Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylimai

Serge Lutens Un Bois Vanille
user posted image
Ant popierėlio kvepėjo dieviškai -- būtent tokia vanilė, kokios ilgai ilgai ieškojau. Pabandžiau vienąkart ant rankos ir jau maniau, kad pirksiu. Gerai, kad prieš porą savaičių perbandžiau antrąkart. Kažkaip pervertinau. Labai išlindo kokosas (nežinau, gal koks mėnesio laikas buvo ne tas), ir kartu su vanile ėmė projektuoti turimo ir nebenaudojamo kondicionieriaus kvapą: degintas cukrus, vanilė ir kartus kokosas. Kažkaip nebegaliu perlipti per tą asociaciją. schmoll.gif
Atsakyti
Mane nuvylusius kvepalus surašyti būtų sunku - jų yra turbūt 75 procentai iš išbandytų. Todėl palaipsniui pakeičiau požiūrį: kvepaluose ir juos perkančiuose žmonėse ieškau teigiamų dalykų - taip Venezia 2011 tapo mano mėgstamais suknelių kvepalais, nors tikrai galima kabintis prie aromato gylio ir pločio. Juk bet kokiu atveju kvėpindamiesi mes apgaudinėjame prigimtį ir gamtą - ar tai būtų Black Afgano, ar Escada Magnetism biggrin.gif
Atsakyti
O tos suknelės - kai dėvimos ar kai kabančios spintoje? smile.gif
Atsakyti
labiausiai nuvylė Montale Wild Aoud...ant bloterio itin skaniai kvepėjo, tokia salstelėjusia švelnia odos užuomena, o ant riešo-erzinanti, kaprizinga oda, be jokių švelnumų ar saldumo, o ir prikibo taip gerai, kad net nuplovus šiek tiek jautėsi. labai nemalonūs kvepalai schmoll.gif
Atsakyti
Mane nuvylė Montale Chocolate Greedy. Toks laabai sintetinis šokoladas, kurį užgožia kažkas sauso, džiovinto ir ima erzinti. Fragrantica rašo, kad ten vaisiai, bet nžn...man visai nepanašu į vaisius mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 10 17, 22:02)
Va šitas irgi būtų mano nusivylimų sąraše  drinks_cheers.gif (tiesiog ant savęs aš jų absoliučiai neužuodžiu schmoll.gif ).

100 proc. sutinku dėl Lalique Encre Noire Pour Elle, mėginau ir vasarą, ir rudens palaukiau, jokio kvapo, absoliučiai nulis natų uodžiant. O perleisti kitam asmeniu labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontute @ 2011 10 22, 14:24)
Mane nuvylė  Montale Chocolate Greedy. Toks laabai sintetinis šokoladas, kurį užgožia kažkas sauso, džiovinto ir ima erzinti. Fragrantica rašo, kad ten vaisiai, bet nžn...man visai nepanašu į vaisius mastau.gif

Sintetinis choco tai tikrai, o tas sausas kvapas primena padegusi vafli doh.gif
Atsakyti
Mane nuvylė du Montale: Black Aoud - kad per daug intensyvūs, Aoud Leather - kad per mažai intensyvūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauksna @ 2011 10 22, 14:42)
100 proc. sutinku dėl Lalique Encre Noire Pour Elle, mėginau ir vasarą, ir rudens palaukiau, jokio kvapo, absoliučiai nulis natų uodžiant. O perleisti kitam asmeniu labai patiko  smile.gif

Kaip keista, o man tai itin ryškus kvapas. Net nebūčiau pagalvojusi, kad kažkas gali neužuosti jo. Man tai tiesiog rėkianti sintetinė pykinančiai saldi rožė...brrr.

Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2011 10 22, 22:18)
Mane nuvylė du Montale: Black Aoud - kad per daug intensyvūs, Aoud Leather - kad per mažai intensyvūs  smile.gif

drinks_cheers.gif Šie du kvapai ir mane nuvylė - Black Aoud vėl dėl itin ryškios, intensyvios rožės, o Aoud Leather - pradžia labai graži, daug žadanti...deja vėliau belieka tik vos juntamas papipirintas odos kvapas. O taip tikėjausi, kad mediena, ambra kartu su oda išliks žymiau ilgiau. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 22 spalio 2011 - 23:42
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 10 20, 20:51)
O tos suknelės - kai dėvimos ar kai kabančios spintoje? smile.gif

Dėvimos biggrin.gif Man šį rudenį yra nesveikas suknelių vilkėjimo periodas, kurį po truputį pavyksta pramušti įprastiniu džinsai-juodas golfas-švarkas deriniu biggrin.gif
Atsakyti
MERGINOS gal ne i tema bet noriu paklausti ar kuri pirkot escados magnetizm parfum ekspres ??? ***** nusipirkau ir visai nekvepia, neislaiko net valandos... Ar cia jau man vaidenasi, et tikrai lb silpni sad.gif
Atsakyti
Labai nuvyle DKNY Golden Delicious ant lapelio kvepejo siltu medum, o veliau testavus ant rankos kvepejo paprastai, medaus ten neradau...likau nusivylusi, nes maniau, kad radau tinkancius kvepalus rudeniui schmoll.gif
Atsakyti