Įkraunama...
Įkraunama...

Fototechnika

QUOTE(zilile.c @ 2011 12 18, 22:57)
Isigyjau Nikon D3100 su 18-55mm VR ir 55-300VR objektyvais. kolkas negaliu atsidziaugt tikrai.  thumbup.gif

Kiek zinau su situ fotiku labai patogiai ir fotografuoti ir filmoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fotostudija @ 2011 12 19, 14:20)
Kiek zinau su situ fotiku labai patogiai ir fotografuoti ir filmoti thumbup.gif

del filmavimo nezinau, nebandziau, bet fotografuot tai tikrai gerai smile.gif
Atsakyti
Rašo, kad čia tema apie fototechniką, o apie fotografijai tinkamus kompus bei monitorius ir kalbat? 4u.gif
Gal galit patart kokių dairytis? Noriu keist ir monitorių, ir kompą.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Ar canon G12 yra geras pasirinkimas? Visada norėjau veidroduko, bet apsisprendžiau,kad pakolkas ne mano kišenei pirkti ir objektyvus, o ir skirtas bus šeimai fotkint, atostogoms ir t.t, teks dažnai jam keliaut rankinėj, tai norisi ne tokio sunkaus biggrin.gif
Kitų G klasės nėra pirkti parduotuvėse, radau tik 12....
Atsakyti
Sveiki,

gal kas susidurete, ar skiriasi kuom Canon EOS 550D nuo Canon Kiss X4 (Japoniskos versijos) bei Canon Rebel T2i (UK versijos) ? Kiek skaitau skirtumu lyg ir nera... g.gif

Aciu, jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
sveiki, renkuosi tarp pentax 50-200mm zoom ir canon 500d 75-300m. Zinau, kad canon modelis senesnis ir pentax naujesnis, abu traukia.. bet va labiau gal neissirenku tarp objektyvu... o pentaxo kaina priimtinesne... bet vistiek noreciau patarimo, kas geriau.. 50-200 ar 75-300mm. buciau dekinga uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Čia atsakymų labai ilgai reikia laukti doh.gif SM teip jau yra biggrin.gif
Nusipirkau G12, tamsus miškas wacko.gif

Gal kas nors kur nors matėt G klasės lietuvišką instrukciją?Nerandu internete, kur randu, ten ištrinta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 12 26, 13:17)
gal kas susidurete, ar skiriasi kuom Canon EOS 550D nuo Canon Kiss X4 (Japoniskos versijos) bei Canon Rebel T2i (UK versijos) ?  Kiek skaitau skirtumu lyg ir nera... g.gif

Tai yra tas pats fotoaparatas, tik jo pavadinimas skiriasi, priklausomai nuo rinkos. Amerikoje jie vadinami Rebel, o Japonijoje, pasirodo, Kiss (sito varianto dar nebuvau girdejusi... biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 26 gruodžio 2011 - 16:44
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 26, 16:39)
Tai yra tas pats fotoaparatas, tik jo pavadinimas skiriasi, priklausomai nuo rinkos. Amerikoje jie vadinami Rebel, o Japonijoje, pasirodo, Kiss (sito varianto dar nebuvau girdejusi...  biggrin.gif )

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2011 12 26, 13:26)
sveiki, renkuosi tarp pentax 50-200mm zoom ir canon 500d 75-300m. Zinau, kad canon modelis senesnis ir pentax naujesnis, abu traukia.. bet va labiau gal neissirenku tarp objektyvu... o pentaxo kaina priimtinesne... bet vistiek noreciau patarimo, kas geriau.. 50-200 ar 75-300mm. buciau dekinga uz atsakymus smile.gif

Aš tik už canon drinks_cheers.gif Turėjau Pentaxą, nepaklausius gudresnių blush2.gif Irgi kaina suviliojo. bet.. skūpus moka du kartus. Teko parduot ir pirkti canon. manau, kad senesnis modelis šiuo atveju geriau nei naujesnis. Privalumas: objektyvus galėsite rinktis naujus ir pasirinkimas didesnis.
O objektyvui renkantis svarbu ne tik diapazonas. Reikia lyginti konkrečius objektyvus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2011 12 27, 09:48)
Aš tik už canon drinks_cheers.gif  Turėjau Pentaxą, nepaklausius gudresnių blush2.gif  Irgi kaina suviliojo. bet.. skūpus moka du kartus. Teko parduot ir pirkti canon. manau, kad senesnis modelis šiuo atveju geriau nei naujesnis. Privalumas: objektyvus galėsite rinktis naujus ir pasirinkimas didesnis.
O objektyvui renkantis svarbu ne tik diapazonas. Reikia lyginti konkrečius objektyvus ax.gif

O kas blogai buvo su pentaxu? nes kiek skaiciau, sis visai neblogas... kaip ir kiekvienas turi savu minusu ir pliusu... mane labiau gal ir traukia prie canon ar nikon, bet naujesni modeliai su 75-300 nelabai ikandami..sad.gif butent to ko noriu.. o tik kitinio nenoriu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 27 gruodžio 2011 - 12:17
QUOTE(Mergina_ @ 2011 12 27, 12:15)
O kas blogai buvo su pentaxu? nes kiek skaiciau, sis visai neblogas... kaip ir kiekvienas turi savu minusu ir pliusu... mane labiau gal ir traukia prie canon ar nikon, bet naujesni modeliai su 75-300 nelabai ikandami..sad.gif butent to ko noriu.. o tik kitinio nenoriu...

Pentax turėjau prieš kokius 5 metus. dar 120-tuką. Buvo naujausias tuo metu.
Valdymas. Pirmas privalumas canonui - viskas paprastai, suprantamai ir greitai.
Toliau - objektyvų pasirinkimas. Tai didžiausias privalumas canon. neturi pinigėlių naujam - pilna normalių naudotų. Dukrai pirkom panaudotą 28-135. Universalus visiems gyvenimo atvejams. nebrangus. Pakankamai geras.
Žinoma, nusivilsite kitiniu objektyvu. Tai tik "daiktas" skylei uždengti, kad nedulkėtų.
Galima rinktis ir pigesnius, kitų gamintojų - Tamron ar Sigma. Nebandžiau. bet kiti patenkinti.
Ai, dar man labiau patinka spalvinė gama, kurią sukuria canon. ax.gif Bet čia jau skonio reikalas. Pagrindiniai pliusai: paprastumas ir pasirinkimo galimybės.
Beja, 75-300 reikalingas retokai: didelėje erdvėje. Tad pagalvokite, kur naudosite. Ar ne geriau rinktis vieną, geresnį, brangesnį ir universalesnio naudojimo.
Norėčiau ir aš L-kės. Labai skaudžiai kanda. ax.gif Kol kas apsiribojam universaliais. ax.gif Gal kada, kai turėsiu laisvų pinigėlių - įsigysiu L-kę zoomą ax.gif
Atsakyti