Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylimai

QUOTE(super.toma @ 2014 12 19, 09:28)
L'eau d'Issey Issey Miyake for women- fu fu fu!
Močiučių laimė

As ne mociute, bet man sie patinka:) Lelijos priduoda tokio vandeniskumo. Ji ir Bvlgari Omnia kristaline ir Carolina Herrera “212 priduoda ta atspalvi. Man patinka:)
O is Kilianu taip ir negavau atsakymo. Kremines konsultantas sake, kad ir jie su Kilianais barasi, nes anie labai jau uzriete nosis ir nera lengva su jais normaliai susikalbeti. Matyt, pakilo staigiai ant bangos, babkiu uzsidirbo geros reklamos pagalba, tai dabar ir riecia nosi.
Atsakyti
user posted image

nieko gero ir nesitikėjau, bet kad bus taip blogai tai irgi biggrin.gif kažkokia chemija, prie Shalimaro nei per 100 km nebuvęs, kvapas visiškai "be veido", totalus feilas gražiam butelaityje.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 27 vasario 2015 - 19:28
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 27, 19:27)
user posted image

nieko gero ir nesitikėjau, bet kad bus taip blogai tai irgi  biggrin.gif kažkokia chemija, prie Shalimaro nei per 100 km nebuvęs, kvapas visiškai "be veido", totalus feilas gražiam butelaityje.
user posted image

Nu jo, bet pats parfumeris atvirai prisipažino, kad neigiamai žiūri į tuos flankerius, tai kaži kas gero gali išeit g.gif

Thierry Wasser has been very open about the lack of success of Shalimar Parfum Initial. "I think the whole concept didn't work. There is only one Shalimar," he said. "But frankly, I work for a company and we're not philanthropists, we have to make some money. The sickness of making flankers every five minutes is very upsetting, but if I don't want to get kicked out for not doing my job, I have to do it."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 27 vasario 2015 - 23:29
Tiek ilgai ieskoti, bet visiskai nepasiteisine
Burberry brit gold verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2015 02 28, 22:48)
Tiek ilgai ieskoti,  bet visiskai nepasiteisine
Burberry brit gold  verysad.gif

o kodėl nepatiko? pasipasakokit biggrin.gif mano test-liste jie irgi yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 28 vasario 2015 - 22:50
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 28, 23:50)
o kodėl nepatiko? pasipasakokit  biggrin.gif mano test-liste jie irgi yra.

vaniles nejauciu visai, ant mano odos sunkus kvapas vien amber'io, o veliau pramusa sandalmedis tokia jega , kad oi oi. Ant mano odos po kurio laiko 1-2 val, kvapas labai panasus i Dior dolce vita, aisku, gal taip pat del sandalmedzio, jis kazkaip labai isryskeja.
Atsakyti
jei ambros daug, tai ir man jaučiu nepatiktų g.gif nors, jei proga pasitaikytų, pauostyčiau vardan bendro išprusimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 01 kovo 2015 - 20:54
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 27, 19:27)
user posted image

nieko gero ir nesitikėjau, bet kad bus taip blogai tai irgi  biggrin.gif kažkokia chemija, prie Shalimaro nei per 100 km nebuvęs, kvapas visiškai "be veido", totalus feilas gražiam butelaityje.
user posted image

o va neperseniausiai man Souffle buvo didis atradimas smile.gif labai patiko. po to vis vaikščiodavau ratais Kristianoj, vis pauostydama, ir va, apsiraminau, nes tikrai, yra tik vienas Shalimar. visą kitą - tolimas tolimas vėjo atneštas pffff.
Atsakyti
QUOTE(dzojyte @ 2015 03 02, 12:45)
o va neperseniausiai man Souffle buvo didis atradimas smile.gif labai patiko. po to vis vaikščiodavau ratais Kristianoj, vis pauostydama, ir va, apsiraminau, nes tikrai, yra tik vienas Shalimar. visą kitą - tolimas tolimas vėjo atneštas pffff.

Neuosčiau dar šitų, bet manau, kad reik žiūrėti, kas labiau patinka, o ne kieno istorija didingesnė smile.gif Gal Shalimar tik vienas, bet net ir jis leidžiamas keliomis koncentracijomis, ir ta formulė tikrai nebe tokia pati, kokia buvo kadaise. Man asmeniškai Shalimar Light labiau patinka nei Shalimar, ir jokios legendos neprivers pakeisti nuomonės. Išvis flankeriai nėra blogai. Blogai, kai leidžiami vien tik jie, vietoj to, kad galėtų sukurti naujus kvepalus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 02 kovo 2015 - 13:51
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 03 02, 13:47)
Išvis flankeriai nėra blogai. Blogai, kai leidžiami vien tik jie, vietoj to, kad galėtų sukurti naujus kvepalus unsure.gif

taip, bet kaip ir jūsų nurodytoje citatoje prisipažįsta pati nosis, - taip daromi pinigai. gi jei kas myli Shalimar - domėsis ir jo pusbroliais, jei kam patiko Dior Addict - irgi išuostys ir norės išmėginti kiekvieną sekantį addictą. Kol suras savo mylimiausią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzojyte @ 2015 03 02, 14:04)
taip, bet kaip ir jūsų nurodytoje citatoje prisipažįsta pati nosis, - taip daromi pinigai.

Tai faktas, o bet tačiau juos kuria su viltimi, kad tie flankeriai pritrauks naujų gerbėjų ir seniesiems kvepalams. O šiaip tai man atrodo keista, kad Shalimar Parfum Initial nepasiteisino g.gif Kaip tik atrodė, kad iš Guerlain jie vieni populiariausių paskutiniais metais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 03 02, 14:47)
Neuosčiau dar šitų, bet manau, kad reik žiūrėti, kas labiau patinka, o ne kieno istorija didingesnė smile.gif Gal Shalimar tik vienas, bet net ir jis leidžiamas keliomis koncentracijomis, ir ta formulė tikrai nebe tokia pati, kokia buvo kadaise. Man asmeniškai Shalimar Light labiau patinka nei Shalimar, ir jokios legendos neprivers pakeisti nuomonės. Išvis flankeriai nėra blogai. Blogai, kai leidžiami vien tik jie, vietoj to, kad galėtų sukurti naujus kvepalus unsure.gif

o man Souffle buvo nusivylimas, kaip beje, ir Initial unsure.gif. Tiesiog ne ir tiek g.gif per lipnūs, per "kažkokie" - besišildantys legendos šešėlyje, kaip kokia "paddielka" pasirodė.. g.gif ir bėda ne vien tik tai, kad flankeriai. Nevykę man jie..

Man kurį laiką, prieš gerus 10 metelių, Samsara Shine patiko labiau, nei pati Samsara. Dabar jau nebe biggrin.gif
Atsakyti