Įkraunama...
Įkraunama...

Reiki - 3

QUOTE(Radastra @ 2011 10 25, 23:47)
na visu neteisybiu pasaulyje neisnagrinesim ir kad religiju atstovai korumpuoti taip pat nenaujiena. Geriau susikoncentruoti ties paciom religijom/sistemom. Jei Reiki yra vienas is alternatyviosios medicinos budu, tai atstovu galima tapti labai paprastai mano akimis ziurint - tik mokek uz iniciacijas ir gydyk. Kai kalba eidavo apie bionergetikus, tai bent jau isivaizduoji, jog jis "turi" galiu, o cia kiekvienas pazenges reikistas gydo...

Nesuprantu, ar tu dziaugiesi, kad tapti reikistu yra paprasta ir kad kiekvienas pazenges reikistas gydo, ar piktiniesi? smile.gif Ar kad moket reikia? smile.gif Ar tik tas dalykas tau atrodo vertas demesio, kai yra "galiu", ar reikia pasikankinti kazkaip ji pasiekiant? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 10 25, 23:09)
Nesuprantu, ar tu dziaugiesi, kad tapti reikistu yra paprasta ir kad kiekvienas pazenges reikistas gydo, ar piktiniesi? smile.gif Ar kad moket reikia? smile.gif Ar tik tas dalykas tau atrodo vertas demesio, kai yra "galiu", ar reikia pasikankinti kazkaip ji pasiekiant? smile.gif

nei dziaugiuosi, nei piktinuosi.. del mokescio, tai lai, panasi sistema visur veikia, gi ir uz krikstynas baznycioje mokame, ir uz misias..
vat kad visi "gali" tai idomiausia. Isivaizuokit jei visas pasaulis tampa reikistais - nebelieka ligu? nerealu manau :/
Atsakyti
QUOTE(Radastra @ 2011 10 26, 00:16)
nei dziaugiuosi, nei piktinuosi.. del mokescio, tai lai, panasi sistema visur veikia, gi ir uz krikstynas baznycioje mokame, ir uz misias..
vat kad visi "gali" tai idomiausia. Isivaizuokit jei visas pasaulis tampa reikistais - nebelieka ligu? nerealu manau :/

Na, isivaizduokim smile.gif Bet neidomu tada bus, ar ne? smile.gif O ka darys farmacininkai, gydytojai..bedarbyste, bankrota. iApie ka zmonems kalbetis tada, diskutuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Radastra @ 2011 10 25, 22:16)

Visi žmonės gali gydyti taip, kaip gydo bioenergetikai. Kadangi to išmokti labai lengva, mokančių to yra vienetai, nes kam reikia konkurentų? Sugebėjimų nereikia jokių, nes čakras delnuose ir pirštų galuose turi visi žmonės...
Manau, klaida kalbant apie reiki kalbėti vien apie gydymą.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 25, 22:24)
Visi žmonės gali gydyti taip, kaip gydo bioenergetikai. Kadangi to išmokti labai lengva, mokančių to yra vienetai, nes kam reikia konkurentų? Sugebėjimų nereikia jokių, nes čakras delnuose ir pirštų galuose turi visi žmonės...
Manau, klaida kalbant apie reiki kalbėti vien apie gydymą.

Yra toks daiktas,kaip REIKI KELIAS...Čia kaip gydytojai;yra,kurie baigė mokslus ir viskas,o kiti mokosi tobulėja.O dėl REIKI,tai tas pats...vieni turi pirmą lygį ,kiti -antrą,o dar kitiems reikia daugiau ir daugiau...tai jau dvasinis augimas,nes pagal Budizmą gydymas neakcentuojamas;išgydyk sielą,išgis ir kūnas... mirksiukas.gif
Manau,visi žmonės sukurti ne sirgti,o džiaugtis gyvenimu...jei savęs neluošiname.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Radastra @ 2011 10 25, 21:47)
na visu neteisybiu pasaulyje neisnagrinesim ir kad religiju atstovai korumpuoti taip pat nenaujiena. Geriau susikoncentruoti ties paciom religijom/sistemom. Jei Reiki yra vienas is alternatyviosios medicinos budu, tai atstovu galima tapti labai paprastai mano akimis ziurint - tik mokek uz iniciacijas ir gydyk. Kai kalba eidavo apie bionergetikus, tai bent jau isivaizduoji, jog jis "turi" galiu, o cia kiekvienas pazenges reikistas gydo...

