sveikutes,
labai daug naujo suzinojau is jusu, aciu
Zinau kad dar truksta info apie kudikiu batus, dar yra kokis ten mandras zodis susijes su tais batais, kazkoks -torius man rodos, gal zinot kas jis per vienas
labai geras patarimas del nauju batu, ir bendrai, kad reikia kambariniu batu, aciu jums

QUOTE(Žanetyte @ 2007 10 21, 00:40)
sveikutes,
Zinau kad dar truksta info apie kudikiu batus, dar yra kokis ten mandras zodis susijes su tais batais, kazkoks -torius man rodos, gal zinot kas jis per vienas
labai geras patarimas del nauju batu, ir bendrai, kad reikia kambariniu batu, aciu jums 

Ar ne supinatorius?

as tai mazajai primezgiau siltu kojinyciu vistiek vezime sedi. o apie batukus pagalvosim pavasari

QUOTE(gugutele @ 2007 10 21, 15:48)
as tai mazajai primezgiau siltu kojinyciu vistiek vezime sedi. o apie batukus pagalvosim pavasari 

mano panelenemegsta batuku,tai me snupirkomeavies kailio lyg ir abtukai,bet gal jas nesioja pokambari vaikuciai.MINKSTA SPADUKAS,SILTI LABAI
Mano panelytei tai neuzdesi batuku,atsisedus krapstys kol nusimaus.Reikes nupirkti,kaip sake mamytes,su aukstu uzkulniu.Gal tada nenusimaus.O mums batukai tai butini,nes stovi tik ant pirstu galu.
,o batukas neleistu taip stoveti.Beda kad ta kojyte tokia maza,net nezinau kur ieskoti tu batuku.

QUOTE(lady king @ 2007 10 21, 10:22)
Ar ne supinatorius?
Iš pradžių į galvą atėjo amortizatorius, na bet, galvoju, ne į temą
Žinojau, kad yra kažkoks juokingas žodis, palaužiau galvą ir prisiminiau - supinatorius
Pažiūrėjau į tarptautinių žodžių žodyną - tai kažkoks vidpadis, įdedamas į batus; vartojamas plokščiapadystei taisyti. Gal tą ir turėjai omenyje, Žanetyte, o gal yra dar koks nors -torius 

taip taip sitas atorius, o man ko tai rodos kad i glava tamstai ne amortizatorius o kitas atorius atejo

QUOTE(Žanetyte @ 2007 10 24, 22:47)
taip taip sitas atorius, o man ko tai rodos kad i glava tamstai ne amortizatorius o kitas atorius atejo
Bet rimtai tai aciu uz info

ne, ne, ne

ir as nupirkau kailinius batukus, kai vaikstynej vaiksto labai gerai.

kai tik pradejo zingsniuoti isikibes, tai ir nupirkom, su aukstu uzkulniu, kad nesikraipytu kojos, dabar daug taisyklingiau deda kojytes
Mes tai buvom pas nervu daktare del tonusu ir jinai mum sake jei statote i vaikstyne ar siaip jau vaikutis bando vaikscioti , tada butinai reikia batuku su uzkulniu kad kojyte butu tvirtai apspausta ir labai gerai tie vidpadziai kur kalbejote tada sake taisyklingai vystosi pedute.
bet uz visus batus geriausiai yra basa kojyte(aisku kai silta)