QUOTE(divėja @ 2011 10 30, 21:42)
Man taip pat buvo pirmais metais...
O šiandien aš važiavau ten kur apylanka padaryta,privažiavau prie tvoros.Na o prie kapelio jau ėjau pėsčia. Bet oras geras,tai sagiai prasiėjau.O dar papuošiau pupos kapelį,tai taip gera ir ramu širdy paliko
Arba turit važiuoti anksti ryte.Mes kažkada važiavom 7val.Tai dar galėjom važiuoti ir vidun
Neliūdėk,dar laiko iki angeliukų šventės turi
mes dar pastovėjom tame kamštyje, bet kai Adomėlis užmigo, tai tikrai negalėjome eiti pėsčiomis, o ir mūsų vietelė labai toli, o man vos persitempus tempia pilvo apačią, gydytojas sakė jog dėl cezario
nusigrūdom vakar 21h.
QUOTE(Tauskute_ @ 2011 10 31, 14:29)
ievoole Nesureiksmink taip jau smarkiai, galvok apie pilvuko gyventoja

mes vazoavom ir vakar per apylanka , pasistateme masina ir pasivaiksciodami su vandeniu , kastuvu ir didziausia puokstem geliu ejom. Ir rytoj vaziuosim uz degt zvakeliu ir taip pat bus , daug masinu ir ka jau be padarysi reiks stovet ir laukt , pasistatyt masina ir eit i kita gala per visus kapus..
nuvažiavau vėlai vakare ir viską susitvarkiau, pridegėm daug žvakelių, tai taip gražu ten pas jį

rožytė dar žydi, keli nauji žiedai išsprogo

tai nedengėm, ir dar iki kito savaitgalio nedegsim..
mes tai ryt matyt nuvažiuosim visų žvakelių vidų pakeisti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 10 31, 14:42)
Ievoole,. pas mus irgi neleidžia į kapines įvažiuot. Bet man nei šiokią eilinę dieną nekyla noras įvažiuot į kapines. Aš net kai su dviračiu vasarą numinu, pasilieku jį už vartų, nes kapinės man ne ta vieta, kur burgzt galima. O tikrai yra tokių, kurie su mašina..
kad jos labai galingos, o mūsų vieta tokia, kad pėsčiomis ir neatgaminčiau, kaip nusigauti, normalūs keliai ten, pas mus ant kalnelio ir aikštelė yra

bet mamai niekas nesukliudys, nusigrūdau naktį, palikom auto šviesas ir susitvarkėm
QUOTE(Suleima @ 2011 10 31, 18:04)
O aš vakar pikta gryžau iš kapinių.. Blogi žmonės pavogė vieną angeliuką. Na kaip žmonėms rankos nenudžiūva nuo tokių darbų.. O buvo pats gražiausias..
aš taip pat vis baiminuosi jog gali būti nurinkti mūsų angeliukai, vis nuvažiavus iškart skaičiuoju..
bet kas per brudai taip elgiasi? kur jie juos deda? mhm?
monikam, kokia tu laiminga moteris
vaivos juosta, nu neraliai gražu, taip gali sugalvoti tik mylinti mama

gal ir man metinėm reikės ką sugalvoti