Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

QUOTE(Tepaluota @ 2011 11 28, 08:24)

Ne per anksti?  blink.gif

Nea Tepaluota cia ne per anksti,po helovyno visi ruosiasi Kaledoms,neisivaizduojat kaip cia papuosti namai, kiekvienas krumas, medis prie namu lemputemis,kaip pasakoje.
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2011 11 28, 16:13)
Nea Tepaluota cia ne per anksti,po helovyno visi ruosiasi Kaledoms,neisivaizduojat kaip cia papuosti namai, kiekvienas krumas, medis prie namu lemputemis,kaip pasakoje.

Hmm.. norėčiau pamatyti wub.gif blush2.gif
Me -Boho kas nutiko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 11 28, 14:14)
Neeee, aš taip nenoriu  schmoll.gif Per Kalėdas turi būti kažkas labai asmeniško ir mielo, kai renki dovaną ir galvoji apie TĄ žmogų.

o aš neturiu laiko - galvot apie šudeliokus dovanoms, o jei reikia kažko, tai yra proga įsigyt, o tai gal ir nukeltumem pirkimą nežinia kokiam laikui rolleyes.gif

uošvienė kiekvienais metais galvoja mielai apie mielus žmones ir priperka visokiu statulėlių doh.gif o aš nekenčiu apsikraut nereikalingais daiktais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2011 11 28, 18:39)

Me -Boho kas nutiko? unsure.gif

vel cukrai rytais is proto veda cry.gif cry.gif cry.gif

Nueinu miegot su 6.4mmol, atsikeliu su 12.2mmol schmoll.gif doh.gif schmoll.gif

Nezinau ar cia pries mm taip jau kokia savaite durniuoja, ar siaip neaisku del ko schmoll.gif g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2011 11 28, 21:05)
o aš neturiu laiko - galvot apie šudeliokus dovanoms

Šudeliokų aš neperku. Perku gerus, kokybiškus daiktus, kuriems sau dažnai žmogus vis pagaili pinigėlių ax.gif Žinau, kad jei reiks skalbiankės ar indų servizo, jis bus nusipirktas ir taip, kiek bekainuotų. O pvz., geriems kvepalams žmogui ne visada atsiranda "lyšnas" litas.
Dovanas renku labai kruopščiai ir atsakingai, neperku belen ko (visokių puodelių, statulėlių ir pan.) ir iš tikrųjų man labai sunku jas surinkt doh.gif Bet viską atperka nuoširdūs žvilgsniai tas dovanas išvyniojus.
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 11 28, 23:15)
nueinu miegot su 6.4mmol, atsikeliu su 12.2mmol  schmoll.gif  doh.gif  schmoll.gif

Pasididink vakarinę ilgo dozę. Gal tavo "medaus mėnuo" jau praėjo ir natūraliai reikia didinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 11 29, 07:24)
Šudeliokų aš neperku. Perku gerus, kokybiškus daiktus, kuriems sau dažnai žmogus vis pagaili pinigėlių  ax.gif Žinau, kad jei reiks skalbiankės ar indų servizo, jis bus nusipirktas ir taip, kiek bekainuotų. O pvz., geriems kvepalams žmogui ne visada atsiranda "lyšnas" litas.
Dovanas renku labai kruopščiai ir atsakingai, neperku belen ko (visokių puodelių, statulėlių ir pan.) ir iš tikrųjų man labai sunku jas surinkt  doh.gif Bet viską atperka nuoširdūs žvilgsniai tas dovanas išvyniojus.

Pasididink vakarinę ilgo dozę. Gal tavo "medaus mėnuo" jau praėjo ir natūraliai reikia didinti  mirksiukas.gif

nu pavydziu tau šito sugebėjimo 4u.gif aš viską sugalvoju paskutinę minutę - tada belieka koją nusilaužt beieškant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2011 11 29, 12:59)
nu pavydziu tau šito sugebėjimo  4u.gif

Aš pati esu labai priekabi blush2.gif Nemoku paslėpti nusivylimo, kai gaunu kokį š*** ir man pačiai dėl to labai nefaina, kad žmogus tai pamato doh.gif Visada apie tai mąstau, nenoriu pati pakliūti į tokią padėtį. Be to, išmokau visiems nebepirkti, tik patiems artimiausiems, visur kitur galima išsisukti su naminiais pyragais, meduoliais, vyno buteliu ir pan.
Atsakyti
Labutis 4u.gif

As su klausimu, kazin ar imone privalo atsiskaityti su darbuotoju per 3 dienas kai iseini i dekreta? Kazkur esu girdejus, kad turi pilnai atsiskaityti, kaip ir iseinant is darbo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2011 11 30, 13:36)
Labutis  4u.gif

As su klausimu, kazin ar imone privalo atsiskaityti su darbuotoju per 3 dienas kai iseini i dekreta? Kazkur esu girdejus, kad turi pilnai atsiskaityti, kaip ir iseinant is darbo  blush2.gif

Darbdavys privalo visiskai atsiskaityti su atleidziamu is darbo darbuotoju jo atleidimo dieną, jeigu istatymais ar darbdavio ir darbuotojo susitarimu nenustatyta kitokia atsiskaitymo tvarka.
Atsakyti
Va naujiena bigsmile.gif
Atsakyti