QUOTE(liaudija @ 2012 02 24, 13:29)
Pradejau i verdama darzoviene ideti paprikos kaip prieskonio. Isvirus ja isgraibau ir i kose netrinu. Tai vaikutis toks patenkintas

Ir aciu kazkuriai mamytei, jog parase, kad saldytus zirnelius verda

. Kadangi savu neturiu, pirkau saldytus, maziui irgi labai patinka koses su zirneliais. Dar nupirkau saldytu sparaginiu pupeliu, bet ju kol kas neviriau.
Ai, kazkur skaiciau, kad netarkuotos zalios morkos negalima maziukam duoti, nes didele gresme paspringti. Bet tame sarase buvo ir duona, o maniskis duonyte taip megsta

Tai ir nesupratau, ar galima tokiu sarasu tiket, ar ne
Del springimo, tai matyt kaip koks vaikas, nes vieni turi po 1 dantuka, o kiti visus 10 tokiame paciame amziuje. O turbut ir priklauso, kaip mama smulkina maista ar , ar vaikas moka atsikasti ir panasiai
Mano vaikas irgi megsta labai saldytus zirnelius, vakar viriau sriubyte ir idejau. Kai isvire daviau kelis paragauti, tai mazius odele spjauna, tada as nulupdavau ir duodavau tai vis prase ir prase...

,
Mano vaikinas dar labai megsta makaroniuku smulkiu sriubyte, tai valgo net ausys linguoja.

Verdu sultinuka i kuri dedu daug darzoviu kurias smulkiai supjaustau ( moliuga, svoguniuka, krapu , morka, pora, bulvyteir t.t. tada i pabaiga dedu smulkiu makaroniuku, ipilu truputi aliejuko. Duodu tokia tirstoka kaip kosyte, tai jis taip megsta...

O man visgi kazkas naujo pakeitimui, nes matau, kad jam jau tas pats meniu atsibosta.