QUOTE(laguna11 @ 2011 11 28, 10:33)
pas mus buvo lygiai tas pats
bet as deja buvau is tu kur aplinkiniams kartojant kad juk berniukas,ko jus mama ieskote taip ir nusileidau,kad tiesiog pasivys veliau,ismoks,toks jo budas
kad jei metinukas nekalba,nerodo ate tai dar nera jokie signalai...
bet as dziaugiuos paskutiniu metu kad mazius pradeda po truputi sakyti garselius,po puse zodzio,geriam dabar eye q ir sedalia,tai toks sukalbamas geras vaikas,net kartot pradejo,kiekviena proga kamantineju ji kur koks daiktas yra,kokia cia spalva ir pan..ir mama pagaliau pradejo nedrasiai bet jau pasakyti kartais

bet as dziaugiuos paskutiniu metu kad mazius pradeda po truputi sakyti garselius,po puse zodzio,geriam dabar eye q ir sedalia,tai toks sukalbamas geras vaikas,net kartot pradejo,kiekviena proga kamantineju ji kur koks daiktas yra,kokia cia spalva ir pan..ir mama pagaliau pradejo nedrasiai bet jau pasakyti kartais

tas žodis mama atperka visus vargus

mano vaikas irgi tobulėja, tauškia sakinukais, jau ir aplinkiniai ėmė jį suprasti, bet va suvokimas dabar kelia man didžiausia rūpestį. Jam sunku suvokti abstrakčius klausimus, viskas turi būti konkretu ir taip, kad reikėtų naudoti kuo mažiau vaizduotės.