Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 7 tema

QUOTE(fortuneafilius @ 2012 04 20, 14:18)
Ir aš labai ieškau į Bankoką už 1200 Lt nuskristi bigsmile.gif

Be sansu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mephisto @ 2012 04 19, 21:20)
Smalsumo kamuojamas pabandžiau aš pasidėlioti šios akcijos skrydžius į Bankoką, tai, jei be nakvynių, pigiausiai gaunasi Vilnius-Budapeštas ir Viena-Vilnius apie 900 lt. Tad bendra suma vistiek gaunasi virš 2000 lt.
Turint laiko ir sveikatos galima nuvykt iki abieju autobusu. Įmanoma susisukt už 300 lt ir gal net pigiau. Simple express+polskibus
Atsakyti
Įmanoma, tik vėlgi, jei be nakvynių, autobuse ir lėktuvė tektų praleisti 3 naktis iš eilės. Beje, polkibus į Budapeštą nevažiuoja. Reiktų dar Bratislavoje transporto ieškoti.
Atsakyti
Kitas variantas su ryanair į Budapeštą, per Romą. smile.gif Pavasarį buvo geros kainos, dabar nzn
Atsakyti
QUOTE(herbas @ 2012 04 20, 19:04)
Kitas variantas su ryanair į Budapeštą, per Romą. smile.gif  Pavasarį buvo geros kainos, dabar nzn

Jau geriau šitaip nei su autobusu doh.gif
Atsakyti
Gal kam bus aktualu.
Atsakyti
[QUOTE][quote=Florestina,2012 04 26, 11:19]
Gal kam bus aktualu.
[/quote]

Aktualu, bet kainos didokos doh.gif
Atsakyti
Pritariu, kad kainos didokos schmoll.gif
Atsakyti
Iskilo klausimas ax.gif
jei bilietus pirksiu is ne lietuvisko psl., o mokesiu lietuviska kortele (litais)...nuskaiciuos tik ta suma, kiek kainuoja bilietai ar dar bus kazkoks extra mokestis uz pervedima ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(forever21 @ 2012 05 08, 16:52)
Iskilo klausimas ax.gif
jei bilietus pirksiu is ne lietuvisko psl., o mokesiu lietuviska kortele (litais)...nuskaiciuos tik ta suma, kiek kainuoja bilietai ar dar bus kazkoks extra mokestis uz pervedima ? unsure.gif

Jei mokėsit įvedant kortelės numerį (ne pavedimu iš savo sąskaitos), jokio aptarnavimo mokesčio nebus. Bent jau kiek kartų man teko taip pirkti, bankas nieko nenuskaičiavo, tik mokėtiną sumą.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 05 08, 16:56)
Jei mokėsit įvedant kortelės numerį (ne pavedimu iš savo sąskaitos), jokio aptarnavimo mokesčio nebus. Bent jau kiek kartų man teko taip pirkti, bankas nieko nenuskaičiavo, tik mokėtiną sumą.

aciu 4u.gif
P.S. ar teko kam nors pirki is expedia.com ? ar patikimas cia psl ? rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(forever21 @ 2012 05 08, 16:58)
aciu 4u.gif
P.S. ar teko kam nors pirki is expedia.com ? ar patikimas cia psl ? rolleyes.gif  blush2.gif

Man tai atrodo patikimiausia pirkti tiesiai iš oro linijų puslapio, aišku jeigu leidžia pirkti iš lt...
Atsakyti