Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

Sveikutės, senai bebuvau užsukus smile.gif Smagu, kad yra naujų merginų 4u.gif
Tepaluota, na sakyčiau šiais metais dažnokai tave tos ligos palaužia. Ar pas doktarus aini?
Inge37 pabandyk ką auga57 pasiūlė, man padeda. Nu užtampo biški, bet nieko - padeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2011 11 21, 14:42)
aha, dabar vaiksto toks vienos dienos vemimo virusas...  doh.gif mes ji pasigavom pries kelias savaites zaidimu kambary X-planet, kai sventen vieno vaikiuko gimtadieni... Nu tada ir prasidejo  doh.gif Vemem visi is eiles be isimciu kas 2 dienas  doh.gif o po savaites isvaziavom i kaima, kur susitikom su MB seses seima, tai ir jiems sita zaraza perdavem.....  doh.gif

Spėju, kad šie virusai ir bus pas mus.Didžioji jau irgi pasireiškė doh.gif Liko vyrija wacko.gif
Tepaluota tavo atveju eičiau bent pasitikrinti, tiek dienų temperatūra laikosi, nejuokas unsure.gif
Atsakyti

niu TEpaluota nepasiduok,kas cia dabar pasidare, taisykis greiciau

QUOTE(oksy @ 2011 11 21, 18:14)

Inge37 pabandyk ką auga57 pasiūlė, man padeda. Nu užtampo biški, bet nieko - padeda  biggrin.gif

aga as irgi sita buda praktikuoju, tikrai padeda, o jei kimsti tai garais pakvepuot gerai
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2011 11 21, 18:48)
tai jau prisiciulbejai  g.gif ,bandyk siltu vandeniu su druska paskalauti,arba medetku nuoviru...

nea, ne man ,cia dukrai:)aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inge37: 21 lapkričio 2011 - 18:01
Laba vakareli,

visiems ligoniukams po balioneli 4u.gif

Sveikit greaiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 11 21, 09:11)
nusisauciau brangioji is laimes, jei pas man jie tiktai taip durniuotu biggrin.gif  va kai atsikelsi ryte su dvidesimt arba nieko nevalgysi, o pamatus 18, o cia skaitysim durnyste smile.gif

nenoriu as taip schmoll.gif Mane jau ir taip kaip yra nervina doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Eilini ryta isitikinu - kaip gera nedirbti thumbup.gif Idomu kaip, Tepaluota, siandien jauciasi? blink.gif Vakar po pietu jau nebeuzejo cia g.gif unsure.gif
Atsakyti
laba o mano dukra sian ryte sako mama paziurek pas mane spuogelis, pakeliu pizama o ten ju nevienas - vejaraupiai smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Noreciau suzinoti ar bendras kraujo tyrimas visada buna geras sergant cukriniu diabetu? Paskutiniu metu prastai jauciuosi, padare tik ta paprasta kraujo tyrima (geras tyrimas). Galvoju pati issireikalauti kad ir mokamo gliukozes tyrimo. Kokie Jums buvo pirmieji pozymiai? Aciu.
Atsakyti
Jei nėra jokio uždegimo ar kitų negalavimų, tai nebūna prasti tie tyrimai. Pirmi CD požymiai - troškulys ir dažnas šlapinimasis, galvos svaigimas, gali būti krintantis svoris.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 11 22, 18:12)
Jei nėra jokio uždegimo ar kitų negalavimų, tai nebūna prasti tie tyrimai. Pirmi CD požymiai - troškulys ir dažnas šlapinimasis, galvos svaigimas, gali būti krintantis svoris.

Man daznai svaigsta galva, uzeina silpnumai. Padidejo kraujospudis, dar darausi kitus tyrimus, bet man toptelejo mintis pasidaryti gliukozes tyrima del sventos ramybes.
Atsakyti
Prašykit gliukozės tolerancijos testo mirksiukas.gif
Atsakyti