Įkraunama...
Įkraunama...

Top Shop parduotuvė

QUOTE(Daiva R. @ 2012 01 21, 10:34)
Dekoju uz atsakyma  4u.gif
O ta sluoste turbut pajuodavusi nuo purvo? Kaip ja plauti galima?

nu zinok pas mane ji tikrai nepajuodavus,
nors tikrai galvojau,kad taip bus, nes grindis kaip minejau plaunu kiekviena diena.
beje, ta sluoste nusiima ir ja galima isskalbti, nors as kol kas tikrai nebandziau to daryti.
Atsakyti
Sluoste kuo puikiausiai skalbiasi - skalbiu beveik po kiekvieno naudojimo. O ir siaip sepeciu esu labai patenkinta, tikrai manevringas ir patogus - visus savo 100kv isplaunu labai patogiai ir greitai. Nepagalvokit, kad reklama, su top shop nieko bendro neturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wuwuwu @ 2012 01 21, 11:04)
Sluoste kuo puikiausiai skalbiasi - skalbiu beveik po kiekvieno naudojimo. O ir siaip sepeciu esu labai patenkinta, tikrai manevringas ir patogus - visus savo 100kv isplaunu labai patogiai ir greitai. Nepagalvokit, kad reklama, su top shop nieko bendro neturiu  4u.gif

tikrai pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal bus atsiliepimų apie Rainbow Hula Hoop lanką? rolleyes.gif http://www.topshop.l...a...irp=1&pcs=2
Atsakyti
Atėjau pasiguosti verysad.gif . Nors viena iš pirmųjų buvau nusipirkusi mopsą, turbūt pirmai jis ir sugedo. Bet jau susiskambinau su tai sakė neremontuoja, bet pakeis nauju, tad po savaitgalio nešiu išsiuntimui. Nu trūksta man jo švarinant namus
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2012 01 21, 23:20)
Atėjau pasiguosti verysad.gif . Nors viena iš pirmųjų buvau nusipirkusi mopsą, turbūt pirmai jis ir sugedo. Bet jau susiskambinau su tai sakė neremontuoja, bet pakeis nauju, tad po savaitgalio nešiu išsiuntimui. Nu trūksta man jo švarinant namus

O kas atsitiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 01 22, 00:41)
O kas atsitiko?  g.gif

Nebesiregulioja garo padavimo stiprumas, nebeveikia įjungimo ir iš jingimo mygtukas. Įkišus kištuką į rozetę purškia vanduo kaip iš fontaniuko srovele ir pats korpusas labai pradėjo kaisti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2012 01 22, 11:55)
Nebesiregulioja garo padavimo stiprumas, nebeveikia įjungimo ir iš jingimo mygtukas. Įkišus kištuką į rozetę purškia vanduo kaip iš fontaniuko srovele ir pats korpusas labai pradėjo kaisti verysad.gif

Maniskiam irgi kazkas blogai, nors garai reguliuojasi ir ijungimas/isjungimas kol kas veikia, bet korpusas labai kaista ir vakar bandziau valyti plyteliu siules tai toks jausmas, kad jam truksta galingumo, ora pucia, o garus kartais pucia kartai ne... schmoll.gif Mastau ji pavalyti su ta spec adatele, gal nuo kalkiu uzsikimso... Ir jauciu jam vis del to reiketu disceliuoto vandens, o ne is po ciaupo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 01 22, 16:11)
Maniskiam irgi kazkas blogai, nors garai reguliuojasi ir ijungimas/isjungimas kol kas veikia, bet korpusas labai kaista ir vakar bandziau valyti plyteliu siules tai toks jausmas, kad jam truksta galingumo, ora pucia, o garus kartais pucia kartai ne...  schmoll.gif Mastau ji pavalyti su ta spec adatele, gal nuo kalkiu uzsikimso... Ir jauciu jam vis del to reiketu disceliuoto vandens, o ne is po ciaupo... verysad.gif

Nepastebėjau, kad būtų buvusi pridėta speciali adatėlė... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 01 22, 18:20)
Nepastebėjau, kad būtų buvusi pridėta speciali adatėlė...  g.gif

Ji prisegta prie instrukcijos anglu kalba... 4u.gif
Vien zo, pravaliau, pripiliau acto-vandens tirpalo, ijungiau... Nu ir nieko gero - kaista nezmoniskai, garu sroves normalios nera, dabar isjungiau, palauksiu kol atves, tada dar pabandysiu... Bet jis nuolatos burzgia, tipo gamina garus, bet vietos garu oras ir vanduo lasa... Jauciu ir man teiks nest i garantini...
audradv, papasakok kaip seksis grazinimas... 4u.gif
Beje mes beveik tuo pat metu pirkom, as truputi veliau, nu kazkaip netikiu, kad jis taip trumpai veikia... verysad.gif
Atsakyti
negi niekas nebande skin spa aparaciuko?
Atsakyti
O man beveik nulūžo ta vieta, kur kotas fiksuojasi. Informavau pardavėja, ir kotą pasikeičiau, kol neatsirado mechaninis pažeidimas (dabar tik plastmasė toje vietoje pabąlo....) Kol galioja garantinis, reikia tvarkytis smile.gif
Atsakyti