Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

labas rytas smile.gif

QUOTE(jauniute @ 2011 11 16, 23:59)

is viso pastarosiom dienom man depresija ir del diabeto, jauciu kaip pervargau nuo tos prieziuros, jau imu nuleist rankas ir nesinori jokiu cukru matuot nieko, nes matuok ne mataves o vistiek didelis, edi ar needi vistiek, tai kokia prasme tad? g.gif

niu baik tu...aisku kad viskas nusibosta, bet gyvas i zeme nesulysi sad.gif

ankciau jaunesne saves klausdavau, niu uz ka man toks geris atiteko....niu bet gyveni ir tiek

QUOTE(Kamillota @ 2011 11 17, 10:05)
Labas rytas  4u.gif einu kavos plikytis drinks_cheers.gif

As taip pat nebuvus, ir nenoriu pabuvoti, vis dar pati nuslaiuziu arba MB atnesa valgyti  blush2.gif  bigsmile.gif
Tai va niu, as jau prisihipinus, kraujagyslese jau yra pakitimu  verysad.gif
KMUK sesytes pasakojo, kad net neisivaizduojam mes kiek atveza savaitgaliais diabetiku su hyper ar hipo  doh.gif Tai buna, kad specialiai pririja, nesileidzia vaistu ir greitaja jau kviecias, kai cukrus jau didelis arba tiek vaistu susileidzia, kad jau paeiti nebegali unsure.gif atpompuoja su laselinem, nuleidzia cukru i norma/arba uzkelia, ir paleidzia, o jau irasuose yra "komplikacija". Tokiu "komplikaciju" prisirinke lengvai gauna prarasto nedarbingumo ismokas, kaip ir kelialapius i sanatorijas  unsure.gif o va, tokios kaip mes, prisiziurincios - laimes dalykas, kad kazka gautum  doh.gif
Arba buna i skyriu paguldo diabetika, tai daktarai ir taip, ir taip koreguoja dozes ir vaistus keicia, o cukraus kaip nenumusa taip nenumusa. Pasirodo, pasikavoje zmones ryja maista  doh.gif

niu jop...
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Kamillota teisi dėl maisto ligoninėse, bet kita vertus, kas maitinasi namuose pagal ligoninės režimą?Namuose visai kitoks gyvenimo tempas ir judėjimas nei ligoninėse, darbų ir problemų daug, o vien gulint palatose ir toliau nenueinant ga; ir galima dozes nureguliuoti bet namuose vis tiek leidimosi kiekiais keisis, aš taip manau 4u.gif Čia gal daugiau nuo žmogaus priklauso, jei jis pats norės tai susiims jei ne tai ką bedarysi nieko nepakeisi verysad.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

nakti stipria hipo turejau, su angelais snekejau, prisirijau kaip uz dvide6imt ir nudmigau miegot, o ryte cukrus tik 8 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Wild Pearl @ 2011 11 17, 10:57)
Labas rytas smile.gif

Kamillota teisi dėl maisto ligoninėse, bet kita vertus, kas maitinasi namuose pagal ligoninės režimą?Namuose visai kitoks gyvenimo tempas ir judėjimas nei ligoninėse, darbų ir problemų daug, o vien gulint palatose ir toliau nenueinant ga; ir galima dozes nureguliuoti bet namuose vis tiek leidimosi kiekiais keisis, aš taip manau  4u.gif Čia gal daugiau nuo žmogaus priklauso, jei jis pats norės tai susiims jei ne tai ką bedarysi nieko nepakeisi  verysad.gif

taip itin tiksliai ir gerai dozes gali susireguliuot ir ju laikytis tik tuomet, jei gyveni siltnamio salygomis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamillota @ 2011 11 17, 10:05)
Labas rytas  4u.gif einu kavos plikytis drinks_cheers.gif

As taip pat nebuvus, ir nenoriu pabuvoti, vis dar pati nuslaiuziu arba MB atnesa valgyti  blush2.gif  bigsmile.gif
Tai va, as jau prisihipinus, kraujagyslese jau yra pakitimu  verysad.gif
KMUK sesytes pasakojo, kad net neisivaizduojam mes kiek atveza savaitgaliais diabetiku su hyper ar hipo  doh.gif Tai buna, kad specialiai pririja, nesileidzia vaistu ir greitaja jau kviecias, kai cukrus jau didelis arba tiek vaistu susileidzia, kad jau paeiti nebegali unsure.gif atpompuoja su laselinem, nuleidzia cukru i norma/arba uzkelia, ir paleidzia, o jau irasuose yra "komplikacija". Tokiu "komplikaciju" prisirinke lengvai gauna prarasto nedarbingumo ismokas, kaip ir kelialapius i sanatorijas  unsure.gif o va, tokios kaip mes, prisiziurincios - laimes dalykas, kad kazka gautum  doh.gif
Arba buna i skyriu paguldo diabetika, tai daktarai ir taip, ir taip koreguoja dozes ir vaistus keicia, o cukraus kaip nenumusa taip nenumusa. Pasirodo, pasikavoje zmones ryja maista  doh.gif

eik tu sau??? blink.gif taip padaryt ir nesugalvociau, suprantu jei taip daro,koks jaunimelis, paaugliukai nedabrende, niu bet jei suauge zmones tai tyliu blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2011 11 17, 08:35)

nestoreju? blink.gif brangioji, as per pastaraji menesi, du kg virsvorio ant saves uzsidejau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(slitka @ 2011 11 17, 10:15)
labas rytas smile.gif
niu baik tu...aisku kad viskas nusibosta, bet gyvas i zeme nesulysi sad.gif

