Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Pas mane pernai irgi maziau skruzdziu buvo, kai mulciuot pradejau, bet ir vasara nebuvo tokia karsta. Uzpernai man net trasa per virtuve ejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 01 27, 11:38)
Vat tokie:

Dar norejau spalvotu, bet susilaikiau... blush2.gif

žioveinis ten, bus gražus daržas bigsmile.gif

QUOTE(laurindre @ 2012 01 27, 12:20)
Mano sunus labai susidomejes vabzdziais, dabar skaitome apie juos knygele. Man tai taip pat labai naudinga, gal ir jums pasirodys taip pat. Kai ka suzinojau. Skruzdes globoja amarus, vija salin nuo ju boruzes, nes skruzdes maitinasi saldziomis amaru ismatomis. Skruzdes nemegsta levandu kvapo. Tai mastau, kad reiketu didziausioje skruzdziu susikaupimo vietoje levanda pasodinti g.gif
Ka apie tai galvojate rolleyes.gif

darže amarų neturiu, tfu tfu. Tačiau šalia rožių auga levandos, amarų pilna. Tenka purkšti ekologišku tirpaliuku.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 01 27, 13:09)
žioveinis ten, bus gražus daržas  bigsmile.gif
darže amarų neturiu, tfu tfu. Tačiau šalia rožių auga levandos, amarų pilna. Tenka purkšti ekologišku tirpaliuku.

Pas mane amaru dar irgi neuzsiveise, bet turiu daug skruzdziu. Levandu ekstraktas ten minimas ir jo bijo skruzdes, bet ne amarai biggrin.gif Bet ko gero tai mitas, issigime visi vabzdziai ir naturaliomis priemonemis ju nebepagasdinsi, jeigu jau ir chemiju nebijo lotuliukas.gif
Atsakyti
ir amarai 4u.gif Todėl daug metų buvo rekomendacija šalia rožių auginti levandas. Tačiau tai mitas.
Atsakyti
Taip, taip... ziovenis smile.gif Bet nugirdau vadinant juos ziopliukais-man grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 01 27, 13:27)
ir amarai  4u.gif Todėl daug metų buvo rekomendacija šalia rožių auginti levandas. Tačiau tai mitas.

Taip ir maniau g.gif
QUOTE(madmuazele @ 2012 01 27, 13:30)
Taip, taip... ziovenis smile.gif  Bet nugirdau vadinant juos ziopliukais-man grazu wub.gif

O mes juos suniukais vadiname lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 01 27, 13:33)

Ir taip vadinant girdejau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 01 27, 13:33)

mes irgi lotuliukas.gif

bet vis tik labai įdomu, kad skirtingose vietose tas pats augalas tiek visokių pavadinimų turi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *TAU*: 27 sausio 2012 - 14:25
QUOTE(GREK @ 2012 01 27, 11:07)
kad tarpuose tarp daržovių tiks tik vienmečiai augaliukai (medetkos, bazilikai, o kas dar?), nes juk rudenį visą daržą teks aparti, tai kaip tada išsaugoti augalėlius? paprotinkit  rolleyes.gif

pas mane medetkos pasisėja pačios. Nespėju vasarą visų žiedų ir sėklų nurinkti, tai ir labai nepergyvenu, nes pavasarį pačios dygsta thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas zino kur Vilniuje Semo seklomis prekiauja? g.gif Maciau, bet nepamenu doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 28 sausio 2012 - 23:22
QUOTE(madmuazele @ 2012 01 28, 23:21)
Gal kas zino kur Vilniuje Semo seklomis prekiauja? g.gif Maciau, bet nepamenu doh.gif

user posted image

bijau pameluot, nes siandien trijose parduotuvese seklu dairiausi, bet lygtais Ermitaze maciau:hm
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2012 01 28, 23:35)
bijau pameluot, nes siandien trijose parduotuvese seklu dairiausi, bet lygtais Ermitaze maciau:hm

doh.gif Nebent tik dabar jas iskele.. nes buvau ketvirtadieni-nebuvo g.gif
Atsakyti