QUOTE(Galilea @ 2014 02 18, 20:15)
Nidulia - sunku kazka patart... meginkite parasyti jiems laiska ir paaiskinti situacija
Parasiau jau vakar, viska isdesciau, aprasiau ir paprasiau paaiskinimu, kodel gavau visai ne tai, ka uzsakiau,paminejau, kad si kvapa jau esu pirkusi ir puikiai zinau jo aromata, stipruma, intensyvuma ir kitas savybes, dar priduriau, kad uz tokia "preke" as negaliu ismesti 100 euru ir paklausiau, kokia jie mato iseiti. Kol kas jokio atsakymo negavau.
Ir as netikiu ju pasakomis apie tikra, labai brangu agarmedi ar kitus, brangius ingridientus. As perku patikusi kvapa. Taip jau gavosi, kad Kiliano kvapas man labai itiko. Bet kai puse kainos sumoki uz prabangia pakuote su kutosu ir stiklo buteli, gaunant pazadus, kad ateityje pirksi tik kvapu papildyma mazuose ir dideliuose refiluose, taupant savo pinigus ir tausojant gamta ir visi grazus pazadai sprogsta kaip oro burbulas, kurio nesuklijuos net silkais isklotos, prabanga dvelkiancios dezutes, medziaginiai maiseliai ir kiti mieli mazmoziai,tai kyla abejoniu apie tariama brendo rimtuma ir soliduma, su visa ju ispusta kaina. O dar, kai vietoj kvepalu gauni vandeneli, tai jau nuomone apie kureja ir gamintoja - nusirita zemiau plintuso. Rimtas brendas laiko savo marke grieztai ir tokiu nesusipratimu, kaip vietoj kvepalu gauti vandeni ar visai nepanasu kvapa, tikrai nebuna ir rimtam brendui nereikia silku ir prabangiu, uz kvepalus brangesniu buteliuku, idant irodyti savo kvepalu puikuma ir isskirtinuma. Zodziu, as pikta kaip simtas kinieciu ir tuoj nusprogsiu.....
Geguzes menesi busiu Paryziuje, tai jei jie nepasiulys kompromiso, dievazi, nuvesiu as jiems ta vandeni ir pasiulysiu apsiuostyti juo.
Papildyta:
QUOTE(by ki @ 2014 02 18, 22:43)
As irgi ruosiausi dar viena kvapa pirkti. Norejau paziureti, ar nebus nesklandumu su sio buteliuko atsiuntimu ir tada uzsakineti kita. Apsidziaugiau, kad taip sklandzai ir greitai vyksta siuntimas, kurio eiga matau sekimo sistemoje ir matau greitai vykstanti judesi. Pasidziaugiau gautu siuntineliu neilgai, iki vakaro, kol neatidariau dezes

Butu kita kalba, jei pirkciau is kokio neaiskaus pardavejo, bet gi pirkau is oficialaus Kilian puslapio. Tai kaip nenusprogti is piktumo?
Tikrai, pagalvokite gerai pries pirkdama pas juos. Nors, gal cia tik man "pasiseke", gal kiti kvapai normalus, nepakite. Idetuose megineliuose su kvapais viskas gerai.