ankciau jaunesne saves klausdavau, niu uz ka man toks geris atiteko....niu bet gyveni ir tiek

aha, as ir anksciau klausdavau uz ka, kodel, o dabar tai jau nebeklausiu, tiesiog siaip atsibodo ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2011 11 17, 10:57)
Kamillota teisi dėl maisto ligoninėse, bet kita vertus, kas maitinasi namuose pagal ligoninės režimą?Namuose visai kitoks gyvenimo tempas ir judėjimas nei ligoninėse, darbų ir problemų daug, o vien gulint palatose ir toliau nenueinant ga; ir galima dozes nureguliuoti bet namuose vis tiek leidimosi kiekiais keisis, aš taip manau  4u.gif Čia gal daugiau nuo žmogaus priklauso, jei jis pats norės tai susiims jei ne tai ką bedarysi nieko nepakeisi  verysad.gif

Ta prasme, sake, kad sokolado plytu N suvalgo, bandeliu, sausainiu ir t.t. aisku, kad be papildomo insulino doh.gif
QUOTE(jauniute @ 2011 11 17, 11:07)
labas rytas 4u.gif

nakti stipria hipo turejau, su angelais snekejau, prisirijau kaip uz dvide6imt ir nudmigau miegot, o ryte cukrus tik 8 4u.gif
Papildyta:
Papildyta:
eik tu sau??? blink.gif  taip padaryt ir nesugalvociau, suprantu jei taip daro,koks jaunimelis, paaugliukai nedabrende, niu bet jei suauge zmones tai tyliu blink.gif
Papildyta:
Papildyta:
aha, as ir anksciau klausdavau uz ka, kodel, o dabar tai jau nebeklausiu, tiesiog siaip atsibodo ir tiek 4u.gif

Dziaugiuos, kad angelai parsiunte i namus 4u.gif Tiek jaunimelis, tiek pagyvene zmones taip elgiasi doh.gif gal gyventi atsibodo? g.gif

Man seniau buvo depresija, dabar visai nieko, gyvenu, valgau, insulino susileidziu ir vel gyvenu rolleyes.gif Kas nesiseka, tai laikytis dietos, vistiek ir pyrago valgau, ir sokoladus, ir traskucius ir dar visoki biesa doh.gif bet cukrus stengiuos palaikyti normoje blush2.gif Nezinau, kad ir nestumas, bet net drebu kaip noriu kazko skanaus, vyras karta mane pamates tokia parduotuvej sustojusia ir drebancia - issigando doh.gif Pvz. man skanus maistas yra vienas is gyvenimo malonumu wub.gif wub.gif wub.gif skaniai pavalgyti, turbut niekada neatsisakysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 11 17, 10:07)
nestoreju? blink.gif  brangioji, as per pastaraji menesi, du kg virsvorio ant saves uzsidejau doh.gif

Kai užsidėsi 20, tada galėsi kalbėt cool.gif
Atsakyti
kaip sakoma pacios savo kuno seimyninkes esam mirksiukas.gif , musu liga parodo kad dar labiau turim save priziureti.O ligonineje atsimenu tikrai bajeriu budavo su tuo valgymu,vieni prisiziuri kiti, beleka valgo, ir nori dozes sureguliouoti, nu zodziu tik nuo saves reikia pradeti, o ne daktarus kaltinti kartais:)pagal save zinau smile.gif

Atsakyti
hi.gif Laba dienele,

As siandien pamirsau matuokli namie doh.gif Tai jau zinokit geriau pamirsti insulina nei matuokli unsure.gif

Keliavau ryte i sporto kluba, tad cukriuko nesimatavau, nes zadejau pasimatuoti pries fitness4.gif . Deja deja....

Uztai pusdieni teko pravaikscioti bijant , kad neuzhipuociau ir nepajausciau, kas man daznokai nutinka po sporto bijau.gif

Gerai, kad viskas gerai ax.gif Grizau namuciu ir cukriukas normoje 5.8mmol thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 11 17, 19:12)
cukriukas normoje 5.8mmol  thumbup.gif

nu liux thumbup.gif tikrai,as irgi tampausi visa savo turta,bijau kur nors palikti.
Atsakyti
la mergytes, na sian gavau pirma kart neigaluma 50proc. ir dabar nebezinau ar rei butinai pranest darbdaviui?gal zinot?
tiesa ryte atsikeliau su 10 blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikina: 17 lapkričio 2011 - 21:47
QUOTE(Kikina @ 2011 11 17, 22:46)

O kiek vakare leidais? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2011 11 18, 08:53)
O kiek vakare leidais?  rolleyes.gif

si kart 18
Atsakyti
QUOTE(Kikina @ 2011 11 17, 22:46)
la mergytes, na sian gavau pirma kart neigaluma 50proc. ir dabar nebezinau ar rei butinai pranest darbdaviui?gal zinot?

ziurint koks tavo darbdavys, apie mane tik mano paskutinioji darboviete zino, o pries tai buvusioms nesakiau, ai maziau pletku ir uzuojautu....bet pliusas tas kad per metus turi papildomai savaite atostogu, bendradarbiai zinos ka daryt, jei bloga pasidarys, dar kazkokiu nuolaidu yra biggrin.gif
tiesa, jei neklystu NPD keiciasi.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 17 lapkričio 2011 - 21:56