Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 34 tema

QUOTE(Laputa @ 2011 10 27, 11:18)
Sutinku  drinks_cheers.gif Ir as vis randu, bet kad sale jie  normaliai nebepildo  verysad.gif Nieko verta papildoma nuolaida.

O man jokiu miuci ciuci patinka nebent tik silkines palaidinukes bei kelnes, o vat megztukai tai galetu buti idomesni.
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2011 10 27, 11:20)
O man jokiu miuci ciuci patinka nebent tik silkines palaidinukes bei kelnes, o vat megztukai tai galetu buti idomesni.

Chloja, nenorejau izeisti pritardama 4u.gif Nesmagu, jei taip nuskambejo..
Tik noriu pasakyti, kad man tebepatinka stilius. Randu ka pirkti, bet tik ne sale prekese doh.gif
Atsakyti
o man patiko neseni laikai, kai visos nuo ryto cia susirinkdavom ir nuorodomis dalindavomis - turbut ir del to jcrew "kabino" mane dar labiau. galvoju, kad reikia gera pusmeti pailseti, ir tada svieziai i jcrew vel ziureti biggrin.gif

gavos beveik atsisveikinimo kalba biggrin.gif geru pirkiniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2011 10 27, 09:56)
Sveiki,

as turiu sio megztuko xs dydi. Labai branginamas - tik karteli pori valandu pasipuosta su juo, nes labai labai grazus ir sunkiai pagautas:wub:
Tik labai gailiuosi,kad neemiau s ar net m dydzio. man su 90cm krutine norisi laisvesnio, nes tai yra vis delto boyfriend modelis.
Is vyro pavogiau tokios pat sudeties pilka megztuka, tai nesioju su didziausiu malonumu - toks laisvas ir fainas. Nesvarbu,kad dydis L, bet jauciuosi gerai, tik pries vyra geda - sako, gi taip ir reikejo sakyti,kad sau pirkai lotuliukas.gif
Sio megztuko pliusas,kad jis yra pakankamai ilgas, dengia normaliai nugara, dali dupciuko, zodziu, pats tikriausias ziemos megztukas.

As pritariu mergaitems, kad J.Crew issiseme, stilius kazkoks labai isgrynintas, megztuku modeliai nuobodus, romantikos nelike... Visa tai,kad grazu, daugumoje like, pasislepe, senesnese kolekcijose verysad.gif .

Chloja, butu labai idomu kada ir realia nuotraukyte pamatyti 4u.gif

O del J.Crew stiliaus nesutikciau - man atrodo, kad cia bus tas variantas, kai mums atsibodo, o ne J.Crew issiseme mirksiukas.gif Nes ne taip seniai atradome sia parduotuve, puoleme viska pirkti, viskas nauja, grazu atrode... o dabar tiesiog gal norisi jau kazko naujo ax.gif Bet asmeniskai man tikrai yra labai graziu rubu naujose kolekcijose, na gal dabar maziau raukiniu ir geliu - naturalu, kad su kiekvienu sezonu keiciasi kolekcijos, dabar tikrai stilius labiau isgrynintas. Bet kas nepaliauja manes zaveti J.Crew - tai spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 10 27, 12:18)
Sutinku  drinks_cheers.gif Ir as vis randu, bet kad sale jie  normaliai nebepildo  verysad.gif Nieko verta papildoma nuolaida.

As tai nemegstu tu nuorodu gaudyti doh.gif Jei kas uzrodo tuo metu, tai buna sugundo..o specialiai apskritai rubu neieskau, prisiperku dazniausiai atsitiktinai doh.gif , nes uzrodo ir labai patinka ax.gif

QUOTE(KRISTELA @ 2011 10 27, 12:32)
O del J.Crew stiliaus nesutikciau - man atrodo, kad cia bus tas variantas, kai mums atsibodo, o ne J.Crew issiseme mirksiukas.gif  Nes ne taip seniai atradome sia parduotuve, puoleme viska pirkti, viskas nauja, grazu atrode... o dabar tiesiog gal norisi jau kazko naujo ax.gif  Bet asmeniskai man tikrai yra labai graziu rubu naujose kolekcijose, na gal dabar maziau raukiniu ir geliu - naturalu, kad su kiekvienu sezonu keiciasi kolekcijos, dabar tikrai stilius labiau isgrynintas. Bet kas nepaliauja manes zaveti J.Crew - tai spalvos wub.gif

