Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(elitarai @ 2011 10 15, 15:59)
Nenustebciau,jeigu rastumete su europinemis lempomis,nes dabar stebiu pas juos europejinio interjero lyg bangele ateitu,nes gerokai pakito siulomu prekiu asortimentas parduotuvese,ko pries 12m nemaciau tikrai.

net apziurejau namuose kokie pas mus patronai, tai is 4 sviestuvu nei vieno su tokiu. visi isukami smile.gif
Atsakyti
4u.gif

Sveikos vel...
Gal turite kokiu graziu miegamojo lovu klasikiniu?
Susimetem, nebeissirenkam, buvau nuziurejus baltos odos, su galvugalyje tokiom, kaip knopkutem, nuejo vyras paziuret uzprotestavo, kad jam ne...
Atsakyti
va prasom balta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2011 10 15, 19:44)
va prasom balta
user posted image

O tu cia Lietuvoj radai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 10 15, 19:52)

http://www.subtila.l...a-quot--24.html
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 10 15, 18:52)

taip, mano tokia ax.gif tik ne balta ir kojeles kitos, nes sonus ilgesnius dariau
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 15, 00:20)
Tada man bus  biggrin.gif
O jus konstravot patys? Kazi kiek gali toks kainuot, kokiu 12 kvadratu ax.gif ?
O gal foto galim tavo nameliuko  bigsmile.gif  bigsmile.gif ?

MB pats dare, medziagos apie 3000 Lt kainavo... Idesiu kada prie progos foto, dabar prie to kompo kur nuotraukos neprieinu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gricė @ 2011 10 15, 09:21)
Zaneta, ar tie gaubteliai su tokiom kaip sąvarželėm? Mačiau pirkti, pakilojau, nes nesupratau, kaip užsideda ir laikosi  g.gif Man tokių 5 reikia ant toršero, pabijojau, kad netiks, o kur paskui dėti...
Jie nėra pigūs. Jei neklystu, aš mačiau kažkurioje parduotuvėje PC Panorama ar Europa, neprisimenu. Gal kur ir pigiau yra?

g.gif aš ta tvirtinima apibudinciau taip: lyg znyples, kurias praskleidus dedi gaubteli tiesiai ant lemputes. doh.gif
Jei nepamirsiu idesiu nuotrauka kita savaite.
Atsakyti
Vilze, stai tokie buna gaubciukai, kurie maunasi ant lempuciu.

user posted image

Jie aisku buna nedideli,nes pagrindine ju atrama yra lempute. 4u.gif
Jeigu tavo nuziuretos lempos atsisuka tie vamzdukai i kuriuos sukasi lempute, gal ir su jais butu galima prispausti tradicini gaubteli. Tik, kad pas pasirinkimas visokiu gaubtu nerealiai skurdus, o kainos uzlauztos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukas: 16 spalio 2011 - 08:32
QUOTE(aistukas @ 2011 10 16, 09:32)
Vilze, stai tokie buna gaubciukai, kurie maunasi ant lempuciu.

user posted image

Jie aisku buna nedideli,nes pagrindine ju atrama yra lempute.  4u.gif
Jeigu tavo nuziuretos lempos atsisuka tie vamzdukai i kuriuos sukasi lempute, gal ir su jais butu galima prispausti tradicini gaubteli. Tik, kad pas pasirinkimas visokiu gaubtu nerealiai skurdus, o kainos uzlauztos.

dekui. aisku geriausiai but vietoj viska apziuret, bet sitos internetines dazniausiai neturi realiu parduotuviu. kas del pasirinkimo tai uk macius as tu gaubteliu, tikrai. jauciu geriausiai butu iskart rinktis toki, kuris iskart su gaubteliais, ir nesukt galvos tiks-netiks. g.gif
Papildyta:
http://www.thelighti...productid=49509
arba
http://www.inspiredb...ze-p-17335.html
nu va man sitie is galvos neiseina vis, bet nezinau kaip su dydziu, jau karta klausiau, bet niekas gal nesusidure su tuo. ta prasme kad jei kambarys 4x4, o aukstis 2,6m tai kokio dydzio mazdaug sviestuvas galetu buti g.gif
Atsakyti
merginos, sveikos, pasirodysiu trumpam, nes truputį bendravau kai įsirenginėjau studiją klasikiniu - provanso stiliumi (be jokių dizainerių, kaip pati įsivaizdavau). užuolaidos gelsvos - kur pirkau papigiai po 8 lt, rašomasis stalas iš vokietijos, už 540 lt, sofa gal truputį pagal spalvą ne į temą, bet buvau nusipirkusi anksčiau, tai nebuvo kaip pakeisti, čia nuomuojamos patalpos reikėjo išnaudoti tai kas buvo blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2011 10 15, 14:59)
labai patiko ir man jos darbai  wub.gif  noreciau kad ji padetu irengti namus  bigsmile.gif idomu ji iki Kauno atvaziuotu

Jeigu esi zinoma Lietuvoje persona (arba pazysti tokiu) ir esi turtinga, tada gal ir taip mirksiukas.gif Kitaip sakant tai yra "atskira kategorija" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 16 spalio 2011 - 13:38
o kaip tik apie ja per LRT rodo
Atsakyti