labai labai dekui uz issamia ir tokia greita pagalba

Sveiki, pirkčiau juostinį ZENIT arba naujesnio modelio juostinį SMENA. Jei yra pasiūlymų, kreiptis až. Ačiū.

QUOTE(Qwertyio @ 2012 01 01, 12:48)
Su Naujais
Neįsivaizduoju, į kurią tema eit, kad paklaust, na bandau čia
Noriu daryt foto ant drobės, niekad nesu užsakinėjusi dar ir tai darysiu internetu. Gal galite patarti, į kokią firmą kreiptis, kad nereikėtų nusivilti, kad kokybiškai padarytų? Nes net atsiimti negalėsiu, su pristatymu į namus imsiu. Gal kur darėte ir esat labai patenkintos?
Dėkuj iš anksto

Neįsivaizduoju, į kurią tema eit, kad paklaust, na bandau čia

Noriu daryt foto ant drobės, niekad nesu užsakinėjusi dar ir tai darysiu internetu. Gal galite patarti, į kokią firmą kreiptis, kad nereikėtų nusivilti, kad kokybiškai padarytų? Nes net atsiimti negalėsiu, su pristatymu į namus imsiu. Gal kur darėte ir esat labai patenkintos?
Dėkuj iš anksto

Darėm fotofabrike. Esam patenkinti.
Parduodamas fotoaparatas cannon EOS 30D su 17-85 IS bei Cannon EOS 1000D bodis, susidomėjusius prašome kreiptis 869801319
sveiki,
gal galit kas padėti? turiu Nikon D40, ar yra jame funkcija, kad galima būtų pažiūrėt kiek išviso padaryta su juo nuotraukų? Nerandu aš jos niekaip

aš irgi prašau patarimo - noriu veidrodinio fotoaparato, tik nežinau kurį pasirinkti ar Canon EOS 550/600 ar Nicon D3/D5 ???? patarkite prašau - privalumai kokie...

Sveiki, prispyrė tokia bėdelė... Norim pafilmuoti, tiksliau pastebėti nuosavybės niokotojus ir plius, kad būtų gera raiška: tai gal kas žinot, ar galima ir jei galima tai kokiu principu prijungus fotoaparatą filmuoti tiesiai į kompiuterio atmintį? Nes foto aparate gaila, bet tik 20 min filmuoja. 
P.S. fotoaparatas canon eos 550

P.S. fotoaparatas canon eos 550
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 07, 13:12)
Is neveidrodiniu labai rekomenduociau Panasonic Lumix DMC-TZ18. Pati turiu ir esu labai patenkinta. Nors dabar jau turiu ir veidrodini Canon, bet trumpoms netiketoms isvykoms ar seimos/draugu susiburimams fotografuoti daznai naudoju Lumix - lengvas, rankinuke daug vietos neuzima, ir nuotrauku kokybe mane visiskai tenkina. Kai norisi "meno", imu veidrodini.
Del veidrodinio pasakyciau taip - jei fraze "noretusi geresniu foto" reiskia, kad norite ismokti daryti geresnes foto, tada pirkite veidrodini. Jei mokytis neketinate, pagalvokite, ar noresis (ypac kelionese) tampytis sunku fotoaparata tik tam, kad gautumet siek tiek geresnes nuotraukas. Taip, jos bus kazkiek geresnes is technines puses (ypac jei isigysite naujesnio modelio veidrodini), bet 100% tikrai nepageres. Nebent jus ismoksite geriau fotografuoti. Mokytis, beje, idomiau su veidrodiniu - galimybes didesnes.
Tai va, tikiuosi, nesupainiojau jusu visiskai
Beje, jei rinksites veidrodini - rinkites tarp Canon ir Nikon. Del mikasbinkis.lt straipsnyje isvardytu priezasciu. Ir, jei kisene leidzia, pasirinkite geresni (ne kitini) objektyva.
Del veidrodinio pasakyciau taip - jei fraze "noretusi geresniu foto" reiskia, kad norite ismokti daryti geresnes foto, tada pirkite veidrodini. Jei mokytis neketinate, pagalvokite, ar noresis (ypac kelionese) tampytis sunku fotoaparata tik tam, kad gautumet siek tiek geresnes nuotraukas. Taip, jos bus kazkiek geresnes is technines puses (ypac jei isigysite naujesnio modelio veidrodini), bet 100% tikrai nepageres. Nebent jus ismoksite geriau fotografuoti. Mokytis, beje, idomiau su veidrodiniu - galimybes didesnes.
Tai va, tikiuosi, nesupainiojau jusu visiskai

na aš irgi turiu panašų Panasonic Lumix DMC FZ28, nu ir noriu veidrodinio, na geresnių foto...

mano lumix mane visai tenkina kai labai geras apšvietimas, ko LT ko gero nebūna... bet pvz Seišeliuose gavosi super foto, tokių LT nesigauna...
ta va ir blaškausi, ką pasirinkti ... ar reikia kito...
gal patars kas blaivia galva...

QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 01 09, 17:53)
na aš irgi turiu panašų Panasonic Lumix DMC FZ28, nu ir noriu veidrodinio, na geresnių foto...
ir pradedu blaškytis....
ir sutinku su jūsų mintimis...
mano lumix mane visai tenkina kai labai geras apšvietimas, ko LT ko gero nebūna... bet pvz Seišeliuose gavosi super foto, tokių LT nesigauna...

As manau, kad gal dar nereikia

Prasto apsvietimo salygom net ir geriausias fotoaparatas nepades geru nuotrauku isgauti, jei nezinosit, kaip su juo elgtis ir kokius nustatymus naudoti. FZ28 yra pakankamai geras modelis, ir jei nuotraukos nekokios gaunasi, tai greiciausiai ne fotoaparatas kaltas

QUOTE(Jurzole @ 2012 01 10, 21:53)
As manau, kad gal dar nereikia
Prasto apsvietimo salygom net ir geriausias fotoaparatas nepades geru nuotrauku isgauti, jei nezinosit, kaip su juo elgtis ir kokius nustatymus naudoti. FZ28 yra pakankamai geras modelis, ir jei nuotraukos nekokios gaunasi, tai greiciausiai ne fotoaparatas kaltas
Mokymuisi FZ28 irgi visai tinkamas, bent jau pradziai. Jei visgi noresit veidrodinio, taigi visada spesit ji isigyti. O kol kas pameginkit su situo kazka geresnio isgauti 

ačiū už nuomonę

kaip tik vakar išsitruakiau instrukciją ir dar kartą perskaitysiu, nes ten apie 100 lapų... yra ką veikti... sakau, prie gero apšvietimo mane foto tenkino labai, atvirukai... o bandysiu mūsų sąlygom dar vis, ačiū

QUOTE(paprikutė @ 2012 01 08, 21:23)
sveiki,
gal galit kas padėti? turiu Nikon D40, ar yra jame funkcija, kad galima būtų pažiūrėt kiek išviso padaryta su juo nuotraukų? Nerandu aš jos niekaip

kaip tik dabar skaitinėju blogą apie fotoaparatus, radau lentelę, kurioje rašoma kiek kadrų padaryta su fotoaparatu, cituoju "Nikon. Visuose fotoaparatuose ši informacija įrašoma į kiekvieno failo EXIF". Tikiuosi padėjau