Įkraunama...
Įkraunama...

Matematika

QUOTE(Dėdė Pranas @ 2013 05 07, 14:22)
O kodėl gi nepaėmus kokios trivialios imties (pavyzdžiui {-50, 0, 80}) ir nesuskaičiavus charakteristikų ant popieriaus lapo kartu su dėstytoja 4u.gif

Na ziuresiu kaip ten gausis susitarti, nes cia del baigiamojo darbo nesklandumai tokie vat iskilo, o studentui skiria 30min konsultacijos max 1k per savaite, tai vien tas irodymas per daug laiko uzima, geriau ji nesigilintu jeigu nesupranta, o tiesiog padetu toje beletristikoje daugiau, nes su skaiciavimais as nesipykstu, sunkiau teorine dalis visa blush2.gif O siaip ACIU uz dar viena patvirtinima, jog taip gali buti, nes jau maniau, kad cia man smegenai susisuke ir pati nieko nesuprantu doh.gif
Atsakyti
Gal kas gerai moka Diskrečioji matematika man padet galetu? unsure.gif
Atsakyti
Iš Diskrečioji matematika gal kas man toki padetu išpesti. 2 ir 3
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meege: 09 gegužės 2013 - 22:31
QUOTE(Meege @ 2013 05 09, 23:31)
Iš Diskrečioji matematika gal kas man toki padetu išpesti. 2 ir 3
user posted image

user posted image

O dėl teisingumo lentelės... darbas tarsi į skaičiuotuvą skaičius įstatinėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dėdė Pranas @ 2013 05 09, 23:55)
O dėl teisingumo lentelės... darbas tarsi į skaičiuotuvą skaičius įstatinėt doh.gif

Ačiu labai del 2 užduoties, tai 3 toks sunkus yra nu veliau reikes ta 3 pazet.

O gal dar galetumete padet del šiu 4 ir 5.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Meege @ 2013 05 11, 18:34)
Ačiu labai del 2 užduoties, tai 3 toks sunkus yra nu veliau reikes ta 3 pazet. ...

Arba kaip tik lengvas, nes realiai prašo įstatyt visas galimas kintamųjų reikšmes ir apskaičiuot rezultatą. O loginiai kintamieji, kaip žinia, įgyja reikšmę 0 arba 1.

QUOTE(Meege @ 2013 05 11, 18:34)
... O gal dar galetumete padet del šiu 4 ir 5.
user posted image

Štai tokia galima manipuliacija.

user posted image

Tik žvaigždutes ir pliusiukus pakeičiau, bent jau mano manymu, labiau derančia konjunkcijos ir disjunkcijos notacija. Atsakymas jau turėtų būti akivaizdus.
Atsakyti
QUOTE(Dėdė Pranas @ 2013 05 11, 22:29)
Štai tokia galima manipuliacija.
user posted image
Tik žvaigždutes ir pliusiukus pakeičiau, bent jau mano manymu, labiau derančia konjunkcijos ir disjunkcijos notacija. Atsakymas jau turėtų būti akivaizdus.

Čia 4 toks yra.

O kaip su 5 užduotumi nežinote? :]
Atsakyti
gal kas galėtų žmoniškai paaiškinti hornerio schemą? bandau studijuotis pati ir niekaip nesuprantu, kaip ta antra eilutė gaunama .... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2013 05 28, 14:25)
gal kas galėtų žmoniškai paaiškinti hornerio schemą? bandau studijuotis pati ir niekaip nesuprantu, kaip ta antra eilutė gaunama .... 4u.gif

Kokia būtent "antra eilutė" jums atrodo neaiški? smile.gif

Jei galvojame apie tą patį, tai Hornerio schema yra pakankamai tiesmukiškas metodas, leidžiantis įvertinti polinomo reikšmę tam tikrame taške. Iš esmės tai yra tiesiog veiksmų atlikimo tvarkos pakeitimas.

Papildymas. Metodo teorinis pagrindimas (lietuvių k.).
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dėdė Pranas: 28 gegužės 2013 - 15:42
Labai reikalingas geras repetitorius Kaune 11 tokui. Kuris padetu paruošti jaunuolį egaminams. Gal kas gali parekomenduoti? Ačiu iš anksto už informaciją.
Atsakyti
Gal kas galetu padeti su Taikomaja matematika:
Matricos;
Tiesinių lygčių sistemos;
Vektorinė algebra;
aibes, veiksmai su aibem it t.t.
(Mokausi kolegijoj), del kainos susitarsim, kad ir Jum ir man butu patogiau- gerai butu Siaures miestely ar netoliese g.gif

Vilnius, per az
Atsakyti
Laba,gal yra mergaite,kuri galetu papildomai pamokyt 7-oka?Vaidotai-Pagiriai-Salininkai 4u.gif Lauksiu az.
Atsakyti