Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

Priminkite, kur Kaune galima rasti sviestuvams tokiu, kaip zvakiu doh.gif Nezinau, kaip pavadinti net. Na va ta balta "zvakele" i kuria lempute sukasi blush2.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 26, 11:38)
Nesamone. Pas mus 2 kameros (o dabar dar kas deda vienos kameros blink.gif ?) ir skirtukai yra viduj, viskas tikrai ok!

Nuotraukose atrodo normaliai. O va idomu, kaip is arciau blush2.gif Gal cia kaip su tom dirbtinem gelem - kas vienam grazu ir ok, kitam baisiausias nusikaltimas geram skoniui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2011 10 26, 08:27)
Na minate man ant nuospaudos su tais langų padalinimais.
Sužinojau, kad juos galima daryti vidinius tik tada, kai langai jau buvo užsakyti unsure.gif
o vartus, jei pamenate, klausiau, apsisprendžiau dėti baltus, tai nesigailiu.

user posted image

del langu nesijaudink. Jei sudeta, tai sudeta. Palauk kol uzuolaidos uzsides, visa aplinka susitvarkys, tada pamatysi, ar jie tau labai gadina vaizda. O gal ir visai ne.
Ar jau issirinkot lauko duris?
Kas gamino vartus? Grazus, labai prie berzelio tinka smile.gif .
O jei dar iejima papuosi dedeliais baltais vazonais wub.gif (na cia ne visai balti):

user posted image

Del langu su skirtukais, man jie labai grazu ir nama puosia is isores... bet is vidaus man reikia atviro vaizdo, o ne vaizdo per grotas (zinoma, jei tas vaizdas yra ax.gif ). Jei dar karta reiketu rinktis, rinkciausi irgi be skirtuku. Bet pries tai reikia issirinkti gera sklypa biggrin.gif .
Arba patiko dar vienos forumietes (giedre.v) variantas - nuo gatves puses langai su skirtukais, o visi kiti langai ir vitrinos i kiema, be skirtuku.

Stai cia grazus klasikinis namas, kurim labai tiktu langai su skirtukais, bet as rinkciausi mieliau toki, tik su kitokiu balkonu smile.gif :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 26 spalio 2011 - 09:57
QUOTE(Cobre @ 2011 10 26, 10:45)
Nuotraukose atrodo normaliai. O va idomu, kaip is arciau  blush2.gif  Gal cia kaip su tom dirbtinem gelem - kas vienam grazu ir ok, kitam baisiausias nusikaltimas geram skoniui  mirksiukas.gif

Is arciau viskas gerai, ten net nera kam buti blogai doh.gif

QUOTE(vida777 @ 2011 10 26, 10:46)
Del langu su skirtukais, man jie labai grazu ir nama puosia is isores... bet is vidaus man reikia atviro vaizdo, o ne vaizdo par grotas (zinoma, jei tas vaizdas yra  ax.gif ). Jei dar karta reiketu rinktis, rinkciausi irgi be skirtuku. Bet pries tai reikia issirinkti gera sklypa  biggrin.gif .
Arba patiko dar vienos forumietes (giedre.v) variantas - nuo gatves puses langai su skirtukais, o visi kiti langai ir vitrinos i kiema, be skirtuku.

Durniausia kai skirtukas eina tiesiai akiu lygyje (man kai stoviu prie kriaukles...).
Mes irgi visur neskirstem, kad neatsibostu. Skirstem tik fasada, o miegamuju langu neskirstem...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 26, 09:38)
Nesamone. Pas mus 2 kameros (o dabar dar kas deda vienos kameros blink.gif ?) ir skirtukai yra viduj, viskas tikrai ok!

Kas nesamone lotuliukas.gif ?
Jeigu jums ok, tai ir man ok.
O i kuria kamera ideti skirtukai? Jie juk tada is abieju lango pusiu (vidaus ir isores) matosi skirtingai.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 10 26, 09:46)
del langu nesijaudink.

nesijaudinu.
mano akys jau priprato prie tokio vaizdo:)
dar palangės susidės, tai vėl pasikeis vaizdelis.
be to ir aš noriu vaizdo iš vidaus ne per grotas:)
garažo vartus darė Ryterna, man jie labai gražūs:)
nors kai kas pirštus prie smilkinio sukioja:)
o tas berželis tai net nežinau..pagal taisykles medžiai turi būti ne arčiau 5 metrų iki namo..vis pamirštu žingsnius paskaičiuot, kokiu atstumu jis stovi..
atrodo labai gražiai, ypač pavasarį-vasarą - vaikų vonioje tai nerealus vaizdas, nes visa laja palei langą.
bet ar neužknis manęs jo žiedų/lapų byrėjimas pro visus galus..
duris išsirinkau, labai ilgai gamina, bus tik dar po mėnesio.
bus baltos su stiklu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taburete: 26 spalio 2011 - 09:57
QUOTE(mamaSandra @ 2011 10 25, 22:41)
dar visai neblogai atrodo kai kelios sienos vienais tapetais kelios kitais, tik is tos pacios kolekcijos. Kazkaip LT tu tapetu kainos kosmines, ko gero reiks siustis...

