Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji batukai

QUOTE(Ingosius @ 2006 05 21, 23:45)
Mes pirmuosius pirkom Ecco  biggrin.gif

drinks_cheers.gif mes irgi. nepasitikiu neaiskiom firmom, o ecco jau patikrinta firma tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2006 05 21, 10:49)
Nepasakyčiau, kad Ecco ir Bartek batų kainos vienodo lygio blink.gif Ecco batai visi iki vieno bent pusantro kart brangesni, o kai kurie ir daugiau. Dukrai buvau nužiūrėjus batus, tai Ecco kainavo 299 Lt, o nupirkau Bartek'o 164 lt. Nu yra skirtumas ax.gif

Mes ziema pirkome batus Ecco uz 299. Bet man ir paaiskino uz ka- ten yra Goretex- tokia medziaga, nepraleidzianti dregmes i vidu, sildanti koja. O Bartek to tikrai neturi, jie reklamuoja kazki sios medziagos pigu pakaitala. Todel moterys, dar karta pasikartosiu- nebukite naivios ir nelyginkite Mersedesu su Fiat-ais.
P.S. nors man Bartek dizainas labai patinka:) smile.gif
Atsakyti
Gal Panevezietes parekomenduotumete kur galeciau rasti siu geru batuku vaikams.
Atsakyti
Tai dabar paskaiciusi pakraupau. Tai ka, tiek (t.y. 299 lt) kainuoja geri vaikiuko batukai??????? Gal draugai kur nors is kitu saliu galetu parvezti tu paciu firmu batuku tik, manau, gerokai pigesniu g.gif
Atsakyti
Mumi pirmus batukus, tiksliau basutes, nupirkom lietuviskus, "ortopedinius" (rasau kabutese, nes kai kas gali vel tiesiogiai suprast wink.gif), gal tiksliau butu atitinkancius ortopedinius reikalavimus uz 35lt ir nemanau, kad mano vaikui su jais bus blogiau nei su Bartek ar dar su kokiais izymios firmos. Kad galeciau moket 299lt uz batukus, man dar dirbt, dirbt ir dirbt... sunkiai... juodai... ir pan. biggrin.gif Apskritai, as esu linkus manyt, kad kartais tie izymus vardai yra pervertinami wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2006 07 27, 14:49)
Mumi pirmus batukus, tiksliau basutes, nupirkom lietuviskus, "ortopedinius" (rasau kabutese, nes kai kas gali vel tiesiogiai suprast wink.gif), gal tiksliau butu atitinkancius ortopedinius reikalavimus uz 35lt ir nemanau, kad mano vaikui su jais bus blogiau nei su Bartek ar dar su kokiais izymios firmos. Kad galeciau moket 299lt uz batukus, man dar dirbt, dirbt ir dirbt... sunkiai... juodai... ir pan. biggrin.gif Apskritai, as esu linkus manyt, kad kartais tie izymus vardai yra pervertinami wink.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
apsoliuciai su tavim sutinku. Ir as negaliu sau leist uz tokias didziules sumas pirkt batuku vaikui. Sau pagailiu, nors galiu nesiot ne viena sezona, o vaikui, kuris nevisada istempia ir viena sezona, pirkt batukus uz 299Lt... na, nezinau...

Atsakyti
jezau, zaraza, greit sakyk - kur??? vilniuje??? ne reklamos tikslais - man vaikui batu reikia kuo greiciau, o negaliu as 200 lt moket...
aciuuuuuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2006 07 27, 18:19)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
apsoliuciai su tavim sutinku. Ir as negaliu sau leist uz tokias didziules sumas pirkt batuku vaikui. Sau pagailiu, nors galiu nesiot ne viena sezona, o vaikui, kuris nevisada istempia ir viena sezona, pirkt batukus uz 299Lt... na, nezinau...

niu net sau kosminiu sumu ant batu neleidziu. Mano brangiausi gal 300lt kainavo, nes kad ir kokios kokybes jie butu, kad ir simta metu galetum nesiot, kita sezona jie jau buna nusibode ir vel norisi kitu, kitu ir dar kitu smile.gif

QUOTE(visata @ 2006 07 27, 21:47)
jezau, zaraza, greit sakyk - kur??? vilniuje??? ne reklamos tikslais - man  vaikui batu reikia kuo greiciau, o negaliu as 200 lt moket...
aciuuuuuuu 4u.gif

Mumi is Siauliu, tai ten ir pirkom, bet manyciau turetu ir Vilniuje kazkas panasaus but. Kur buna nebrangi kokybiska lietuviska nauja avalyne.
Batukai toki. Mazesniu uz 18 dydi jau negavom wink.gif
user posted image

Va toj temoj kazkokios dvi parduotuves lietuvisku batu yra minimos Vilniuje, tai gal vienoj is tu galetu but g.gif http://www.supermama...=12184&hl=tapk*
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 28 liepos 2006 - 07:32
QUOTE(Nihile @ 2006 05 11, 14:44)
Rodos, visas žymesnes firmas, kurių batukų galima pas mus rasti, jau mamos suminėjo: Naturino, Ecco, Clarks, Bartek. Dar paminėčiau Elefanten ir Hush puppies (vokiški, irgi puikios kokybės). Iš pigesnių - Renolino, Mariquita. Kiekvienas renkasi pagal skonį ir kišenę.

