Įkraunama...
Įkraunama...

Top Shop parduotuvė

laba merginos,
temo neskaičiau ir neseku,tad einu tiesiai prie reikalo blush2.gif
ar kas turit delimano indus ir kokie atsiliepimai apie juos? g.gif 4u.gif
ačiū už atsakymus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 03 15, 17:20)
Gal kas turit isigyje Spin and Go Pro sluoste ir galite parasyti kas gamintojas? smile.gif

MADE IN TAIWAN smile.gif
Sulaukiau pagaliau savo šluotos, dvi savaites laukiau lyg stebuklo, o pasirodo visiškas š... nebent ja plauti švarias grindis... dabar net už dyką aš jos neimčiau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(juraza @ 2012 03 17, 21:49)
MADE IN TAIWAN smile.gif
Sulaukiau pagaliau savo šluotos, dvi savaites laukiau lyg stebuklo, o pasirodo visiškas š...    nebent ja plauti švarias grindis...  dabar net už dyką aš jos neimčiau. schmoll.gif

siaip jau geriausiam rezultatui pasiekti as visada pries plaunant issiurbiu grindis ir nesvarbu kuo plauciau ar sita sluota, ar Viledos ar kokia kita.
Atsakyti
as taip pat issiurbiu . Is pradziu su spin and go pravariau nesiurbusi,tai prikibo viskas ir siulai is dulkiu susiverpe.Na,bet kai issiurbliuoji,tai visai smagu su ja .Bet neisivaizduoju,kaip dar ir dulkes su ja sluosto.Nera taip kaip reklamoje.
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 03 17, 23:43)
siaip jau geriausiam rezultatui pasiekti as visada pries plaunant issiurbiu grindis ir nesvarbu kuo plauciau ar sita sluota, ar Viledos ar kokia kita.

drinks_cheers.gif
Lygiai taip as darau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 03 15, 22:42)
as ir neapsisprendziu, ar is topshopo imt ar analoga is kitur daug pigesni.. na as apie spin ant go pro kalbu smile.gif bet va vienam psl pasiskaiciau tai atsiliepimai labai blogi, gal netokia pat kaip topshopo.. ? va cia http://www.aliba.lt/...n-go-pro/p71546

Apie Aliba Spin and Go čia galite paskaityti http://www.skundai.lt/?id=24345

QUOTE(eglaite2 @ 2012 03 16, 16:58)
Visgi suabejojau ir nepasinaudojau siuo pasiulymu. Butu saunu veliau sulaukti ispudziu is mamyciu, nusipirkusiu si prietaisa ax.gif.

Tiesa, norejau dar paklausti, ar Ermitaze buna tik H2O Mop X5 valymo prietaisas is Topshop ar ir Spin & Go Pro valymo rinkinys? g.gif

Ermitaže nėra Spin and Go Pro, bent jau Klaipėdoje.

QUOTE(juraza @ 2012 03 17, 22:49)
MADE IN TAIWAN smile.gif
Sulaukiau pagaliau savo šluotos, dvi savaites laukiau lyg stebuklo, o pasirodo visiškas š...    nebent ja plauti švarias grindis...  dabar net už dyką aš jos neimčiau. schmoll.gif

Čia originalus iš Taiwan? Aš irgi nemažai domėjausi, nes noriu tokį įsigyti ir susidariau nuomonę, kad originalusis geriau už analogus.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2012 03 16, 22:51)
Tai senesnis modelis nei tas zalias H2O ir antgaliai kitokie. Su situo drabuziu  bei langu antgaliu nera.

Na man atngalis mopso , skirtas valyti langus nepatinka, nes nenuvalo jis langų reikia sausinti, kad neliktų lašiukų Žymia geresnis daiktas yra langams skirta spec. šluostė 4u.gif
Atsakyti
šiandien vyras Klaipėdos Bauhofe matė tą Spin and go, bet pavadinimas kitoks buvo, kažkoks spin mop ar panašus, ant dėžės nebuvo SPIN & Go Pro . Kaži čia tas pats ar ne? Nes šalia buvo kitokių prekių iš Top Shop.
Gal kas turi originalų iš Top Shopo ir galit parašyt, kaip ten rašo ant dėžės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stintele: 19 kovo 2012 - 11:07
Čia originalus iš Taiwan? Aš irgi nemažai domėjausi, nes noriu tokį įsigyti ir susidariau nuomonę, kad originalusis geriau už analogus.
[/quote]

Tikriausiai originalus, pirkau top shope
Atsakyti
Supratau, reiskias nereikia man to spin and go, nesiruosiu pries tai siurbliuot biggrin.gif taip ir maniau kad joje viskas susivels ir plaukai ir dulkes..
Atsakyti
[quote=juraza,2012 03 19, 13:48]
[/quote]

Tikriausiai originalus, pirkau top shope
[/quote]

o ką ant dėžės rašo? Ar ir rašo Spin & Go Pro? Ar kažką kitko? Gal netyčia nuotrauką dėžės turite? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2012 03 16, 23:33)
Ne apie zalia kalbu  schmoll.gif
Filmuke kuris rodomas su raudonu - komplektacijoje daugiau antgaliu ir sepeteliu, taciau grupinio akcijoje, kurioje galima isigyti uz 179lt, parasyta, kad komplektacija skiriasi nuo pristatomo filme. O tada surasyta labai mazai priedu.  4u.gif Ir raudonas galingesnis uz zalia. Zaliam tikrai galios galetu buti daugiau, todel gundausi as tuo raudonu, nes zaliojo darbu nesu patenkinta  blush2.gif

Supratau, kad apie raudona, o ne apie zalia kalbat. Galingumo nezinau, tikrai nieko negaleciau pasakyt, bet del paciu antgaliu, jie ten visai maziukai (skersmuo), sunkiai butu ka valyti su jais. Nebent kokias nedideles demeles.
Atsakyti