QUOTE(Naughty Lady @ 2011 10 21, 11:15)
Sveiki, kas turit Atmosus. Pakonsultuokit prašom. Pas mus tas termometras, kur ant katilo niekada nepakyla daugiau 70 laipsnių. Ar tai nėra katilo darbinės temperatūros rodmuo? Grįžtamas palaikomas ladomato 72 laipsniai, visa kita automatika veikia puikiai. Malkos sausos. Ir apskritai, kur gauti katilo reguliavimo instrukciją? Pečkuriaujam pirmą savaitę
Tai gal rankenele ta pirma is kaires nustatya tik ant 70 laipsniu, tai ir nekyla tada temperatura, nes ten nustatoma su ta rankenele, kokia temperatura pasiekus sustoja istraukimo ventiliatoriu.
Ten seip nera reiksmiu tai paciam degimo momentu reikia susibraisyti ir susirasyti laipsnius. Pvz as esu pasisymejes 70, 75 (ant kuriu ir nustates) ir 80.
Instrukcija jau idejo Paliukas.
O siaip is kur pirkote katila, kad net instrukcijos nepridejo?
O santechnikai buvo katila pakure ir sureguliavo? ypac ta galine sklende su grandinele?
Papildyta:
QUOTE(Paliukas @ 2011 10 21, 11:46)
boileris eina be siurblio (siuo atveju)
siurblys mazajam rate skirtas "pramaisymui"
pramaisant siurbliu mazaji rata, syla ir boileris - atmosas kiek zinau boilerio siurblio nevaldo, todel tikslo siurbli i boileri statyti nera
Siuo atveju boileryje visuomet bus tiek kiek ir katile, salant katilui sals ir boileris
Boilerio siurblys gali valdytis su termostatinem relemis, kai uzkaista boileris issijungia siurblys.
Mano atveju manau, kad esnat siurbliui boileris greiciau uzsikrauna nei nebunant jam, tuo labiau, kad ant isejimo yra atbulinis voztuvas, kad is boilerio nesildytu sistemos, todel gali labai kankintis arba neistraukti siublys ant mazojo rato.
Siaip mano sistemoje nesala boileris atvesus katilui
Papildyta:
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 10 21, 15:16)
Mazas ratas ir be jo eina ir prasimaiso. Bent jau kitaip matyt neteko. O salant katitui saldyt boileri sutykite nonsensas.
Taip pat prasimaiso, taip kaip katilu instrukcijose raso, kad neturetu buti. Del tokiu mastymu manau katilu gamintojai ir suraso minimalias griztamasias temperaturas, kad nebutu chalturu.
O jei neteko matyti su siurbliu ant mazojo rato tai nuotrauka mano buvo ideta