[quote=Laimė,2006 06 28, 07:04]
Merginos, o gal kuri žinote kur Kaune galima būtų nusipirkti elastinio vaško? Papildyta:
Tynka, gal tau kas atsakė, nes matau, kad tu kaunietė
[quote=Tynka,2006 06 28, 10:21]
[quote=Laimė,2006 06 28, 07:04]
Merginos, o gal kuri žinote kur Kaune galima būtų nusipirkti elastinio vaško? Papildyta:
Tynka, gal tau kas atsakė, nes matau, kad tu kaunietė
Jei neturi endokrininių problemų siūlyčiau juos šalinti lazeriu, nes tada tikrai neatauga. Tiesa, būdas brangus ir neužtenka vieno karto, reikia 2-3k.
Jei turi problemų su skydliauke ir etc., tai šalink vašku. Tikrai nepakenks.
Ši informacija iš Odos ir lazerinės chirurgijos centro gydytojos lūpų
Laimė, o gal žinai kiek tiksliai ar maždaug kainuoja plaukelių šalinimas lazeriu?
"Draugai yra lyg tylūs angelai, kurie pakelia mus aukštyn, kai mūsų sparnai pamiršta, kaip reikia skraidyti " "Jei kada neteksi artimo draugo - neliūdėk, nes tu jo neturėjai. Tikro draugo prarasti negalima..."
Labas, Aš noriu sužinoti ar kiekvienam kosmetologiniam atlieka depiliavimo proceduras? Zinau, kad užsienyje kosmetologijos kabinetuose atlieka ir bikini zonos depiliaciją?O kaip pas mus? Papildyta: Na čia ir vėl aš Noriu dar sužinoti kur Kaune atlieka bikini depiliaciją?ir kiek tai kainuoja?Nes vasara, o dažnai darbuojantis peiliukais labai susierzina oda. Iš anksto AČIŪ
Noriu dar sužinoti kur Kaune atlieka bikini depiliaciją?ir kiek tai kainuoja?Nes vasara, o dažnai darbuojantis peiliukais labai susierzina oda. Iš anksto AČIŪ
O tas elastinis vaškas tai koks, kur skirtas profesionalams, skarbonkėse, kur reikia pašildyti vašką ir tada tepti ant kojų? Bet jį turbūt pardavinėja dideliais kiekiais? Aš vis galvoju nusipirkti, bet paskui pagalvoju o jeigu man neišeis ar nemokėsiu, kur tada jį kišti.
O tas elastinis vaškas tai koks, kur skirtas profesionalams, skarbonkėse, kur reikia pašildyti vašką ir tada tepti ant kojų? Bet jį turbūt pardavinėja dideliais kiekiais? Aš vis galvoju nusipirkti, bet paskui pagalvoju o jeigu man neišeis ar nemokėsiu, kur tada jį kišti.
Bet gi tu pati rašei kad šitose parduotuvėse galima nusipirkti.
Aš nežinau kur jo gauti, aš ir nelabai žinau kaip jis turi atrodyti. Tik galvoju, kad pačiai gal vertėtų pabandyti depiliuotis, nes ir pigiau ir laiko su nieko nerteikia derinti, kada nori tada ir darai.