QUOTE(Rutule @ 2013 07 01, 09:08)
Mon, parduok man to suvokimo nepirkti aklai. Galiu ir mainyt į kokius savo kvepalus 

a jis, žinok, tokiom bangom būna

QUOTE(Monmorensi @ 2013 07 01, 19:38)
a jis, žinok, tokiom bangom būna
tai palieka, tai vėl sugrįžta
šiuo metu mane apleidęs, kas visai gerai 

Manęs jis, rupužiukas, niekad neapleidžia.
Savo laiku labai nuvyle Guerlain - Idylle, niekam tikes lekstas gelinis kvepalas..O tikejausi daug

QUOTE(Liberte @ 2013 07 09, 13:54)
Savo laiku labai nuvyle Guerlain - Idylle, niekam tikes lekstas gelinis kvepalas..O tikejausi daug 

Ir man Idyle nepatiko

Siandien uzsukus i kosmetikos parduotuve,radau lentynuose naujiena Giorgio Armani - Si.... nesu parfumerijos eksperte bet likau nesupratusi, ypac kainos ir kokybes santykio
jokio iskirtinumo, pasirode pigus, saldus marmalas....
dar vieni kvepalai kuriuos isiule pamegint konsultante, Calvin Klein Downtown, pauosciau, ir pamirsau, nemanau kad dar kada pameginsiu...
rinkdama savo vasarine aromatu kolekcija aklai nusipirkau Gucci envy, perkaicius daug teigiamu atsiliepimu tikrai maniau kad patiks, kvapas itentesyvus... bet uzuodziu plauku laka... vis del to nenurasau, meginsiu siek tiek atvesus orams, gal atsiskleis kitaip, gal kaltas karstis...

dar vieni kvepalai kuriuos isiule pamegint konsultante, Calvin Klein Downtown, pauosciau, ir pamirsau, nemanau kad dar kada pameginsiu...
rinkdama savo vasarine aromatu kolekcija aklai nusipirkau Gucci envy, perkaicius daug teigiamu atsiliepimu tikrai maniau kad patiks, kvapas itentesyvus... bet uzuodziu plauku laka... vis del to nenurasau, meginsiu siek tiek atvesus orams, gal atsiskleis kitaip, gal kaltas karstis...
QUOTE(Gata_salvaje @ 2013 08 30, 23:58)
aklai nusipirkau Gucci envy, perkaicius daug teigiamu atsiliepimu tikrai maniau kad patiks, kvapas itentesyvus... bet uzuodziu plauku laka...

QUOTE(eglegle @ 2013 08 30, 23:06)
Man Gucci Envy toks metalo kvapas buvo, rūdys ar dar kas. Irgi teko su liūdesiu atsisveikint.
QUOTE(Malena @ 2013 08 30, 21:10)
Man Gucci Envy toks metalo kvapas buvo, rūdys ar dar kas. Irgi teko su liūdesiu atsisveikint.
Aš irgi būtent metalą juose užuodžiu.
Nuvyle Amouage naujiena Fate. Toks grazus flakonas, tikejausi kazkuo uzburiancio...bet gavau visai neimantru sipra 

QUOTE(Gata_salvaje @ 2013 08 30, 22:58)
Siandien uzsukus i kosmetikos parduotuve,radau lentynuose naujiena Giorgio Armani - Si.... nesu parfumerijos eksperte bet likau nesupratusi, ypac kainos ir kokybes santykio
jokio iskirtinumo, pasirode pigus, saldus marmalas....

as irgi siuos siandien kaip naujienas siuos du testavau, ypatingai norejau Armanio SI pabandyt, bet tikrai nieko ypatingo

man jokiu metalu Envy nera, savo laiku turejau ir labai mylejau 
o Si - sutinku, kompotas ir tiek

o Si - sutinku, kompotas ir tiek