirtumas. smile.gif\be abejo jos moke ir padejo, bet tesiog tik patis jie gali tai padaryt, ketinimu savo, ir darbais su savimi.

Labai dėkui.
Beje, pati turiu trumparegystę nuo maždaug 10 metų, dar nesuvokiau priežasčių.
Kad tik patys gali padėti sau - suprantu. Bet, manau, be pagalbos ir to dvasinio vedimo nepavyksta taip vieniems pamatyt ligų priežastis ir jas pašalinti. Tačiau kas gali Lietuvoje padėti? pamokyti? Bandžiau ieškoti per homeopatus - jiems tos neišgydomos ligos - irgi neišgydomos. Kaip dar galima rasti tas tikrąsias dvasines ligų priežastis, kurios tik man asmeniškai tėra skirtos? Kaip sužinoti, kuria linkme su savimi dirbti? Kaip atpažinti ir pašalinti tuos blokus, kurie neliedžia pasveikti?
Atsakyti
QUOTE(Mille19 @ 2011 12 22, 11:38)
Labai dėkui.
Beje, pati turiu trumparegystę nuo maždaug 10 metų, dar nesuvokiau priežasčių.
Kad tik patys gali padėti sau - suprantu. Bet, manau, be pagalbos ir to dvasinio vedimo nepavyksta taip vieniems pamatyt ligų priežastis ir jas pašalinti. Tačiau kas gali Lietuvoje padėti? pamokyti? Bandžiau ieškoti per homeopatus - jiems tos neišgydomos ligos - irgi neišgydomos. Kaip dar galima rasti tas tikrąsias dvasines ligų priežastis, kurios tik man asmeniškai tėra skirtos? Kaip sužinoti, kuria linkme su savimi dirbti? Kaip atpažinti ir pašalinti tuos blokus, kurie neliedžia pasveikti?

Kas kantriai ieško, tas randa...
Atsakyti
QUOTE(Eugi @ 2011 12 21, 18:04)

tesiog tai pirmiausia 'priminimas' 
o toliau jau reik ziuret gyliau..

"Priminimas" - štai šitas užkabino. Mat, diskusijos eigoje supratau, kad daugeliui padai dega, net nebūtinai seniems žmonėms. Reikalas tas, kad daugiausia tokių trypčiojančių žmonių pastebiu prie parduotuvių - ten jie trypčioja nuo pat ryto.
Dabar galiu padaryti išvadą, kad tas "priminimas" kiekvienam savas...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 22, 12:44)
Kas kantriai ieško, tas randa...

O tai gal kas konsultuoja asmeniškai iš pasisakiusių šiame forume?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mille19: 22 gruodžio 2011 - 12:25
QUOTE(Mille19 @ 2011 12 22, 13:24)
O tai gal kas konsultuoja asmeniškai iš pasisakiusių šiame forume?

laba diena,

manau klausimus jeigu uzduosi cia ir pakonsultos kas gales.
Atsakyti
Gera pusmeti kai pastebiu ,kad atmintis dingineja blink.gif , ypač prie mėnesines doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2011 12 22, 16:55)
Gera pusmeti kai pastebiu ,kad atmintis dingineja  blink.gif , ypač prie mėnesines  doh.gif

Baigiasi metai, pats laikas įsigyti naują, gražią užrašų knygutę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 22, 16:37)
Baigiasi metai, pats laikas įsigyti naują, gražią užrašų knygutę  ax.gif

Jau turiu biggrin.gif , bet gal kokiu kitu ideju ir minciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2011 12 22, 20:07)
Jau turiu  biggrin.gif , bet gal kokiu kitu ideju ir minciu  ax.gif

Del tam tikru priezasciu man buvo pries keleta metu ryskus pablogejimas atminties.
Pradejau lankytis svetainese, kur yra viktorinos, na kur zodi reik parasyt is aprasymo. Is pradziu net baime buvo apemusi, suprantu, kad zinau, bet ...neatsimenu smile.gif Paskui istreniravau, pagerejo.
Atsakyti