100% pritariu drinks_cheers.gif
Man Jcrew taip pat vienas is didziausiu privalumu to pacio rubo daug spalvu wub.gif ir ne tu tipiniu juoda, balta, melyna, raudona ax.gif
Man tai ten vis yra ir yra ka pirkti doh.gif wub.gif
Dar pro vaiku skyriu prasisuku (sau) wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pas kurias tarpininkes nera jcrew taxu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 10 27, 11:25)
Chloja, nenorejau izeisti pritardama  4u.gif Nesmagu, jei taip nuskambejo..
Tik noriu pasakyti, kad man tebepatinka stilius. Randu ka pirkti, bet tik ne sale prekese  doh.gif

Laputa, ka Tu, tikrai net nebuvo del ko isizeisti 4u.gif Cia gal is mano lupu taip nuskambejo blush2.gif
As irgi turiu galvoje tai,kad dairantis sale skyrelyje, nieko doro schmoll.gif
I ne sale kazkaip dar neleidziu sau uzsukti.
Na, nebent cafe capri in wool paziureti wub.gif Beje, bandziau sias kelnytes uzsisakyti per minus 25 procentus nuolaida visoms prekems, tai be sansu...
Rode,kad atsius tik 2012 metais, tai tarpininkaujantis mergaite sake,kad tiesioj jie jus neatsius... cool.gif

KRISTELA, tiesiog J.Crew nebelabai mus palepina graziais papildymais, tai kazkaip ir noras isbleso ax.gif O spalvos ju tikrai fantastiskos, bet, pavyzdziui, nebeperku rubeliu su spalvine nuoroda vintage - tokios pablukusios ar pablukintos tos spalvos, sendintos, tai man nebelabai... verysad.gif
O del megztukelio,gal kada imesiu realia wub.gif na, labai grazus jis, tik vis mastau, ar man sviesiaodei/sviesiaplaukei jis ne per pastelinis g.gif Bet siaip labai mielas, vertas grieko,kaip as sakau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 10 27, 10:43)
Pas kurias tarpininkes nera jcrew taxu?  ax.gif

Pas Kate25 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2011 10 27, 11:44)
Laputa, ka Tu, tikrai net nebuvo del ko isizeisti 4u.gif Cia gal is mano lupu taip nuskambejo blush2.gif
As irgi turiu galvoje tai,kad dairantis sale skyrelyje, nieko doro schmoll.gif
I ne sale kazkaip dar neleidziu sau uzsukti.

Chloja group.gif 4u.gif
I ne sale lendu, ir daznai.. Jauciu, man priklausomybe nors kaip nors jcrew pasigrozeti wub.gif

QUOTE(Jucke @ 2011 10 27, 11:47)
Pas Kate25  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 27 spalio 2011 - 10:54
QUOTE(Jucke @ 2011 10 27, 12:47)
Pas Kate25  thumbup.gif

O pas Rudaplauke yra taxai? g.gif

QUOTE(Laputa @ 2011 10 27, 12:54)
Chloja  group.gif  4u.gif
I ne sale lendu, ir daznai.. Jauciu, man priklausomybe nors kaip nors jcrew pasigrozeti  wub.gif
Aciu  4u.gif

As tai pastoviai lendu pasigrozet i naujienas ir ne sale wub.gif wub.gif wub.gif
Visad idomu, kas naujo, kas grazaus..
Dabar isigudrinau ir ideju ieskoti, nes pati siuti mokausi ax.gif Tai jau turiu a la Jcrew sijona lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2011 10 27, 12:03)
*O pas Rudaplauke yra taxai? g.gif

**Dabar isigudrinau ir ideju ieskoti, nes pati siuti mokausi ax.gif Tai jau turiu a la Jcrew sijona lotuliukas.gif

*Nera pas Rudaplauke, bet siandien nepirks blush2.gif

**Kaip faina bigsmile.gif
Atsakyti
paklausiu tada ir as ax.gif Pas kurai tarpininke yra taxai? g.gif
Atsakyti