o Primigi, italiski jie blush2.gif mes pirkom savo mazei, kuri dar tik stojasi, sios firmos batukus, Kotrynoj, mokejom apie 170 lt 4u.gif ziemai zadam pirkt Ecco - kad mazoms kojytems butu patogu ir jos nesusaltu wub.gif kudikiska avalyne ten reta kuri pora siekia 200lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 28 liepos 2006 - 09:16
QUOTE(Dirbanti mama @ 2006 05 19, 14:38)
[COLOR=purple]Sveiki,  biggrin.gif
mes vaikam nuo kudikystes perkame tik Ecco. Visiems atrodo, kad tai brangu, bet jie yra Bartek kainu lygio- o kokybes skirtumas tikrai Ecco naudai.
Mamai, kuri kazkur Kauno bazese pirko "ortopedinius" batus- nebukim tokios naivios  . Ortopedinius batus siuva kiekvienam, kas turi problemu su kojytemis individualiai. Jei jums nesamoniu prisneka, tai nors pagalvokite, pasidomekite.
Man patinka Ecco parduotuvese- nemeluoja, nesako, kad tai ortopediniai batai- jie tik ortopediskai taisiklingi ir netrukdo kojai vystytis.

Manau ta mama ne taip suformulavo sakinį - ji norėjo pasakyti kad tie batukai atitinka ortopedinius reikalavimus tongue.gif Ir nereikia taip pulti, tie batukai tikrai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Patys pirmieji batukai, kad jau tiktų nors trumpiems keliems žingsneliams paeiti (laikant už pažastyčių) mūsų buvo Lemigo tapkutės, nes kaip bebūtų gaila basučių ar batukų 18 dydžio, kad būtų tikrai geri ir kokybiški neradom. O va sekančios basutės buvo Bartek, t.y. jos jau 19 dydžio. Nors tiesą pasakius tai mano mažiukas su tom Lemigo tapkutėm daug lengviau jautėsi ir manau jos patogesnės nei basutės.
O dabar dar ir skaičiau žurnale, kad geriausiai vaikučiams (žinoma jei vasara ir yra šilta) vaikščioti pradėti basomis, taip geriau pėdutė formuojasi, nėra kažkur suvaržyta. Juk mažiukas dar nemoka pasakyti ar jam spaudžia, ar nepatogu, ar skauda.
dabar po namus, o kartais ir po lauką bėgiojame (laikant už pažastėlių) basi.
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 07 29, 19:04)
Patys pirmieji batukai, kad jau tiktų nors trumpiems keliems žingsneliams paeiti (laikant už pažastyčių) mūsų buvo Lemigo tapkutės, nes kaip bebūtų gaila basučių ar batukų 18 dydžio, kad būtų tikrai geri ir kokybiški neradom. O va sekančios basutės buvo Bartek, t.y. jos jau 19 dydžio. Nors tiesą pasakius tai mano mažiukas su tom Lemigo tapkutėm daug lengviau jautėsi ir manau jos patogesnės nei basutės.
O dabar dar ir skaičiau žurnale, kad geriausiai vaikučiams (žinoma jei vasara ir yra šilta) vaikščioti pradėti basomis, taip geriau pėdutė formuojasi, nėra kažkur suvaržyta. Juk mažiukas dar nemoka pasakyti ar jam spaudžia, ar nepatogu, ar skauda.
dabar po namus, o kartais ir po lauką bėgiojame (laikant už pažastėlių) basi.

Netiesa, kad mažiukas nemoka pasakyti, ar patogūs batukai. Jūs, mamos, kai matuojat vaikui naujus batus, stebėkit vaiką. apaukit vienais-leiskit pasivaikščioti, po to kitais. Ir iš vaiko nuotaikos labai greit suprasit, kokie batai vaikui patogūs. Nepatogius, spaudžiančius batus kiekvienas vaikas bandys plėšti nuo kojos, negalės paeiti 4u.gif
Skaitant šią temą, susidaro toks įspūdis, kad be Eco ir Bartek batų daugiau jokių ir nebėra. g.gif Juk vaikai taip greit auga. Kartais batus tenka pirkti kas 3 mėn. Nes per didelių irgi negalime nupirkti... g.gif
Iš tikrųjų, pirmieji vaiko batai neturi būti būtinai odiniai. Jie turi būti iš natūralių medžiagų. Gali būti tekstiliniai. Tik...būtinai turi būti aukšta kieta pakulnė, apvalus, platus priekis, lengvi. Ir turi turėti išformuotą paduką, kitaip kalbant , supinatorių.
Štai ir viskas. Nebūtinai tai turi būti labai garsių firmų. Ta pati Lemigo, ar Befado-tekstilinės avalynės gamintoja, labai pasiteisina. Nes jų batukai lengvi, taisiklingai pagaminti, atitinka visus pirmųjų , antrųjų, trečiųjų ir t.t. reikalavimus. wub.gif
O svrabiausia kaina 25-30 lt. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joljo: 03 rugpjūčio 2006 - 17:18