Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai statosi svajonių namus **

QUOTE(zojux @ 2011 10 17, 19:24)
Gruzo deti i pamatus negalima  schmoll.gif

Argumentu galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2011 10 17, 20:31)
Argumentu galima?  g.gif

vienalytis liejinys tvirtesnis
Atsakyti
Ką galite patarti dėl lauko palangių. Ar vienintelis variantas - skarda?
Langai plastikiniai - auksinio ažuolo spalva.
Atsakyti
QUOTE(V22 @ 2011 10 17, 20:02)
Langai plastikiniai - auksinio ažuolo spalva.

Dar galima plyteles kažkokias keramikines. O sienos kokios? nes plyteles turi tikti kažkaip.
Atsakyti
[quote=V22,2011 10 17, 21:02]
Langai plastikiniai - auksinio

galite deti akmenines palanges ax.gif , arba klinkerines http://www.dasfa.lt/...nkerio-palanges
mes tokias susidejome,derinome prie lango remo spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 10 17, 17:46)
Tai aisku kad bus didelis silumos perteklius ir neuzteks siluma tik i vonios grindiz paleisti. Idomu kiek reiktu kolbu kad patenkinti viso namo uzzsildyma ziema ..100? 150?  O vasara kas? dangstyti,nes kitaip bus didelis kiekis silumos pertekliaus..  Ir dar.. Kiek kainuos visa sistema sudejus  reikiama kieki  kolbu,jei vien vandeniui prausimuisi reikia apie 10 t..

Dar skaiciau, jog ta pertekliu galima panaudoti saldymui vasara, bet ten jau man per sudetinga buvo viska suprasti taip greit, reiktu atidziau pasidometi smile.gif

Na o geoterminis labai brangus malonumas..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 10 17, 22:48)
Dar skaiciau, jog ta pertekliu galima panaudoti saldymui vasara, bet ten jau man per sudetinga buvo viska suprasti taip greit, reiktu atidziau pasidometi  smile.gif

Na o geoterminis labai brangus malonumas.....  unsure.gif

pries tai kalause apie galimybe nama sildytis kolektoriais. Ne ka pigesne investicija butu.. Nors net nesu skaiciaves nes ir arkliui aisku kad tai utopija. O siluma paversti salciu gal ir galima tik tam reikalingos technologijos kurios taippat bus neuzdyka...
Atsakyti
Naaa, daugiau pasaisakymu apie ta mano kvaila stoga nebus? mes siltinsim namo virsu, ty plokstes o stogo paties ne, tai manau, kad tikrai neverta muryti....
Jei kas desit gruza i pamatus, galim ir mes duoti biggrin.gif
Labas rytas 4u.gif
Siandien mano mazojo statybininkucio pirmasis gimtadienis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnestar: 18 spalio 2011 - 06:23
QUOTE(Agnestar @ 2011 10 18, 07:22)
Naaa, daugiau pasaisakymu apie ta mano kvaila stoga nebus? mes siltinsim namo virsu, ty plokstes o stogo paties ne, tai manau, kad tikrai neverta muryti....
Jei kas desit gruza i pamatus, galim ir mes duoti  biggrin.gif
Labas rytas  4u.gif
Siandien mano mazojo statybininkucio pirmasis gimtadienis smile.gif

Nuosirdziausi sveikinimai.

Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 10 17, 19:35)
vienalytis liejinys tvirtesnis

O koks skirtumas tame, nes MB rekia kadd jokio skirtumo... blush2.gif
Atsakyti
Biesai, patark kokiu budu butu galima lengviau ir greiciau ta plytu siena nusisveisti g.gif ax.gif Vakar su druskos rugstim truputi bandziau, sakau gal yr koks paprastesnis variantas nei su sepeciu mojuotis blush2.gif
Papildyta:
O del dazymo voniu, niekas negali atsakyt: ar paprastais dazais lubas ar spec. vandeniui atspariais? Viena vonios kambari tai ir sienas tik tokias dazysim, nes nuolat garuos vanduo, o vat del kitu suabejojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2011 10 18, 09:06)
O koks skirtumas tame, nes MB rekia kadd jokio skirtumo...  blush2.gif

O ka i ta betona desit,akmenis ar kokius seno betono gabalus?
Papildyta:
QUOTE(jova @ 2011 10 18, 09:14)
Biesai, patark kokiu budu butu galima lengviau ir greiciau ta plytu siena nusisveisti g.gif  ax.gif Vakar su druskos rugstim truputi bandziau, sakau gal yr koks paprastesnis variantas nei su sepeciu mojuotis blush2.gif
Papildyta:
O del dazymo voniu, niekas negali atsakyt: ar paprastais dazais lubas ar spec. vandeniui atspariais? Viena vonios kambari tai ir sienas tik tokias dazysim, nes nuolat garuos vanduo, o vat del kitu suabejojau g.gif

Geresnio budo kaip druskos rugstis ir sepetys nerasi blush2.gif
Atsakyti