Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVIII

QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 28, 15:18)
Krito pentakliu karalius, pentakliu desimt ir apv pentakliu astuoni.... Manau tvarkysite kazkokius reikalus susijusius su finansai hmz.. ir visgi manau tie reikalai būtų labiau nukrepti į darbą.. pamenu kaip kažkada tau traukiau kortas tavo bosas krito pentakliu karalius...dabar ir vėl jis čia smile.gif hmz.. gl kreipsites pas kažkokį asmenį klausimu kuris susijęs su finansais? ir šiaip ta paskutine korta apversta jei susieciau  su darbu kažkaip gal sako kad gal tuoj eisite ilsetis anot dirbusi, nes biski pavargot lotuliukas.gif

Na beveik i desimtuka biggrin.gif Planavau vaziuot i darba, reikalai susije su finansais, taciau ka tik paaiskejo, kalbant su bosu, kad truksta dokumentu tam tikru darbus pabaigt, taip kad niekur nebevaziuosiu ir liksiu namie smile.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 28 spalio 2011 - 14:42
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 28, 15:37)
Kokia SKM emocinė būsena šiuo metu?

Vežimas, apv monetų karalienė, ir apv monetų septynis..

Na  nesate kažkokia pikta šiuo metu, bet nemanau kad ypatinga laime degate.. gal kažkiek sunerimusi smile.gif  Manau mąstote apie tam tikras dabar senas gal skolas kurių gal turite..tarkim komunaliniai kokie, kažkokie gal mokesčiai, ir būsimos išlaidos.. Jei tai skolos tai nulat jus jas prisimenat unsure.gif  taikas gal šiek tiek ramybės neduoda ir yra šioks toks akmuo ant dušios..Nu žodžiu tokia emocija  jūsų...
Papildyta:
Skm... nu sorriukas nenoriu nieko sakyt... bet  paklausiau koks tolimesnis  ivykis tavo gyvenime nusimato gal knkreciau?? Man su viena kalade traukiant iskrito apv bokstas.. kazkaip man jis nepatiko.. galvojau pasiimsiu kita i rankas bemakaluojat kortas tas bokstas vel iskrito is kitos kalades ir apverstas.... unsure.gif

ačiū matrica, laime nedegu, bet lyg dėl pinigų labai nesinervinu, na gal pasąmonėje ir sėdi kažkoks finansinio saugumo poreikis keliems metams į priekį biggrin.gif

kai klausiau dėl įvykio tai žinok apie kažką panašaus ir galvojau g.gif jei atvirai tai laukiu kažkokių laidotuvių giminėj biggrin.gif aš prieš tokį kažkokį įvykį visada sapnuoju giminės balius, padengtus stalus ir linksmybes ax.gif įdomu ar bokštas gali apie tai kalbėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 10 28, 14:42)
Na beveik i desimtuka  biggrin.gif  Planavau vaziuot i darba, reikalai susije su finansais, taciau ka tik paaiskejo, kalbant su bosu, kad truksta dokumentu tam tikru darbus pabaigt, taip kad niekur nebevaziuosiu ir liksiu namie smile.gif saunuole  4u.gif

Ezokvantica...zinok tau labai sunku traukti kortas smile.gif As kaip vienai kuriai nors iš mūsų traukiu kortas, tai jas bemaišant užsimerkiu ir galvoju apie tą žmogų, prisimenu avatarą.. ir taip maišau maišau kol pajuntu kai mano širdis suvirpėt lengvai pradeda.. net nemoku paaiškinti..kol krūtinėje šilumos nepajuntu tol nenustoju doh.gif Tai žinok tau tieeeeeek ilgai maišiau, kol pajutau tą jausmą...
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 28, 15:46)
Ezokvantica...zinok tau labai  sunku traukti  kortas smile.gif  As kaip vienai kuriai nors  iš mūsų traukiu kortas, tai jas bemaišant užsimerkiu ir galvoju apie tą žmogų, prisimenu avatarą.. ir taip maišau maišau kol pajuntu kai mano širdis suvirpėt lengvai pradeda.. net nemoku paaiškinti..kol krūtinėje šilumos nepajuntu tol nenustoju doh.gif Tai žinok tau tieeeeeek ilgai maišiau, kol pajutau tą jausmą...

O tu uzkietejusi orgazmike wub.gif lotuliukas.gif nu su manim niekam nelengva lotuliukas.gif esmes tai nekeicia, gerai interpretavai thumbup.gif
Atsakyti
[quote=skm,2011 10 28, 14:46]
ačiū matrica, laime nedegu, bet lyg dėl pinigų labai nesinervinu, na gal pasąmonėje ir sėdi kažkoks finansinio saugumo poreikis keliems metams į priekį biggrin.gif

kai klausiau dėl įvykio tai žinok apie kažką panašaus ir galvojau g.gif jei atvirai tai laukiu kažkokių laidotuvių giminėj biggrin.gif aš prieš tokį kažkokį įvykį visada sapnuoju giminės balius, padengtus stalus ir linksmybes ax.gif įdomu ar bokštas gali apie tai kalbėti? g.gif

Klausyk...šalia bokšto krito man šventikas....monetų dešimt....

