QUOTE(Laaila @ 2007 07 20, 13:31)
Jau tikrai nepavydziu vyru stovinciu tarpukojy per gimdyma! Man is principo tai atrodo absurdas! Kas cia su vyrais pasidare? Kodel jie tapo tokiais skudurais? Cia vien apie tai tik ir rasoma kaip jie gimdymuose sukinejasi, kaip vaikus augina, algas atiduoda... Man iskyla klausymas: ka veikia moterys? Ar cia atsirado tokia didele priklausomybe nuo vyru? Ar cia vyrai tampa moterimis?
Nieko panasaus anksciau neteko girdet
ha ha ha

Koks siaubas... Vyras pamatys tarpukoji

Galima pagalvoti, kad Jusiskis (jei toki turit) niekada nemate... O gal ir sekso siais laikas nera? Arba mylimasi su drabuziais ir misionieriaus poza
Iskilo esminis klausimas:
ka reiskia anksciau ? Prie Smetonos? Ar per II pasaulini?

Jei Jus asmeniskai dar menat tuos laikus, tai viskas aisku ir daugiau klausimu nera
Jei visgi Jus dar jauna ir taip mastote, tai tada uzjauciu... nuosirdziai...
Tik pikta, kad aplinka ar vyras, ar tevai suformavo tokia klaidinga moters nuomone...
Beje, jei idomu, tai per gimdyma vyras nestovi tarpukojy
QUOTE(Estrea @ 2007 07 20, 16:01)
Turiu savo tvirta, seniai susiformavusia nuomone ir zinau, kad vyras tikrai nedalyvaus gimdyme, tai yra moters paslaptis, atsinesta ir duota Dievo, jei jis butu norejes tai atskleisti jiems, butu suteikes galimybe gimdyti ir vyrams.

Ir negalima sakyti, kad cia koks sovietinis ar dar koks poziuris, visai netrokstu, kad vyras matytu mane tokioje padetyje, kam jam tuos kraujus matyti, nesupras tie vyrai, nesupras gimimo stebuklo, jiems tai neduota.
Kol nesilaukiau, ir as galvojau, kad vyras gimdyme nedalyvaus... Bet kai laukemes musu mazylio, tai net klausimu nekilo - vyras pats norejo... Juk vaikas abieju

O be to kudikio gimimas yra labai grazu, ir nieko ten baisaus ar siurpaus nera