Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

tikrai paslaptis,bet aš vistiek norėčiau,kad mano draugas dalyvautų,vien dėl to,kad svetimoje šalyje nesuprasdama gerai kalbos,galiu kažką ne taip padaryti ar suprasti blush2.gif ir šiaip kai mylimas žmogus šalia,jausiuos saugiau 4u.gif bet irgi čia tik mano nuomonė,kuri nebūtinai turi sutapti su visų kitų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 07 20, 13:31)
Jau tikrai nepavydziu vyru stovinciu tarpukojy per gimdyma! Man is principo tai atrodo absurdas! Kas cia su vyrais pasidare? Kodel jie tapo tokiais skudurais? Cia vien apie tai tik ir rasoma kaip jie gimdymuose sukinejasi, kaip vaikus augina, algas atiduoda... Man iskyla klausymas: ka veikia moterys? Ar cia atsirado tokia didele priklausomybe nuo vyru? Ar cia vyrai tampa moterimis? Nieko panasaus anksciau neteko girdet  doh.gif

ha ha ha lotuliukas.gif lotuliukas.gif Koks siaubas... Vyras pamatys tarpukoji doh.gif doh.gif Galima pagalvoti, kad Jusiskis (jei toki turit) niekada nemate... O gal ir sekso siais laikas nera? Arba mylimasi su drabuziais ir misionieriaus poza lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Iskilo esminis klausimas: ka reiskia anksciau ? Prie Smetonos? Ar per II pasaulini? biggrin.gif Jei Jus asmeniskai dar menat tuos laikus, tai viskas aisku ir daugiau klausimu nera ax.gif
Jei visgi Jus dar jauna ir taip mastote, tai tada uzjauciu... nuosirdziai... 4u.gif 4u.gif
Tik pikta, kad aplinka ar vyras, ar tevai suformavo tokia klaidinga moters nuomone... verysad.gif
Beje, jei idomu, tai per gimdyma vyras nestovi tarpukojy mirksiukas.gif

QUOTE(Estrea @ 2007 07 20, 16:01)
Turiu savo tvirta, seniai susiformavusia nuomone ir zinau, kad vyras tikrai nedalyvaus gimdyme, tai yra moters paslaptis, atsinesta ir duota Dievo, jei jis butu norejes tai atskleisti jiems, butu suteikes galimybe gimdyti ir vyrams.  smile.gif  4u.gif Ir negalima sakyti, kad cia koks sovietinis ar dar koks poziuris, visai netrokstu, kad vyras matytu mane tokioje padetyje, kam jam tuos kraujus matyti, nesupras tie vyrai, nesupras gimimo stebuklo, jiems tai neduota.  smile.gif

Kol nesilaukiau, ir as galvojau, kad vyras gimdyme nedalyvaus... Bet kai laukemes musu mazylio, tai net klausimu nekilo - vyras pats norejo... Juk vaikas abieju wub.gif O be to kudikio gimimas yra labai grazu, ir nieko ten baisaus ar siurpaus nera mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 20 liepos 2007 - 19:57
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 20, 20:56)
Kol nesilaukiau, ir as galvojau, kad vyras gimdyme nedalyvaus... Bet kai laukemes musu mazylio, tai net klausimu nekilo - vyras pats norejo... Juk vaikas abieju   wub.gif  O be to kudikio gimimas yra labai grazu, ir nieko ten baisaus ar siurpaus nera  mirksiukas.gif

Suprantu, kad kai laukiesi vel kitaip mastai, jautiesi, bet ne del "baisumo" nenoriu, kad vyras dalyvautu, man tai tiesiog nepriimtina, turiu savo poziuri, jis gales pabuti su manim, kai lauksiu pacio gimdymo. smile.gif Del to vyras nei maziau nei daugiau vaika myles. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estrea: 20 liepos 2007 - 20:26
QUOTE(Estrea @ 2007 07 20, 21:24)
Suprantu, kad kai laukiesi vel kitaip mastai, jautiesi, bet ne del "baisumo" nenoriu, kad vyras dalyvautu, man tai tiesiog nepriimtina, turiu savo poziuri, jis gales pabuti su manim, kai lauksiu pacio gimdymo.  smile.gif Del to vyras nei maziau nei daugiau vaika myles.  smile.gif  4u.gif

