Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji batukai

Mes basutes dėvim nuo 8 mėn. Dabar su jom po kambarį vaikštom vietoj tapkučių. Į lauką su kedukais einam, na o dabar jau šiltesnius batukus susiradom.
Atsakyti
sveikutes,
labai daug naujo suzinojau is jusu, aciu 4u.gif Zinau kad dar truksta info apie kudikiu batus, dar yra kokis ten mandras zodis susijes su tais batais, kazkoks -torius man rodos, gal zinot kas jis per vienas g.gif labai geras patarimas del nauju batu, ir bendrai, kad reikia kambariniu batu, aciu jums thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2007 10 21, 00:40)
sveikutes,
labai daug naujo suzinojau is jusu, aciu  4u.gif Zinau kad dar truksta info apie kudikiu batus, dar yra kokis ten mandras zodis susijes su tais batais, kazkoks -torius man rodos, gal zinot kas jis per vienas  g.gif labai geras patarimas del nauju batu, ir bendrai, kad reikia kambariniu batu, aciu jums  thumbup.gif

Ar ne supinatorius? smile.gif Iš pradžių į galvą atėjo amortizatorius, na bet, galvoju, ne į temą smile.gif Žinojau, kad yra kažkoks juokingas žodis, palaužiau galvą ir prisiminiau - supinatorius biggrin.gif Pažiūrėjau į tarptautinių žodžių žodyną - tai kažkoks vidpadis, įdedamas į batus; vartojamas plokščiapadystei taisyti. Gal tą ir turėjai omenyje, Žanetyte, o gal yra dar koks nors -torius lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai mazajai primezgiau siltu kojinyciu vistiek vezime sedi. o apie batukus pagalvosim pavasari 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugutele: 21 spalio 2007 - 14:49
QUOTE(gugutele @ 2007 10 21, 15:48)
as tai mazajai primezgiau siltu kojinyciu vistiek vezime sedi. o apie batukus pagalvosim pavasari 4u.gif

mano panelenemegsta batuku,tai me snupirkomeavies kailio lyg ir abtukai,bet gal jas nesioja pokambari vaikuciai.MINKSTA SPADUKAS,SILTI LABAI
Atsakyti
Mano panelytei tai neuzdesi batuku,atsisedus krapstys kol nusimaus.Reikes nupirkti,kaip sake mamytes,su aukstu uzkulniu.Gal tada nenusimaus.O mums batukai tai butini,nes stovi tik ant pirstu galu. schmoll.gif ,o batukas neleistu taip stoveti.Beda kad ta kojyte tokia maza,net nezinau kur ieskoti tu batuku. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lady king @ 2007 10 21, 10:22)
Ar ne supinatorius?  smile.gif Iš pradžių į galvą atėjo amortizatorius, na bet, galvoju, ne į temą  smile.gif Žinojau, kad yra kažkoks juokingas žodis, palaužiau galvą ir prisiminiau - supinatorius  biggrin.gif Pažiūrėjau į tarptautinių žodžių žodyną - tai kažkoks vidpadis, įdedamas į batus; vartojamas plokščiapadystei taisyti. Gal tą ir turėjai omenyje, Žanetyte, o gal yra dar koks nors -torius  lotuliukas.gif

taip taip sitas atorius, o man ko tai rodos kad i glava tamstai ne amortizatorius o kitas atorius atejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet rimtai tai aciu uz info drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2007 10 24, 22:47)
taip taip sitas atorius, o man ko tai rodos kad i glava tamstai ne amortizatorius o kitas atorius atejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet rimtai tai aciu uz info  drinks_cheers.gif  4u.gif

ne, ne, ne schmoll.gif Į galvą man atėjo būtent amortizatorius, tas, kur mašinose būna biggrin.gif Na, bet tiek to (reikės kitąkart su žodžiais atsargiau doh.gif ) Prašom už info smile.gif
Atsakyti
ir as nupirkau kailinius batukus, kai vaikstynej vaiksto labai gerai. thumbup.gif
Atsakyti
kai tik pradejo zingsniuoti isikibes, tai ir nupirkom, su aukstu uzkulniu, kad nesikraipytu kojos, dabar daug taisyklingiau deda kojytes
Atsakyti
Mes tai buvom pas nervu daktare del tonusu ir jinai mum sake jei statote i vaikstyne ar siaip jau vaikutis bando vaikscioti , tada butinai reikia batuku su uzkulniu kad kojyte butu tvirtai apspausta ir labai gerai tie vidpadziai kur kalbejote tada sake taisyklingai vystosi pedute.
Atsakyti
bet uz visus batus geriausiai yra basa kojyte(aisku kai silta) thumbup.gif
Atsakyti