Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 7 tema

QUOTE(Jofky @ 2012 01 15, 10:59)
Yra visur norodoma kokiomis kortelėmis galima atsiskaityti, aš naudoju Master card kreditinę (Swedbanko), pakolkas dar nesusidūriau kur jos nepriimtu  4u.gif

reikia kreditines, isigijau SEB banke
Atsakyti
QUOTE(valinga @ 2012 01 15, 15:17)
reikia kreditines, isigijau SEB banke

Aš turiu SEB banko Visa Clasic debetinę, bet ji turi visas kreditinės funkcijas, tik neturi kredito limito. Dar nekilo jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 01 15, 19:54)
Aš turiu SEB banko Visa Clasic debetinę, bet ji turi visas kreditinės funkcijas, tik neturi kredito limito. Dar nekilo jokių problemų.

su sita gali kilt nesusipratimu nuomojant automobili.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 01 15, 20:28)
su sita gali kilt nesusipratimu nuomojant automobili.

Man tai nektualu.

Bet kur yra kilę problemų su electron'u, šita visur tiko.
Atsakyti
Ačiū, mergaitės 4u.gif Žodžiu, su savo debetine Visa Electron neprasisuksiu... rolleyes.gif O kreditinės apie 50-60Lt metams kainuoja, ar ne?
Atsakyti
Aš už savo VISA moku 50 lt., bet ji dar turi tą minimalų draudimą visai šeimai ax.gif O kai keliauji per metus ne vieną ir ne du kartus, tai tikrai apsimoka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 16 sausio 2012 - 08:02
QUOTE(Sisi @ 2012 01 15, 22:50)
Ačiū, mergaitės 4u.gif  Žodžiu, su savo debetine Visa Electron neprasisuksiu... rolleyes.gif  O kreditinės apie 50-60Lt metams kainuoja, ar ne?

Mano Master Card kreditinė kas mėn kainuoja po 1,95 lt +draudimas visai šeimai keliaujant, 25 d galiu naudotis kreditu be palūkanų 4u.gif
Atsakyti
Jofly, o man Swedbanky sakė, kad 5Lt/mėn. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2012 01 16, 10:10)
Jofly, o man Swedbanky sakė, kad 5Lt/mėn. g.gif

Tai gal naujoms kortelėms g.gif nes manoji gana sena jau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2012 01 15, 21:50)
Ačiū, mergaitės 4u.gif  Žodžiu, su savo debetine Visa Electron neprasisuksiu... rolleyes.gif  O kreditinės apie 50-60Lt metams kainuoja, ar ne?

jei reik tik pirkt bilietus, rezervuot viesbuti tai visa virtuon sebo gera, kaina isdavimo 20lt ir viskas, galioja ji 2metus.

aisku ji netiks norint auto nuomos paslaugomis naudotis.

P.s gal kas galite patarti, jei noreciau atostogu rugsejo galui, ar nebutu per salta graikijoj? ir jei ne per salta ten kazin kada geriausia pradeti pigiu bilietu ieskotis blush2.gif pirma syk megsiniu siemet ne per agentura o pati ir bilietus ir viesbuti rezervuoti blush2.gif tai nzn kada cia pradet dairytis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2012 01 15, 21:50)
  O kreditinės apie 50-60Lt metams kainuoja, ar ne?

kreditinių išdavimui irgi būna akcijų ax.gif
http://www.americane.../pages/100-days
Tiesa,kreditai mažoki,palyginus su kitais bankais.
Atsakyti
Vilnius-Varsuva i abi puses nuo 171 lt, LOT, vasario men.
Atsakyti