As zinoma negaliu garantuoti, be itariu, kad poziuris ir tavo gali keistis... mirksiukas.gif Gal ir ne, nezinau....
Bet jei vyras bus su tavim saremiu metu, tai as labai abejoju, kad tu ji "iskrapstysi" per pati "veiksma"... Be to ten nieko nesimato. Tarpukoji (kaip viena moteriske issireiske), buna tik daktarai ir akuseriai ... ZInoma, tau paciai spresti, kai aties laikas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Kai kurios moterys labai jau pergyvena del savo isvaizos,o kaip jos atrodis,viskas labai neestetiska,o ir vyras gali nualpti pamates krauja ,nebebus paslapties ,iskreiptas veidas nuo skausmo ir t.t..ir pns.o kodel jus nepagalvojat apie savo ta maza zmogeli ,kuriam visiskai nesvarbu kas ten vyksta ,kaip jam sunku ir nelengva uzgimti....tai ir pasitikite ji deramai,kaip tikri ,mylintis teveliai,o ne su kruva kompleksu ir kazkokiais nusistatymais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 20, 21:41)
As zinoma negaliu garantuoti, be itariu, kad poziuris ir tavo gali keistis...  mirksiukas.gif  Gal ir ne, nezinau....
Bet jei vyras bus su tavim saremiu metu, tai as labai abejoju, kad tu ji "iskrapstysi" per pati "veiksma"... Be to ten nieko nesimato. Tarpukoji (kaip viena moteriske issireiske), buna  tik daktarai ir akuseriai ... ZInoma, tau paciai spresti, kai aties laikas  mirksiukas.gif  4u.gif

Na zinoma, as juk ir nesispjaudau, kad jau NIEKADA NIEKADA, kas zino, kaip ta minute man susisvies ax.gif , o kad vyrai ne tarpkojy stovi, tai zinau ir pati puikiai, juk ne tundroj gyvenu ax.gif , kadangi planuojame vaikeli, tai sveciuosi ir man keista, kai, rodos irgi "apsisvietusios" nesupranta apie ka kalba vyksta(kalbu apie "paslapti" dovanota motinai, ne pie pati gimdyma), vyrui pasakiau, tai nusijuoke, jis matote neisivaizduoja is kur vaikai ateina, pats dalyvavo pirmojo savo vaikucio gimime ir puikiai viska supranta, kalbu apie savo nuostata, kuri galbut kazkada ir pasikeis. ax.gif 4u.gif
Papildyta:
Aciu visoms padiskutavuioms su manimi, reikia gerbti ir kito zmogaus nuomone, nepamirskite to. 4u.gif O del vaikucio sutikimo siam pasauly, kas zino, gal pati jo sutikti neglesiu, tuomet zinoma, pirmasis ji sutiks jo tetis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrea @ 2007 07 20, 23:00)
Na zinoma, as juk ir nesispjaudau, kad jau NIEKADA NIEKADA, kas zino, kaip ta minute man susisvies  ax.gif , o kad vyrai ne tarpkojy stovi, tai zinau ir pati puikiai, juk ne tundroj gyvenu  ax.gif , kadangi planuojame vaikeli, tai sveciuosi ir man keista, kai, rodos irgi "apsisvietusios" nesupranta apie ka kalba vyksta(kalbu apie "paslapti" dovanota motinai, ne pie pati gimdyma), vyrui pasakiau, tai nusijuoke, jis matote neisivaizduoja is kur vaikai ateina, pats dalyvavo pirmojo savo vaikucio gimime ir puikiai viska supranta, kalbu apie savo nuostata, kuri galbut kazkada ir pasikeis.  ax.gif  4u.gif
Papildyta:
Aciu visoms padiskutavuioms su manimi, reikia gerbti ir kito zmogaus nuomone, nepamirskite to.  4u.gif O del vaikucio sutikimo siam pasauly, kas zino, gal pati jo sutikti neglesiu, tuomet zinoma, pirmasis ji sutiks jo tetis.  smile.gif

