QUOTE(anzelikal @ 2012 03 15, 23:29)
O mums su logopede darzeli nepasiseke. Tai daug vilciu dejom i raidos centra, bet deja ilgai neisbuvom susirgom. Susitarem vaziuoti i raidos centra rebilitacijai kai pasveiksim tai tikiosi vel nesusirgsim. Ogal kas galit parekomenduoti gera logopede Kaune kuri dirbtu su mazais vaikais privaciai (mums dar tik 2,6m.).
Ka manot apie gestu kalba, mes nieko visiskai nekalbam nei vieno zmonisko garso, tai logopede raidos centre patare mokinti gestu. Tik man daug abejoniu, ar gestai paspartina kalbos raida ar kaip tik pristabdo. Bijau kad nebutu taip kai mokes paruoditi gestais, gal jam nebus butinibes kalbeti
Ka manot apie gestu kalba, mes nieko visiskai nekalbam nei vieno zmonisko garso, tai logopede raidos centre patare mokinti gestu. Tik man daug abejoniu, ar gestai paspartina kalbos raida ar kaip tik pristabdo. Bijau kad nebutu taip kai mokes paruoditi gestais, gal jam nebus butinibes kalbeti
Ieškokit kitos logopedės kuri mokys ne gestu kalbos vaiko o kalbėti, vaikas išmokes gestu kalba tikrai nesistengs kalbėti pats, nedarykit klaidos. Aš ir galvojau, gal mokyti gestu kalba, vis norisi to greito veiksmo.
Logopedė turi sužadinti gerklėje kalbos refleksus, vibracija, tiksliai pasakyti nežinau kaip, bet gera, nuoširdi logopedė žino ką daryti ypač kai jums tik 2,6 m viskas dar priešakį.