Papildyta:
Gal kuri dar ištrauks Skm kortas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 10 28, 15:42)
Na beveik i desimtuka  biggrin.gif  Planavau vaziuot i darba, reikalai susije su finansais, taciau ka tik paaiskejo, kalbant su bosu, kad truksta dokumentu tam tikru darbus pabaigt, taip kad niekur nebevaziuosiu ir liksiu namie smile.gif saunuole  4u.gif

pritariu 4u.gif matrica per gana trumpą laiką labai pažengė į priekį su interpretacijomis, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 10 28, 14:48)
O tu uzkietejusi orgazmike  wub.gif  lotuliukas.gif  nu su manim niekam nelengva  lotuliukas.gif esmes tai nekeicia, gerai interpretavai  thumbup.gif

Wooohooo thumbup.gif aš net jau kaip traukiau kortas mintyse sakiau, na mažules neapvilkite manęs rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(skm @ 2011 10 28, 14:50)
pritariu  4u.gif matrica per gana trumpą laiką labai pažengė į priekį su interpretacijomis, šaunuolė  4u.gif

blush2.gif Oi... nereikėjo... Dabar visa raudonais žandais sėdžiu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 28, 15:55)
Wooohooo thumbup.gif  aš net jau kaip traukiau kortas mintyse sakiau, na mažules neapvilkite manęs  rolleyes.gif
Papildyta:

blush2.gif  Oi... nereikėjo... Dabar visa raudonais žandais sėdžiu.. blush2.gif

taigi gražu raudoni žandai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 10 28, 14:57)
taigi gražu raudoni žandai  biggrin.gif

Aš nesupratau tavo pasakymo... kodėl sakei kad lauki laudotuvių? Taprasme... susapnavai kažką ir jeigu tai sapnuoji reiškias kažkas iš giminaičių mirs ar kas čia?
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 28, 15:55)
Wooohooo thumbup.gif  aš net jau kaip traukiau kortas mintyse sakiau, na mažules neapvilkite manęs  rolleyes.gif
Papildyta:

blush2.gif  Oi... nereikėjo... Dabar visa raudonais žandais sėdžiu.. blush2.gif

Nu tik nereikia cia uogienes virt, saunuole gi, mes lietuviai neiprate kad mus girtu, o turetume smile.gif jei teisybe, tai tegu buna stimuals toliau eiti, saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 28, 16:00)
Aš nesupratau tavo pasakymo... kodėl sakei kad lauki laudotuvių? Taprasme... susapnavai kažką ir jeigu tai sapnuoji reiškias kažkas iš giminaičių mirs ar kas čia?

taip taip, paskutiniu metu sapnuoju tokio pobūdžio sapnus, kurie man reiškia būtent tai.

Bet aišku juk bokštas nebūtinai tai reiškia.

prisiminiau, kad pavasarį vykau į kelionę ir klausiau kaip seksis ir pan. , tai buvo tarp kortų ir bokštas, tuomet svarstėm kas gali įvykt. Ir diena ar dvi prieš kelionę mirė giminaitis. Tai gal ir vėl bokštas man sako kažką panašaus. Arba dabar jau tiesiog bandau tą bokštą prie kažko pritraukt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skm: 28 spalio 2011 - 15:15
QUOTE(skm @ 2011 10 28, 15:12)
taip taip, paskutiniu metu sapnuoju tokio pobūdžio sapnus, kurie man reiškia būtent tai.

Bet aišku juk bokštas nebūtinai tai reiškia.

prisiminiau, kad pavasarį vykau į kelionę ir klausiau kaip seksis ir pan. , tai buvo tarp kortų ir bokštas, tuomet svarstėm kas gali įvykt. Ir diena ar dvi prieš kelionę mirė giminaitis. Tai gal ir vėl bokštas man sako kažką panašaus. Arba dabar jau tiesiog bandau tą bokštą prie kažko pritraukt  biggrin.gif

o kokios tau kortos krenta pačiai? Jei atvirai aš tau ir trečią kart ištraukiau.. krito vėl bokštas... kažkokia nesąmonė.... pasitaiko tokių atvejų kaip ta pati korta vis krenta ir krenta ir persiokioja..asmeniškai aš į jas itin atkreipiu dėmesį... schmoll.gif Pamenu draugei vienai būriau..ten susantykiais žinai esmė buvo visur krito monetu 2, ir net pamenu sudejau delione... ziuriu kazkas prie alkunes prikibo..pakeliu alkune prikibus korta man prie kuno.. nuplesiu akurat ir vel tas monetu dvejetas... Aisku gal atsitiktinumai cia kazkokie, bet as tai i tas pasikartojancias tikrai atkreipiu demesi... nezinau kaip kitos...Man trigonometrija gryniausia tokiais atvejais, bet ir įdomiausios interpretacijos kažkodėl smile.gif Na negalvokim apie mirtis iškarto...Gal kažką pamesi, gal kažkur eidama parklupsi ir nusibrozdinsi.... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 28 spalio 2011 - 15:22