Ir apie kokia cia paslapti sneki,kad kitos net nesupranta.Gal tada reiketu aiskiau reiksti savo mintis g.gif ..O tokioms planuojancioms nestukems yra kitu temu kur galima labai aktyviai pasireiksti..
Atsakyti
Abu kartus gimdziau su vyru ir dziaugiuos ,kad buvo salia.Nes kai lieki viena tarp svetimu zmoniu ir svetimoi vietoi,oi kaip gera ir svarbu kai matai artima zmogu,jautiesi tiesog saugiau..Todel linkiu tau pakeisti savo nuomone ir pasitikti planuota ir svajota vaikeli kartu su vyru 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(juranda @ 2007 07 20, 14:00)
Paskaicius tavo pasisakyma, susidariau nuomone, kad tu dar esi sovietinio sukirpimo moteris,tau priimtina kai darbai buvo skirstomi i vyriskus ir moteriskus, kai vyras savo vaika galejo pamatyt tik per ligonines langa, kai vyrai tiesiog is principo nesikisdavo i vaiko auginimas, nes tai moteriskas darbas verysad.gif Laikai keiciasi......Taip mano vyras gimstant pirmam suneliui stovejo tarpukojyje, nes gydytojos tuo metu nebuvo ir padejo akuserei, as nieko nematau tame gedingo. Tuo metu taip reikejo. As pasirinkau vyra, kuris mane palaiko  ne tik  kai man gera bet kai ir sunku. Manau tokia pacia priesaika priemet ir jus g.gif
Galima klausima, kas yra vyras neskuduras?

Armstrongas rase "kai vyrai taps moterimis, o moterys vyrais - ateis pasaulio pabaiga". Ir sovietmetis cia nieko detas! Negaliu pakesti subobejusiu vyru kisanciu savo snapus po sijonu! Ir negaliu suprasti moteru kurios vinis i siena kala, bet pagimdyti be vyro jau negali! O tas pasakymas "mes gimdeme kartu..." Na, kazkoks nesusipratimas! O jei nezinai kokie buna vyrai, tai jau as tikrai tau nenupasakosiu. Gal pati pasidomek!
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 07 22, 15:40)
Armstrongas rase "kai vyrai taps moterimis, o moterys vyrais - ateis pasaulio pabaiga". Ir sovietmetis cia nieko detas! Negaliu pakesti subobejusiu vyru kisanciu savo snapus po sijonu! Ir negaliu suprasti moteru kurios vinis i siena kala, bet pagimdyti be vyro jau negali! O tas pasakymas "mes gimdeme kartu..." Na, kazkoks nesusipratimas! O jei nezinai kokie buna vyrai, tai jau as tikrai tau nenupasakosiu. Gal pati pasidomek!

Oi Laaila prajuokinai biggrin.gif o tai kaip tada su tais vyrais,kurie dirba ginekologais biggrin.gif o moteru dirbanciu vyriskus darbus as irgi nesuprantu :hmTavo poziuris yra labai viduramziskas,moterys gimdo ,vyrai eina i medziokle,bet laikai keiciasi ir nieko cia nepadarysi.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlita3: 22 liepos 2007 - 17:27
QUOTE(Laaila @ 2007 07 22, 12:40)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai pasaulio pabaiga jau turejo buti,kiek vyru darosi operacijas,noredami tapti moterimis?o moterys?gyvena su moterimis,elgiasi kaip vyrai...o moterys pagimdyti gali ir be vyru,tiksliau jos ir pagimdo be vyru,vyrai tik buna su jomis(ka ir turi daryti tikri vyrai,buti moterims "siena",parama)
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 07 15, 18:09)
nekilo noras paprasyti, kad vyras ir gimdyma priimtu?  lotuliukas.gif o ko ten stoveti issiziojus, tegu pats issitraukia savo vaika  tongue.gif
Jau toks ispudis, kad be vyro salia neisperetumet!

O buna ir taip, ir be prasymu tenka tai padaryti vyrui:) (kalbu is asmenines patirties).
Atsakyti