Lufthansos akcija. Gal kam bus aktualu.
Bet tai brangu kaip

I Vietnama po 2295 su LOT yra bilietu, kam aktualu (kovas).
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 02 15, 11:39)
Čia tiems kam svarbu servisas, kokybė ir neskaičiuoja centų

Betgi aš negaliu įlysti į jūsų kišenes ir patikrinti, kas jums pigu, o kas brangu. Aš gaunu naujienlaiškį su akcijom ir keliu čia. Man irgi ne visokios kaino priimtinos.

QUOTE(Florestina @ 2012 02 15, 16:11)
Betgi aš negaliu įlysti į jūsų kišenes ir patikrinti, kas jums pigu, o kas brangu. Aš gaunu naujienlaiškį su akcijom ir keliu čia. Man irgi ne visokios kaino priimtinos. 

Tai buvo tik šiaip pastebėjimas į ką orentuota aviakompanija

QUOTE(Jofky @ 2012 02 15, 15:19)
Tai aš irgi nei vienos žinutės nepacitavau, nes informacija yra skirta viesiems. Įkėliau, o tegu žmonės atsirenka kas jiems pigu, o kas brangu. Man irgi ne viskas ten pigu, tiesiog žinau, kad be akcijos kaina yra kur kas aukštesnė.
QUOTE(Jofky @ 2012 02 15, 16:08)
Na cia ne apie centus kalba, jei matet, kainos man net nepanasios i akcijines.
O tiek, kam svarbu servisas, tai jiem nebutina akcijiniu kainu ir tu centu neskaiciuoja..
QUOTE(Florestina @ 2012 02 15, 16:28)
Tai aš irgi nei vienos žinutės nepacitavau, nes informacija yra skirta viesiems. Įkėliau, o tegu žmonės atsirenka kas jiems pigu, o kas brangu. Man irgi ne viskas ten pigu, tiesiog žinau, kad be akcijos kaina yra kur kas aukštesnė.
Tai zinoma, viskas ok, nes gal kazkam is tiesu su Lufthansa pats tas.. As tik apie savo kisene pasakiau, kad man brangu

O kiek tada pas Lufthansa ne akcijine kaina i Chicaga nuskristi
Kiek ziurinedavau anskciau, tai reali kaina per kitas oro linijas apie 4000-4500 litu dviems zmonems. O cia beveik 7000 paprase
Bet kelkit kelkit visus pasiulymus, labai domina

Bet kelkit kelkit visus pasiulymus, labai domina

QUOTE(Jofky @ 2012 02 15, 15:08)
Bent jau į Pietryčių Ąziją tiek servisas, tiek kainos geresnės arabų kompanijų: Etihad, Qatar ir Emirates. Ir čia ne mano nuomonė o jaukeli metai iš eilės laimimos nominacijos.
Is tiesu, jei norite gero serviso, mokate uz flyemirates ar qatar airways grubiai nuo 2000lt uz artimesnes azijos salis, na o kelione iki australijos ar hong kongo kainuoja nuo 2400 iki 3800lt. Jei jums dzin servisas ir maistas lektuve, skrendat su srilankan airways, china, chinaeastern ir kt, uz bilieta mokedami nuo 1200lt i bet kuria azijos sali, o australija pasiekiate nuo 2400 iki 3000lt. (skrydziai is londono, su ir be spec. pasiulymu kainu)

Na na, nors viena pasiulyma i Sri Lanka, Tailanda, Malaizija ir pan iki 2000 raskite.. ?
visi tik sako, kad yra... bet.................