Jei man atsiusi savo tevo aprasyma, keleta faktu is tu laiku, kai buvai maza, jei parasysi keleta svarbiu dalykeliu, kuo jis tau brangus, kuo isskirtinis, tai parasysiu eiliuota teksta mainais i vestuviu pyraga

QUOTE (Smurka @ 2004 06 29, 10:05) |
na, jei nemoki skaityt tarp eiluciu, reiks tiesiai sviesiai parasyt ![]() Jei man atsiusi savo tevo aprasyma, keleta faktu is tu laiku, kai buvai maza, jei parasysi keleta svarbiu dalykeliu, kuo jis tau brangus, kuo isskirtinis, tai parasysiu eiliuota teksta mainais i vestuviu pyraga ![]() |
QUOTE (Alonda @ 2004 06 29, 12:42) |
Dėkui brangioji, SMURKA, turiu tėvelio ![]() ![]() |
QUOTE (Smurka @ 2004 06 29, 21:31) |
Nu va, tik dabar perskaiciau, kad reikia kreitis "teveli", o ne "teti". Teko perrasyt eiles. Moralinei kompensacijai dar vienas butelis is taves ![]() Nezinau, ar tiks, bet kai ka sukuriau. Aisku, cia ne sedevras ir literatas koks rastu prie ko prisikabinti. Bet bent jau busi tikra, kad sie zodziai originalus ir skirti tik tavam teveliui ![]() Štai ir aš, tėveli, ta pati tava maža dukrytė, Šiandien jau užaugus ir pasidabinus nuometu baltu. Išeinu savų gyvenimo takelių minti Su kitu svajonių kurti išeinu. Kai buvau visai maža mergytė Glausdavausi tiktai prie tavų stiprių pečių Ir tikėjau, kad tik tu gali ligas manas nuvyti, Išvaduoti nuo blogų, niūrų minčių. Pameni, tėveli, mokei slidinėti Ir dar daug žaidimų įvairių? Kaip sekei man pasakas prieš miegą, Ragindamas nebijoti raganų, piktų baubų? Leisk, tėveli, tau be galo padėkoti, Leisk darsyk apglėbti, pasakyti, kaip myliu Ir žinoki, liksiu amžiams aš tava maža dukrytė Nors baltai pasidabinus iš namų šiandieną išeinu. |
QUOTE (Sypsenaa @ 2004 06 30, 07:08) |
Smurka, kokie grazus zodziai!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |