Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai statosi svajonių namus **

QUOTE(masajugi @ 2011 10 20, 22:46)
Apie dazus esu prisirasius visokiu rekomendaciju is SM tai va...virtuvei ir vonios kambariam rinktis pusiau blizgius, o miegamasis, svetaine ir kt. matinius arba atlasinius pavirsius.

Visiskai sutikciau wink.gif
Uzsiskiau vakar plyteles...grindims pasiemiau visdelto didesnes ir pigesnes unsure.gif Nes rinkausi tarp mazu brangiu ir dideliu pigiu smile.gif Gal nesigailesiu ka....Bet man grazesnes tos didesnes, ai zodz, viskas cia ok.
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 10 20, 21:34)
mes patys kriaukles liejam ...

Prasom placiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 10 20, 17:20)
e noriu ir as virtuve pamatyt biggrin.gif galetumet cia ikelt jei paziuret neleidziat  biggrin.gif

ir as noreciau pamatyri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 10 20, 13:39)
Va daba susimastem kad vonia desim denio grindis  blush2.gif

Idomi mintis. As apie ja irgi mastau,tik ne denio grindis o parketlentes.
Atsakyti
Sveiki, Rendi pasiziurejau virtuvele man asmeniskai labai kompaktiska, viskas savo vietose, nereikia lakstyti tolimas distancijas thumbup.gif svarbiausia jums gerai,o su laiku ir nama keisit gal i didesni... jus dar jauni manau bus dar daug tu namu... g.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ihmantas @ 2011 10 20, 12:34)
mes patys kriaukles liejam ...

Prasau placiau.. mums irgi idomu...
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2011 10 21, 12:14)
Sveiki, Rendi pasiziurejau virtuvele man asmeniskai labai kompaktiska, viskas savo vietose, nereikia lakstyti tolimas distancijas thumbup.gif svarbiausia jums gerai,o su laiku ir nama keisit gal i didesni... jus dar jauni manau bus dar daug tu namu... g.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
Prasau placiau.. mums irgi idomu...

pirkom formas is USA ,paskui vibro stala ,maisai paprasta betona pili i atitinkamai paruosta forma,supurtai ant vibro stalo palieki stingti paskui isimi ir sveiti,dazai ,esdini rugstimis ir tt ir tt doh.gif reikalu ,kaip kiaule papjovus ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ihmantas: 21 spalio 2011 - 18:53
QUOTE(Ihmantas @ 2011 10 21, 19:52)
pirkom formas is USA ,paskui vibro stala ,maisai paprasta betona pili i atitinkamai paruosta forma,supurtai ant vibro stalo palieki stingti paskui isimi ir sveiti,dazai ,esdini rugstimis ir tt ir tt  doh.gif reikalu ,kaip kiaule papjovus ...

Ar verta tiek terstis? Nebent norint isskirtinumo.
Mano draugas norvegas beje irgi sumaste.. doh.gif betonini virtuves stalvirsi visa issiliejo ir nupoliravo. Atrodo savotiskai,netipiskai. Bet daugiau sake tokiu anonizmu neuzsiimtu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 10 21, 20:05)
Ar verta tiek terstis?  Nebent norint isskirtinumo.
Mano draugas norvegas beje irgi sumaste.. doh.gif  betonini virtuves stalvirsi visa issiliejo ir nupoliravo. Atrodo savotiskai,netipiskai.  Bet daugiau sake tokiu anonizmu neuzsiimtu  lotuliukas.gif

na cia buvo mintis daryti pardavimui
Atsakyti
Ziuriu, kad mes i antra lapa nukritom... negerai... unsure.gif Na tai temos pasviezinimui gal galetumet kas geru laiptu meistru kontaktu duoti? Kam jau dare ir likot patenkinti tiek kokybe, tiek ir kaina. Laiptus planuoju betoninius, tai jau reiketu laiptu projekteli tureti, kad zinoti, kur betonuojant grindis armatura itvirtinti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 10 22, 23:43)
Ziuriu, kad mes i antra lapa nukritom... negerai...  unsure.gif  Na tai temos pasviezinimui gal galetumet kas geru laiptu meistru kontaktu duoti? Kam jau dare ir likot patenkinti tiek kokybe, tiek ir kaina. Laiptus planuoju betoninius, tai jau reiketu laiptu projekteli tureti, kad zinoti, kur betonuojant grindis armatura itvirtinti. smile.gif

doh.gif Mes laiptu laukiam jau antri metai (krokodilu gasdinam svecius, kai kurie, net atsisako i antra auksta lipti biggrin.gif )... kai pigu, tai ir nepasokinesi... doh.gif
Tai gal nerekomenduosiu...
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 10 21, 20:07)
na cia buvo mintis daryti pardavimui

Pagaminot nors viena? Butu idomu aki uzmesti.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 10 23, 01:43)
Pagaminot nors viena? Butu idomu aki uzmesti.

http://www.youtube.c...h?v=MJ9lgZ3V90o viena is formu tokia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ihmantas: 23 spalio 2011 - 08:56