irgi puoliau investigation atlikt ltv portaluose tapetu toile de jouy paieskoje, kaina kazkur panasiai kaip uk, bet pasirinkimas skurdokas, jau su MB aptarem kad is sandasupplies.co.uk uzsisakysim, kaina 22,5 svaru pvz svetainei nusiziurejom sita http://www.sandasupp...mp;textpageref=
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2011 10 25, 22:35)
mes ir zadam deti tapetus del to kad sienos trukineja , o kambarys tai taisiklingas keturkampis su vienu langu .
Sunaus kambarys jau toks su sviesiais tapetais padarytas , galvoju gal dukrai kazko idomesnio reiktu  g.gif  ( as ne apie lipdukus ar ruuuzavas sienas )
gal iki puses vienais tapetais po to plona balta apvadeli ir iki virsaus kitais  g.gif

man visai patiko ideja kuria RK pasinaudojo: dazyti sienas dviem spalvom ir per viduri deti medini balta apvadeli. Ta apvadeli galima butu pagal baldu spalva arba pagal grindjuosciu arba pagal lubinui apvadu spalva nudazyt.
Bet jei sienos trukineja tai dazyt nelabai galima g.gif
Jei labai norisi vienspalviu sienu - galima det tapeta dazoma, tada netrukines.
O kokio dydzio tie itrukimai? nes jei tapetas plonas, tarkim silkinis, tai jis nesitempia ir gali trukt kartu su siena g.gif
Papildyta:
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 10 26, 00:27)

kazkada buves dailus, bet jau atgyvenes savo...
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 26, 10:38)

Ta "bulviu maisa" keisk. Stova grazus  ax.gif
Labai dailus tie pavyzdziai. Nemanau, kad jie brangus baisiai g.gif .
O kiek kainavo, jei ne paslaptis?

110 lt kainavo
o tie pavyzdziai, tai reikiamo dydzio sirma ~50svaru + siuntimas....
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 10 26, 10:55)
O i kuria kamera ideti skirtukai? Jie juk tada is abieju lango pusiu (vidaus ir isores) matosi skirtingai.

Matosi taip pat viskas is visu pusiu biggrin.gif . O tu matei realybej? Net kad kazkas atrodo blogai, man net minciu nebuvo g.gif
Skirtukas pirmam stiklo pakete is lauko, is vidaus gaunasi antram.
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2011 10 26, 10:27)
Na minate man ant nuospaudos su tais langų padalinimais.
Sužinojau, kad juos galima daryti vidinius tik tada, kai langai jau buvo užsakyti unsure.gif
o vartus, jei pamenate, klausiau, apsisprendžiau dėti baltus, tai nesigailiu.
va taip dabar atrodo..

Man asmeniškai netinka čia nei balti langai, nei balti garažo vartai schmoll.gif .
Na bet nereikia įsižeisti, nes kiek žmonių, tiek nuomonių smile.gif .
Atsakyti
4u.gif
Na, o jei ant langu det naktines uzuolaidas ir medines horizontalias placias zaliuzes??? g.gif

Jas nakciai ir darinet, esu maciusi ant "langeliuotu" langu....
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2011 10 26, 12:18)
Man asmeniškai netinka čia nei balti langai, nei balti garažo vartai  schmoll.gif .

neįsižeisiu tikrai.
yra gražu man - ir tai svarbiausia.
Atsakyti
ziuriu cia baisios aistros verda del tu skirtuku ir uzuolaidu g.gif
pasisakysiu ir as:
pirmiausia del langu skirtuku - esu maciusi variantus ka skirtukai tarsi atskiras remas sukalami ir su vinutemis prikalami prie lango remo. Liaudiskai tariant tie stapikai sukalami norima forma ir i lango rema isistato. Cia jau pasirinktinai kaip kas nori ar is vidaus ar is isores, man asmeniskai graziau is isores.
Pas mane sodyboj senovine veranda taip padaryta, taigi norui esant galiu tuos stapikus nuimt, langa nuvalyt ir uzdet vel. Patogu, o jei atsibos - galiu isvis juos panaikint. Vienintele beda ta, kad lauko puseje jie nors ir dazyti, bet nuo saules ir lietaus paaizeja, taigi nera ilgaamziai. Kita pertus po kokiu 10 metu galima bus kita forma susikalt, vis ivairove.

del uzuolaidu:
cia jau mano subjektyvi nuomone, todel prasyciau neisizeist.
Nesuprantu zmoniu, kurie visais imanomais budais siekia uzsidangstyti, pasislepti nuo pasaliniu. As pati ilga laika gyvenau isvis be uzuolaidu (skandinavu interjeruose tai itin populiaru) ir nejauciau jokio diskomforto. Gal del to, jog neturiu ka slepti, na ir gyvenimo budas toks, kad nuogu uzpakaliu po namus nevaikstau.
Kadangi tai klasikos ir provanso tema - liudina kartais keistos zmoniu idejos del zaliuziu...horizontaliu - ypac. Mums iprasti roletai ant langu - irgi baisybe, bet negi uzdrausi zmogui, jei jam labai reikia.
Sioje temoje tikrai yra merginu turinciu gera skoni, tai ko gi nepaklausius, juk pateikiami pavyzdziai su interjeru nuotraukomis.
Tikrai linkiu issirinkt grazius langu rubus, nesudarkant kuriamo interjero 4u.gif
Atsakyti