Manau,REIKI yra daugiau savęs pažinimo,tobulėjimo kelias,o tik po to gydymas.. doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2011 10 25, 21:33)
Aš tikrai ne kabinėtis čia atėjau mirksiukas.gif
Man tik pasirodė įdomu apie tas bangas, todėl ir paklausiau ČAKO. Ir, žinoma, gaila, kad mokslininkas fizikas čia neužsuka net laisvalaikiu  bigsmile.gif
Na, o kad gyvūnai gydo, tai neabejoju, nes pati tuo naudojuosi, tik gal neteisingai paryškinau sakinio dalį, kuri mane pralinksmino- t.y., kad katinas ne tik gydo, bet ir tuo didžiuojasi  biggrin.gif

Aš tikrai jau susigaudau,kada mano Rikis didžiuojasi...stebėkite gyvūnus-suprasite. verysad.gif g.gif
O su fiziku pakalbėsiu,gal jis parašys mano svetainėlėj...nemėgsta jie "burbulų"forumuose..Čia aš rašinėju,neturėdamas ką veikti. mirksiukas.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Radastra @ 2011 10 25, 22:16)

Netaps visi reikistais...ne tas laiptelis. schmoll.gif Dvasiškai išsivystę apie 25proc.žmonių,kurie gal taps...bet ir tai ne visi. mirksiukas.gif O gaila. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ČAKAS @ 2011 10 27, 09:38)
Netaps visi reikistais...ne tas laiptelis. schmoll.gif Dvasiškai išsivystę apie 25proc.žmonių,kurie gal taps...bet ir tai ne visi. mirksiukas.gif O gaila. wub.gif

O tu optimistas, pasirodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 27, 16:56)
O tu optimistas, pasirodo  biggrin.gif

O kas man lieka... ax.gif Na,manau ne taip greitai,kaip norėtųsi.Štai ir šiandien vienas mokinys sužinojo,kad vėžiukas atsitraukė...smulkmena,bet malonu mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČAKAS: 27 spalio 2011 - 21:10
QUOTE(ČAKAS @ 2011 10 26, 10:11)
Aš tikrai jau susigaudau,kada mano Rikis didžiuojasi...stebėkite gyvūnus-suprasite. verysad.gif  g.gif
O su fiziku pakalbėsiu,gal jis parašys mano svetainėlėj...nemėgsta jie "burbulų"forumuose..Čia aš rašinėju,neturėdamas ką veikti. mirksiukas.gif  ax.gif  4u.gif

Ačiū, tikiuosi, pasiskaitysiu kada apie tas bangas, nes šiuo metu man tikrai labai aktualu vibracijos, noriu apie tai kuo daugiau sužinoti 4u.gif

Taip, taip, katinai tikrai labai išdidūs, nors, beje, jiems daugelis žmogiškų emocijų ir elgsenos nesvetima: ir kerštauti moka, ir įsižeisti, ir gudrauti, ir ilgėtis, nors, gal tik taip džiaugtis ir atgailauti, kaip šunys, tai nemoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2011 10 27, 21:19)
Ačiū, tikiuosi, pasiskaitysiu kada apie tas bangas, nes šiuo metu man tikrai labai aktualu vibracijos, noriu apie tai kuo daugiau sužinoti  4u.gif

Taip, taip, katinai tikrai labai išdidūs, nors, beje, jiems daugelis žmogiškų emocijų ir elgsenos nesvetima: ir kerštauti moka, ir įsižeisti, ir gudrauti, ir ilgėtis, nors, gal tik taip džiaugtis ir atgailauti, kaip šunys, tai nemoka  biggrin.gif

Valdemaras žadėjo apie bangas parašyti mano svetainėlėje...dabar jis į Meistrus -praktikus ruošiasi. thumbup.gif Sakė-maža nepasirodys... bigsmile.gif biggrin.gif O dėl vibracijų,tai juk jos valdomos REIKI simboliais ir aktyvinamos.. ax.gif
Atsakyti
Perskaiciau Indris Lahore "Reiki Tao Te Ki".
Buvo idomu kuo skiriasi nuo Reiki Rioho. Tikejausi, kad bus aprasytos autoriaus senelio ir meistro Huang Zhen Hui kazkokios senosios, nezinomos metodikos. Bet viskas panasu kaip ir moke Mikao Usui. Tik pateikti energetiniu pratimu kompleksai, kuriuos rekomenduojama praktikuoti reikistams. Bet galima ir visiems, kurie nera inicijuoti.
Atsakyti